Vidim, da se tema razvija v pravo semer. Zakaj v pravo? Zato, ker želimo, da je več pisanja na forumu.
Večina vas/nas vidi TF kot forum, ki močno upada, teme postajajo nezanimiva, preHITRO padajo v pozabo, nič novega...........
Jaz mislim, da temu le ni tako. Forum je obiskan kar dovolj, dovolj se bere, le piscev je malo premalo oz nekateri želijo kaj napisati, pa se jim ne da, nekateri ne želijo, da ne bi koga užalili, teme, ki bi lahko postale zelooo zanimive zaradi strokovnosti oz ljudi, ki so strokovnjaki in delili take ali podobne nasvete je premalo oz jih ni.
Nekdo je omenil bicikel.com. Sam sem registriran in redno pregledujem teme oz me zanimajo nove zadeve, ki prihajajo,kako se obnesejo iz kod so.....
Ljudje se pogovorijo o tem in onem, so kritični, zbadljivi, delijo mnenja, ki so na bazi 5 let starega otroka in delijo mnenja, ki jih lahko berejo tudi še tako izkušeni kolesarji oz športniki in se kaj novega naučijo.
Kaj je na bicikel.com -u, kar na TF-ju ni oz manjka.
Na biciklu pišejo o zadevah ki prihajajo. Nova kolesa, novi grušti, dresi, čevlji, števci, balance.................kakšna maziva uporabljati, razteznost verige, tt kolesa, karbon, aluminij, trakovi................................. tekme, tdf,giro d italija .......vuelta ohh in sploh in še in še bi lahko našteval.
Kaj je bistvo tega!! Velika večina jih piše in posreduje mnenja, takšna ali drugačna, strokovna ali totalno amatersko zgrešena, toda tema se vrti, dokler se ne odkrije topla voda
Tudi tekači imamo, imajo oz imate sejme, novitete, materiali, teža............
Katere superge so lahke za treninge, katere za tekme.......... kateri materiali bolje dihajo itd
Te teme so že odprte, ja vem, toda nedokončane!!!
Recimo, takole na hitro lahko podam dve ali tri teme, katere bodo obstale dovolj dolgo, ker je dovolj ljudi, ki bi jih to zanimalo in ker je dovolj ljudi, ki bi znali tudi kaj koristnega povedati.
Ultra trail tekmovalci po celem svetu!!! Tema bi zajemale in opisovala tekmovalce takšne in drugačne po vsem svetu.Kaj so naredili, kakšne treninge delajo in podobno, tode ne smemo pomešati in začeti opisovati tekem na keterih so bili, ampak zgolj tekmovalce.
Primer: Krupicka, killian, zdravkoc, avi, cveto, mravlje, karnasas...............
Novosti ki prihajajo! Kaj vse bi lahko napisal, ko sem bil v Franciji in videl,kaj vse prihaja, od oblek, copat, palic, naglavnih luč......................ultra lahke zadeve, ultra majhni in kvalitetn pripomočki.............itd, tema, ki ne more iti v pozabo!!
Lahko je tudi tema, ki bi bila namenjena samo in zgolj supergam. Vsakodnevno prebiram po forumu in berem teme, ki jih odpirajo novi člani, z naslovom "moje prve superge".
Ta tema, bi bila namenjena NE samo njim, ampak tudi vsem ostalim, ki ne vemo kaj obuti oz kaj moramo vedeti ko kupujemo superge. Imamo resnično strokovnjaka na tem področju tukaj na forumu z vzdevkom "jansa"
Tem je še dovolj, nekateri mislite, da je že vse več ali manj napisano, toda še zdaleč ne, tem je še dovolj in to kvalitetnih tem, le piscev nas je premalo. Tudi sam se imam za lenuha in raje prebiram tuje strani z strokovno literaturo, ko bi povpašal na TF.
Zakaj??
Ker imam občutek, da si mislite, kaj spet teži z takim vprašanjem in mislim, da je takih ljudi na tem forumu ogromno.
Če že pogledam najino temo (s Sandro) "zimsko ligo" se trudiva, da je vse napisano, kako je bilo, za kaj se je šlo, od štarterjev, gostov itd, a žal le redko kdaj odgovor. Mene osebno ne moti, seveda bi mi bilo veliko boljše, če bi bila tema vedno dvignjena, toda s pogledom, da imava 8 strani in 105 odgovorov, imava 6300 ogledov, kar mene zeloo razveseli.
Moje mnenje je, da TF ne bo propadel, kot nekateri mislite, ne smemo biti preveč vzdržani za kakšno misel in včasih tudi povprašati že vprašano, vedno se najde nekdo, ki bo še bolje opisal oz svetoval, kot je bilo.