Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 kovit
Mogoče ena ideja. Recimo bi administratorji uvedli kaj takega kot na bicikel.com kjer se spremlja in debatira profi biciklanje. Po mojem bi se dalo tudi o pravem tekanju kaj pisati in s tem vnesti malo svežine.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Vidim, da se tema razvija v pravo semer. Zakaj v pravo? Zato, ker želimo, da je več pisanja na forumu.
Večina vas/nas vidi TF kot forum, ki močno upada, teme postajajo nezanimiva, preHITRO padajo v pozabo, nič novega........... :?
Jaz mislim, da temu le ni tako. Forum je obiskan kar dovolj, dovolj se bere, le piscev je malo premalo oz nekateri želijo kaj napisati, pa se jim ne da, nekateri ne želijo, da ne bi koga užalili, teme, ki bi lahko postale zelooo zanimive zaradi strokovnosti oz ljudi, ki so strokovnjaki in delili take ali podobne nasvete je premalo oz jih ni. :wink:
Nekdo je omenil bicikel.com. Sam sem registriran in redno pregledujem teme oz me zanimajo nove zadeve, ki prihajajo,kako se obnesejo iz kod so.....
Ljudje se pogovorijo o tem in onem, so kritični, zbadljivi, delijo mnenja, ki so na bazi 5 let starega otroka in delijo mnenja, ki jih lahko berejo tudi še tako izkušeni kolesarji oz športniki in se kaj novega naučijo.
Kaj je na bicikel.com -u, kar na TF-ju ni oz manjka.
Na biciklu pišejo o zadevah ki prihajajo. Nova kolesa, novi grušti, dresi, čevlji, števci, balance.................kakšna maziva uporabljati, razteznost verige, tt kolesa, karbon, aluminij, trakovi................................. tekme, tdf,giro d italija .......vuelta ohh in sploh in še in še bi lahko našteval.
Kaj je bistvo tega!! Velika večina jih piše in posreduje mnenja, takšna ali drugačna, strokovna ali totalno amatersko zgrešena, toda tema se vrti, dokler se ne odkrije topla voda :lol:
Tudi tekači imamo, imajo oz imate sejme, novitete, materiali, teža............ :wink:
Katere superge so lahke za treninge, katere za tekme.......... kateri materiali bolje dihajo itd
Te teme so že odprte, ja vem, toda nedokončane!!! :(
Recimo, takole na hitro lahko podam dve ali tri teme, katere bodo obstale dovolj dolgo, ker je dovolj ljudi, ki bi jih to zanimalo in ker je dovolj ljudi, ki bi znali tudi kaj koristnega povedati.

Ultra trail tekmovalci po celem svetu!!! Tema bi zajemale in opisovala tekmovalce takšne in drugačne po vsem svetu.Kaj so naredili, kakšne treninge delajo in podobno, tode ne smemo pomešati in začeti opisovati tekem na keterih so bili, ampak zgolj tekmovalce.
Primer: Krupicka, killian, zdravkoc, avi, cveto, mravlje, karnasas...............

Novosti ki prihajajo! Kaj vse bi lahko napisal, ko sem bil v Franciji in videl,kaj vse prihaja, od oblek, copat, palic, naglavnih luč......................ultra lahke zadeve, ultra majhni in kvalitetn pripomočki.............itd, tema, ki ne more iti v pozabo!!

Lahko je tudi tema, ki bi bila namenjena samo in zgolj supergam. Vsakodnevno prebiram po forumu in berem teme, ki jih odpirajo novi člani, z naslovom "moje prve superge".
Ta tema, bi bila namenjena NE samo njim, ampak tudi vsem ostalim, ki ne vemo kaj obuti oz kaj moramo vedeti ko kupujemo superge. Imamo resnično strokovnjaka na tem področju tukaj na forumu z vzdevkom "jansa"

Tem je še dovolj, nekateri mislite, da je že vse več ali manj napisano, toda še zdaleč ne, tem je še dovolj in to kvalitetnih tem, le piscev nas je premalo. Tudi sam se imam za lenuha in raje prebiram tuje strani z strokovno literaturo, ko bi povpašal na TF.
Zakaj??
Ker imam občutek, da si mislite, kaj spet teži z takim vprašanjem in mislim, da je takih ljudi na tem forumu ogromno.
Če že pogledam najino temo (s Sandro) "zimsko ligo" se trudiva, da je vse napisano, kako je bilo, za kaj se je šlo, od štarterjev, gostov itd, a žal le redko kdaj odgovor. Mene osebno ne moti, seveda bi mi bilo veliko boljše, če bi bila tema vedno dvignjena, toda s pogledom, da imava 8 strani in 105 odgovorov, imava 6300 ogledov, kar mene zeloo razveseli.
Moje mnenje je, da TF ne bo propadel, kot nekateri mislite, ne smemo biti preveč vzdržani za kakšno misel in včasih tudi povprašati že vprašano, vedno se najde nekdo, ki bo še bolje opisal oz svetoval, kot je bilo.
 skorc
Oj, Nataša. Mislim, da je za dravski kros premalo snega in da jaz od lanskega leta dolgujem še en sotla, sava, krka kros. :)

Javim, ko se spravim nazaj v tako formo, da bom spodobno pretekel 50-ko, pa vas popeljem po naših koncih. ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Hnja, če pogledam statistiko, sem pri treniranju prstkov zelo pridna, kar ultra kategorija :lol: . In tudi naša polžja sekcija se kar lepo drži pokonci, včasih bolj, včasih manj produktivno :clap: , ko je pa treba pa smo hudo aktivni :clap: .
In Tae, mislim, da je lepo, da si nas malo izzval s svojo statistiko. Vedno se rodi kaj pozitivnega iz takšnih prebliskov. Sem pa prepričana, da se bo s prihodom pomladi tudi dogajanje na forumu razcvetelo :clap: . In priznam, da si me spodbudil, da se bom odzivala na tisto, kar preberem (ah ja, pa že tako sem hudo stara mačka :oops: :wink: :-- ).
Uporabniški avatar
 vencelj
:arrow: Zanimivo mi je, da klepetalnica nikakor ne steče;
:arrow: Tema tekaške poti je zaenkrat še zelo skromna;
:arrow: "Članki" obravnavajo veliko zanimivih tem z možnostjo komentiranja, a komentarjev ni;

Na...pa se mi je ustavilo. Že petkrat sem hotel napisati svoj pogled na zadevo, komentirati predhodnike, napisal stavek ali pa kar odstavek, pa spet izbrisal. Vsak ima po svoje prav:
:arrow: res je, da :TF) postaja skupnost, v kateri se mnogi med sabo poznaj(m)o, srečujemo in zadeve predebatiramo.
:arrow: mnogi forumaši so tudi na FB. Tam nisem več, a je vendarle zanimiv...znanstva se poglabljajo, ker tam debata ni omejena le na tek ampak zajema vsa področja, poleg tega je bila pa običajno zelo odprta. Tako marsikoga spoznaš tudi drugače, to pa sploh ni slabo, stvari se dopolnjujejo. Večino "prijateljev" sem poznal tudi osebno, pa ne le tekaško.
:arrow: Tole lahko vzamete za hec ali zares, kakorkoli kdo želi. Jaz menim, da je v tem vendarle vsaj kanec resnice. Torej: tekači smo drugačni ljudje. Ves tisti kisik, ki ga zajamemo, pa ure, ko smo sami s seboj in imamo veliko časa za razmišljanje...nas pripeljejo do tega, da stvari gledamo drugače. Velikokrat se nam ne zdi vredno razpravljati, saj ima vsak svoje mnenje, zakaj bi se sploh :argue: z njim. Tako tudi na forumu...večkrat smo že ugotavljali, da je TF eden bolj kulturnih forumov, redko pride do bolj vroče debate, še manjkrat do nivoja žalitev, pa ponavadi prevlada razum, a tako se tudi debate hitreje končajo.
:arrow: Danes, ko se toliko piše o teku, je tudi literature na voljo dovolj. Verjetno bi se dalo razpravljati o strokovnih člankih, a ne vem, če je že kdaj kdo prenesel katerega iz npr. Vrhunskega dosežka v debato na forum. Pravzaprav, nekaj sem jih, tudi tistih starejših, izpred 10 let, a komentarjev oz. razprave niso doživeli. Včasih imam občutek, da nekateri stvari skrbno čuvajo pred drugimi, kot, češ, da jim je to prednost pred tekmeci :roll: ;
:arrow: opa, ne vem, če je še katera tema doživela tako "vojno", kot tista par let nazaj: "40 dni brez alkohola" :lol: . Je že kar malo najedalo, zato sem bil naslednja leta raje bolj tiho...no ja, debata je bila pa le.
A s'ti vidu h---ča...najprej sem mislil, da se sploh ne bom oglasil, nato sem večkrat zbrisal, pa spet pisal, zdaj pa ni konca...
:ignore:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Je pa velikokrat res tudi to: bi kaj napisal, kaj komentiral :hack: , pa se mi v mislih zvrstijo vsi tisti, ki bodo rekli: lej ga, spet nekaj teži! :hello: in raje grem naprej. Da ne vtikam svoj nos v vsak drek :!: Morda še kdo s podobnim razmišljanjem :?:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 alonso13
Pozdravljeni,zanimiva tema,a za brat,ne za pisat.Sam sem poredko na pisanju,a vseeno zatrdim,da vsak dan pregledam stran foruma,vsak dan,vsak dan in ima prednost pred facebookom.Toliko odličnih stvari,pomembnih in koristnih stvari sem našel na strani tekaškega foruma,da ........ogromno.Le tako naprej,ALONSO vas prav lepo vse pozdravlja,kar nekaj ciljev za to leto,najpomembnejši je GM 4o,a glavni projekt.....še ne izdam,morda kasneje....nekje v avgustu bi se naj zgodil.........ALONSO
Uporabniški avatar
 tae
Steno smo zbezali na plano, skorc se je pomiril in kovit je še med nami. :D

kovit napisal/-a:Ma stari ne se sekirat...itak razpada še kaj drugega kot tale forum.
Po mojem so konkretne teme že predebatirane ostalo je še mlatenje prazne slame in zgleda da bo še te kmalu zmanjkalo.
:wink:

Čeprav se že dolgo poznava in te zelo spoštujem, še vedno ne vem ali so tvoje besede igra, morda provokacija ali vedno tako pesimistično gledaš na svet. Upam, da ne no.

Mislim, da forum ne razpada, pa tudi vsega še nismo predebatirali. Dejstvo pa je, da smo mi vsi, ti in jaz in vsi ostali kreatorji tega virtualnega portala.

Že to, da zadevo očitno prebiraš, mi da misliti, da je vseeno del tebe.

Drugače pa, kdaj in kje te bomo lahko spet videli v tekaških cunah?
Uporabniški avatar
 tae
kovit napisal/-a:Mogoče ena ideja. Recimo bi administratorji uvedli kaj takega kot na bicikel.com kjer se spremlja in debatira profi biciklanje. Po mojem bi se dalo tudi o pravem tekanju kaj pisati in s tem vnesti malo svežine.

Zanimiv predlog.
Uporabniški avatar
 tae
cvalenti napisal/-a:
Recimo, takole na hitro lahko podam dve ali tri teme, katere bodo obstale dovolj dolgo, ker je dovolj ljudi, ki bi jih to zanimalo in ker je dovolj ljudi, ki bi znali tudi kaj koristnega povedati.

Ultra trail tekmovalci po celem svetu!!! Tema bi zajemale in opisovala tekmovalce takšne in drugačne po vsem svetu.Kaj so naredili, kakšne treninge delajo in podobno, tode ne smemo pomešati in začeti opisovati tekem na keterih so bili, ampak zgolj tekmovalce.
Primer: Krupicka, killian, zdravkoc, avi, cveto, mravlje, karnasas...............

Novosti ki prihajajo! Kaj vse bi lahko napisal, ko sem bil v Franciji in videl,kaj vse prihaja, od oblek, copat, palic, naglavnih luč......................ultra lahke zadeve, ultra majhni in kvalitetn pripomočki.............itd, tema, ki ne more iti v pozabo!!

Lahko je tudi tema, ki bi bila namenjena samo in zgolj supergam. Vsakodnevno prebiram po forumu in berem teme, ki jih odpirajo novi člani, z naslovom "moje prve superge".
Ta tema, bi bila namenjena NE samo njim, ampak tudi vsem ostalim, ki ne vemo kaj obuti oz kaj moramo vedeti ko kupujemo superge. Imamo resnično strokovnjaka na tem področju tukaj na forumu z vzdevkom "jansa"

Praviš, da se imaš za lenuha pri pisanju. Po tem tvojem prispevku, to nikakor nisi. Kolikor te poznam, si tudi sicer zelo zgovoren fant. Predlagam ti, da kar začneš z odpiranjem novih tem (tvojih predlaganih) in debata se bo hitro razširila, to ti obljubim.

Kar se tiče pa zimske lige, je pa udeležba zahvala za vajin trud.
Uporabniški avatar
 tae
lenči, ti si čisto pridna. :D
Uporabniški avatar
 tae
vencelj, ti si glavni motivator tega foruma. :clap:

Vse kar si napisal drži in nebi ponavljal tvojih besed. Imam pa en predlog: prilepi gor še kakšen članek iz Vrhunskega dosežka in opozori nanj. Včasih se namreč teme tako hitro obrnejo, da marsikdo zadevo spregleda, čeprav bi imel morda kaj za povedati. Saj veš, večina gleda le stolpec na levi (zadnji prispevki).
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ali ste vedeli?
- da je meni tekaški forum všeč takšen kot je
- da iz tube za majonezo ne moreš iztisnit gorčice
- da si enkrat zgoraj in drugič spodaj, saj obstajajo sinusoide v naravi in del tega je tudi TF
- da od sinusoide najbolj sovražim vnetje sinusov
- da tudi na tekaškem forumu obstajajo pravila, od katerih sta najpomemnejša peto in šesto. Zaradi osvežitve naj ju na kratko obnovim:

Peto pravilo: TF je najbolj priljubljen, zanimiv, pošten, poučen, prijazen, družaben, izviren, učinkovit in sploh naj, naj forum na svetu.
Šesto pravilo: Kadar nastopi kriza in bstaja nevarnost, da TF ni najboljši izmed vseh forumov na svetu, velja peto pravilo!

Lep sončen pozdrav vsem, ki uspete to prebrati :D
 VERAKUMPERSCAK
ZdravkoC napisal/-a:Ali ste vedeli?
- da je meni tekaški forum všeč takšen kot je
.....
- da tudi na tekaškem forumu obstajajo pravila, od katerih sta najpomemnejša peto in šesto. Zaradi osvežitve naj ju na kratko obnovim:

Peto pravilo: TF je najbolj priljubljen, zanimiv, pošten, poučen, prijazen, družaben, izviren, učinkovit in sploh naj, naj forum na svetu.
Šesto pravilo: Kadar nastopi kriza in obstaja nevarnost, da TF ni najboljši izmed vseh forumov na svetu, velja peto pravilo! :D

Zdravko :clap: , se popolnoma strinjam in predlagam, da - seveda velja za tiste, ki ga še ne znajo na pamet - slednjega naučijo in po možnosti tudi vsak dan ponovijo.... :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA