Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 skorc
No, no "raziskovalec" ... najprej sam sebe poveličaš v starega mačka, se s pisanjem spustiš na nivo mladega mačka in končno vse tisto kar se trudiš zagovarjati, z lastnim pisanjem degardiraš.

Morda pa imajo mladi mački pač prav?
Uporabniški avatar
 raziskovalec
skorc napisal/-a:No, no "raziskovalec" ... najprej sam sebe poveličaš v starega mačka, se s pisanjem spustiš na nivo mladega mačka in končno vse tisto kar se trudiš zagovarjati, z lastnim pisanjem degardiraš.

:D :D 8)

1. Jaz sem star maček po letih bivanja, po letih tekanja, po številu postov na TF, žal je tako, bi bil takoj mlad maček, če bi se dalo, tako da gre za objektivna dejstva, ne gre za poveličevanje samega sebe v nekaj, kar bi si želel biti in ne bi bil.
2. me veseli, da pišem mladostno, nivo pa je pač tak kot je, če stopiš mačku na rep bo tudi najprej zacvilil , preden bo opraskal, (če prevedem, bo skorec zapel, preden bo kavsnil ) :wink: :D
3. V bistvu me veseli, da sem dober (se trudim zagovarjati) , samo še v pisanju se moram malo popraviti pa bo, a ne. Degradacija pa me ni nikoli bolela, ker nisem udarjen na čine.
Moj TF vzdevek je Raziskovalec, včasih sem tudi raziskovalec in potem pride včasih do tega, da sem morda za koga tudi "raziskovalec". Vsake oči imajo svojega malarja.
4. Mladi mački imajo pa seveda vedno prav, samo mladi na (ne)srečo ne ostanejo za vedno.
5. Skorc, sicer te osebno ne poznam, sem pa prepričan, da si prav fejst dečko oz. možakar in tečeš natanko tako,kot ti paše (čist potihom ti prišepnem, da sem tudi sam ljubitelj narave pri teku in ne pretiran fen šmikeranja, kar se lastne osebe tiče, pri tekačicah pa mi je včasih tudi to všeč). Če bo pa meni kdaj slučajno nabavati najnovejšo super druper tekaško opremo in v njej tečti po centru Ljubljane, pa upam, da mi boš tudi pustil moje veselje, a ne.
6. A ja pa še to, sam ne vidim nobene (negativne) korelacije med dobro (lepo) opremo in doseženim rezultatom teka. Kvečem obratno, ali pa da ni povezave.
7. Ej ti ptiči, kaj vse delamo strari mački zaradi njih. :D
Uporabniški avatar
 tae
Če sem že načel temo, se verjetno spodobi ponovno malo oglasiti.

Uroš Sobočan napisal/-a:Tae zadeve si se lotil nekoliko kritično.

Prav imaš Uroš. Tako sem se počutil, ko sem to pisal.

Uroš Sobočan napisal/-a:Kot drugo malo poglej teme in njihovo vsebino, ki nastaja zadnje leto pa ti bo jasno.

Saj dejansko me ravno to skrbi. Nobene zanimive debate nimamo. No, lahko bi bila vsaj smešna, ali pa grozna, ali pa prijetna, ali pa...

Uroš Sobočan napisal/-a:"Stari mački" pa so še tu, oziroma ugotavljam, da je iz leto v leto vedno več druženja, kar pomeni, da se lahko vidimo skoraj vsak vikend in zakaj bi pol še pisal nekaj tu, če se lahko pomenimo in pokomentiramo o svojih idejah v živo, pri čemer sam veš, da je v živo povedano nekaj čisto drugega kot pa zapisano črno na belem na forumu.

To zadnje me je pa presenetilo. O.k. morda sem pravzaprav sam kriv, da vas pogrešam, ker me že dolgo ni nikjer bilo.
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi napisal/-a:...se mi pa zdi, kar sem ti že zadnjič omenil, da se je veliko internetno tekaške komunikacije preselilo na Facebook :ignore: :hello:, čeprav trenutno tudi tam nisem preveč aktiven, ni cajta... :? :evil:

Jah, tehnika gre naprej in "mi" z njo. Jaz pa še vedno brez facebooka, katerega pa prav nič ne pogrešam. Zguba časa. TF mi je še vedno bolj pri srcu. Očitno me je čas povozil.
Uporabniški avatar
 tae
milk napisal/-a:Tudi sam se vse bolj redko oglašam in bom verjetno tudi s tem počasi prenehal. Vidim namreč, da tudi pri tistih temah, kjer mislim, da z nasvetom lahko komu pomagam, ker mi je problematika poznana, ne naletim na primeren sprejem. Nekdo zelo hitro, drugi pa mogoče malo pozneje spoznamo brezplodnost takega početja.

milk verjemi mi, vsak nasvet je dobrodošel. Ljudje so ti gotovo hvaležni, vendar smo spet pri osnovnem problemu. Preberejo koristno informacijo, ki jo potrebujejo, a se ne javijo več. Forum "gradimo" ljudje, ki pišemo, sicer tudi ostali nebi imeli kaj za brati. :D
Uporabniški avatar
 tae
raziskovalec napisal/-a:Tudi jaz pogrešam koga, ki ga dalj časa že nisem videl. Pogrešam tudi kakšne komentarje (npr. Fotrova doživetja s teka).

Jaz tudi. Ne vem, če še kaj prebirajo, ampak pogrešam še bobra, pegaza, milkca, tudi erota, lojzetaP, nto, tomaža zupančiča, Vlajkota, Stašo, IRO, lauferja, Damijana, Aleša, Matevža, Mareta, kovita, steno, bofa in verjetno še koga.

raziskovalec napisal/-a:Tae, pred kratkim si organiziral tekmovanje v gibčnosti. Potrudil si se in luštno smo se imeli.

E, fala, tudi meni je bilo v veselje. :D
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
raziskovalec napisal/-a:Tae, pred kratkim si organiziral tekmovanje v gibčnosti. Potrudil si se in luštno smo se imeli.

Temu se tudi sam pridružujem. Za nedruženje pa smo si sami krivi, sam sem tudi med slednjimi, ki so bolj malo "skupaj", toda ni potrebno da greš na tekmo, že poglej naše druženje (ki je sicer nekoliko zamrlo, lansko leto ga je bilo defenitivno več :!: ) po PST-ju. No pa saj zdaj bo nas spet več migalo, ko so temperature bolj prijazne.
Uporabniški avatar
 stena
Matr sj sm res skorajda že umrl hehe, sam še prodajam klele gor dokaj neuspešno :) :) Ma ne, sem še kako živ, vendar se mi že kr nekaj časa na ramenih vali ena skala, ki se kar in kar noče odvaliti in sem verjetno tudi zategadelj malo bolj umiril svoje udejstvovanje, ker enostavno ne dogaja toliko, da bi lahko to delil z vami (razen tole skalo bi lahko delil vendar je v primerjavi s skalami nekaterih, ki se komaj prebijajo iz dneva v dan tako miniaturna, da bi me bilo sram :oops: ). Pa vendar ko se znebim tega bremena, ki me kluva kot kis svežo rano se bo pa začelo dogajati, obljubim, in bo tudi mene povsod za videti in slišati. Skrite želje obstajajo, so zelo visoko leteče ampak bodo ostale skrite, dokler se ne začenjajo udejanjati :wink:

stena will be back :!:
 skorc
raziskovalec napisal/-a:
skorc napisal/-a:No, no "raziskovalec" ... najprej sam sebe poveličaš v starega mačka, se s pisanjem spustiš na nivo mladega mačka in končno vse tisto kar se trudiš zagovarjati, z lastnim pisanjem degardiraš.

:D :D 8)

1. Jaz sem star maček po letih bivanja, po letih tekanja, po številu postov na TF, žal je tako, bi bil takoj mlad maček, če bi se dalo, tako da gre za objektivna dejstva, ne gre za poveličevanje samega sebe v nekaj, kar bi si želel biti in ne bi bil.
2. me veseli, da pišem mladostno, nivo pa je pač tak kot je, če stopiš mačku na rep bo tudi najprej zacvilil , preden bo opraskal, (če prevedem, bo skorec zapel, preden bo kavsnil ) :wink: :D
3. V bistvu me veseli, da sem dober (se trudim zagovarjati) , samo še v pisanju se moram malo popraviti pa bo, a ne. Degradacija pa me ni nikoli bolela, ker nisem udarjen na čine.
Moj TF vzdevek je Raziskovalec, včasih sem tudi raziskovalec in potem pride včasih do tega, da sem morda za koga tudi "raziskovalec". Vsake oči imajo svojega malarja.
4. Mladi mački imajo pa seveda vedno prav, samo mladi na (ne)srečo ne ostanejo za vedno.
5. Skorc, sicer te osebno ne poznam, sem pa prepričan, da si prav fejst dečko oz. možakar in tečeš natanko tako,kot ti paše (čist potihom ti prišepnem, da sem tudi sam ljubitelj narave pri teku in ne pretiran fen šmikeranja, kar se lastne osebe tiče, pri tekačicah pa mi je včasih tudi to všeč). Če bo pa meni kdaj slučajno nabavati najnovejšo super druper tekaško opremo in v njej tečti po centru Ljubljane, pa upam, da mi boš tudi pustil moje veselje, a ne.
6. A ja pa še to, sam ne vidim nobene (negativne) korelacije med dobro (lepo) opremo in doseženim rezultatom teka. Kvečem obratno, ali pa da ni povezave.
7. Ej ti ptiči, kaj vse delamo strari mački zaradi njih. :D

Svaka čast! Tako dobrega odgovora na TF-u pa res nisem pričakoval. :D Evo vzamem nazaj in ti priznam titulo starega mačka. :laola

Interpretacija mojega pisanja je bila rahlo napačna. A to je pač slabost virtualnega sveta oziroma moja nezmožnost postavljala "smajlijev" na pravo mesto. Pretirano karikiram pa vedno rad z užitkom. :D

Ne skrbi, nova oprema me ne boli. Samo v tek se vživim toliko, da pozabim kako je obstoječa že scotana. Od tu tudi preglodane pajkice in luknja na tenisicah. Pa tudi to urejam... nestprno že kukam v nabiralnik kdaj pride paket od wiggla. :clap:

Drugače pa ja. Tudi jaz pogrešam glas nekaterih akterjev TF-ja, ki so poskrbeli, da sem v teku to kar sem. Tukaj bi izpostavil predvsem Zdravota, Natašo, Uroša, Ero-ta..., ki so s svojimi nasveti v moji temi o Logarski (pa tudi kateri drugi) pripomogli, k temu, da sem pretekel prvi daljši tek, se z dolgimi teki zasvojil in se v bistvu "naučil teči". Na Zdravotovem Drava krosu sem bil deležen celo praktikuma od katerega sem odnesel ogromno...

Ups, postajam mehkužen in nostalgičen. Neham. :D

Dober tek! ;)
Uporabniški avatar
 natasa
skorc napisal/-a:

Drugače pa ja. Tudi jaz pogrešam glas nekaterih akterjev TF-ja, ki so poskrbeli, da sem v teku to kar sem. Tukaj bi izpostavil predvsem Zdravota, Natašo, Uroša, Ero-ta..., ki so s svojimi nasveti v moji temi o Logarski (pa tudi kateri drugi) pripomogli, k temu, da sem pretekel prvi daljši tek, se z dolgimi teki zasvojil in se v bistvu "naučil teči". Na Zdravotovem Drava krosu sem bil deležen celo praktikuma od katerega sem odnesel ogromno...

Ups, postajam mehkužen in nostalgičen. Neham. :D

Gregor ne skrbi...še smo tu :wink: ! Opažam, da sem zadnje čase postala "virtualno nekomunikativna "....znebila sem se FB...., ampak TF pa pridno prebiram :wink: , ampak bolj poredko komentiram................se bi pa sigurno oglasila, če bi kdo rad odtekel kakšen Drava country cross 8) ...

Lepo se imejte in veliko se smejte :wink: !
Uporabniški avatar
 Wega
...vas imam rad?

Jaz bi se sploh na tem mestu zahvalil zgoraj omenjenim, neomenjenim in vsem ostalim, ter seveda staršem, še posebej očetu in mami.

Ker se mi niste nikoli smejali
Ker se mi niste nikoli posmehovali
Ker niste nikdar pozabili zavpiti Dajmo Wega!
Ker ste mi znali čestitati, kot da sem res strašen tekač
Ker ste mi svetovali
Ker ste tako dobra družba.

Smrk.

:heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart
:heart :TF) :heart
:heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart
Uporabniški avatar
 RoKo
:laola Wega, upam da te, ma prav zares ne bo nikoli bolelo koleno na nogi. :D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
skorc napisal/-a:Svaka čast! Tako dobrega odgovora na TF-u pa res nisem pričakoval. :D Evo vzamem nazaj in ti priznam titulo starega mačka. :laola

Interpretacija mojega pisanja je bila rahlo napačna. A to je pač slabost virtualnega sveta oziroma moja nezmožnost postavljala "smajlijev" na pravo mesto. Pretirano karikiram pa vedno rad z užitkom. :D

1 Hvala :wink: :D
2 Tudi jaz včasih rad pretirano karikiram :arrow: :oops:
3 Se moram še sam malo okrcati, sem namreč nestrpen do nestrpnosti, še posebej pri tistih ki so mi ljubi, kar velja tudi za TF druščino. Kakšen šmeško bi me res napotil na boljšo interpretacijo. SE pa veselim, da se srečava na kakšnem teku in kakšno še rečeva.

@ Stena, že tvoje ime ti pove, da si iz skal, kakšno odvečno pa čimprej odvali. da ne boš prešpical vseh letošnih 3-atlonov. Upam, da te letos vidim na delu. :wink: :clap:

@ Wega, ti si pa itak car. Tvoja tekaška biblija bi morala iziti v knjižnji obliki. Samo en "Kenijec" je bil v Sloveniji, "Weg" nas pa je na tisoče. Tvoji zapisi so številnim nova inspiracija in meni dajejo en zelo ljub občutek, da se mora nekdo na tem svet še bolj matrat od mene, za dober rezultat. :wink:

@ Tae, evo en star maček ti je temo "popestril" že s tremi prispevki. Evo še nekaj koristnega. Prišel je mesec februar, bazne priprave se morajo prevesiti v priprave za moč. ker sem imel virozo sem na offu še ta teden, naslednji teden pa ....
 kovit
tae napisal/-a:
NOVI UPORABNIKI, začnite razmišljati z svojo glavo, postavite vprašanja, ki jih še nismo obdelali, komentirajte po svoje, pokažite nam drugačen pogled na tek in svet.

"STARI MAČKI," kje ste? Včasih sem imel občutek, da se z vsemi poznam, da sem z vsemi prijatelj, bil sem vesel nove informacije, nasveta, pohvale ali graje. Bili smo, kot družina. Sedaj imam občutek, da to razpada. Priznam tudi sam se ne javljam več pogosto. Rad bi videl, da se začnete in začnemo spet javljati, kot v dobrih starih časih. Prvič zato, da se ohrani kvaliteta foruma na podlagi dolgoletnih izkušenj tekačic in tekačev in drugič zato, da ponovno navežemo tekaške prijateljske stike. Čeprav nismo skregani, a vseeno imam občutek, da se vam ne da več pisati sem gor, čeprav verjamem da večina še vedno vse prebira. Pogrešam vse tiste, ki se poznamo in se ne javljate več.

Ma stari ne se sekirat...itak razpada še kaj drugega kot tale forum.
Po mojem so konkretne teme že predebatirane ostalo je še mlatenje prazne slame in zgleda da bo še te kmalu zmanjkalo.
:wink:
Uporabniški avatar
 Pina
Hja, mogoče bi pa vseeno morali postavljati zopet taka vprašanja, ki so predebatirana. Prihajajo novi forumovci, ki še svojga mnenja na predebatirane teme niso dodali, ker so te pač že obdelane. Pa tudi stari mački se verjetno spreminjajo in imajo sedaj drugačen pogled na vse skupaj.

Kaj pravite?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA