skorc napisal/-a:No, no "raziskovalec" ... najprej sam sebe poveličaš v starega mačka, se s pisanjem spustiš na nivo mladega mačka in končno vse tisto kar se trudiš zagovarjati, z lastnim pisanjem degardiraš.
Morda pa imajo mladi mački pač prav?
1. Jaz sem star maček po letih bivanja, po letih tekanja, po številu postov na TF, žal je tako, bi bil takoj mlad maček, če bi se dalo, tako da gre za objektivna dejstva, ne gre za poveličevanje samega sebe v nekaj, kar bi si želel biti in ne bi bil.
2. me veseli, da pišem mladostno, nivo pa je pač tak kot je, če stopiš mačku na rep bo tudi najprej zacvilil , preden bo opraskal, (
če prevedem, bo skorec zapel, preden bo kavsnil )
3. V bistvu me veseli, da sem dober (se trudim zagovarjati) , samo še v pisanju se moram malo popraviti pa bo, a ne. Degradacija pa me ni nikoli bolela, ker nisem udarjen na čine.
Moj TF vzdevek je Raziskovalec, včasih sem tudi raziskovalec in potem pride včasih do tega, da sem morda za koga tudi "raziskovalec". Vsake oči imajo svojega malarja.
4. Mladi mački imajo pa seveda vedno prav, samo mladi na (ne)srečo ne ostanejo za vedno.
5. Skorc, sicer te osebno ne poznam, sem pa prepričan, da si prav fejst dečko oz. možakar in tečeš natanko tako,kot ti paše
(čist potihom ti prišepnem, da sem tudi sam ljubitelj narave pri teku in ne pretiran fen šmikeranja, kar se lastne osebe tiče, pri tekačicah pa mi je včasih tudi to všeč). Če bo pa meni kdaj slučajno nabavati najnovejšo super druper tekaško opremo in v njej tečti po centru Ljubljane, pa upam, da mi boš tudi pustil moje veselje, a ne.
6. A ja pa še to, sam ne vidim nobene (negativne) korelacije med dobro (lepo) opremo in doseženim rezultatom teka. Kvečem obratno, ali pa da ni povezave.
7. Ej ti ptiči, kaj vse delamo strari mački zaradi njih.

Počasi se daleč pride, hitro pa še dlje.