prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

mušnica napisal/-a:Za Polonine cookije sem se pač žrtvovala, ker na Fužinah ni bilo ne duha ne sluha o nikomer dokler nista pritekli še maca in marjana - bravo obema :clap: :clap:

No comment :roll:
Polona, piškot, ki sem si ga privoščila, je bil super :clap:
Bravo vsem za današnji pretečen PST ! :wink:
Zjutraj sem bil pozitivno presenečen kakšna števika se nas je nabrala :clap: ,
potem pa še vsake par km kakšen znan TF obraz in kar še posebaj veseli spet vsi nasmejani! :D
Sicer kot je že Špela rekla nismo pretekli celga v kosu (vmes tnx. Tomaž &Jerneja za taxi :wink: )
ampak se jih je na koncu menda vssen nabral okrog 23. :D

See yaa next time... :D

p.s.
Mušnica bravo! :clap: ...jest bi verjetn prišel na Šmarno.. :lol:
Tokrat je šlo vse po planu. Točno ob 7h smo se zbrali na Viču in odbrzeli proti Fužinam. Zajcu smo delali družbo do LM :wink: Na Fužinah se nas je nabralo za cel bataljon, ampak naša 'trojka' se je z novimi močmi (thx Loni za piškote) pognala v zadnjo tretjino. Tempo do konca ni popustil, mi pa tudi ne :-- Krog smo zaključili približno v 2:47 neto. Hvala vsem za prijetno družbo.
Za PST polovičko sem se odločil pol ure pred štartom imam srečo da imam do Fužin 5 min.
Imali smo idealno vreme za tekanje, tako da je do Kosez čas hitro minil v dobri družbi Marinke, Špele in Aljoše.
V Kosezah z avtom poberem tri ilegalce, jih pretihotapim do Jarš, kjer iztopijo in zopet bežijo kolikor jih noge nesejo.... in v Polju jih spet srečam, kako tečejo čez Zaloško pri rdeči luči na semaforju, očitno jim je nekdo sledil, saj se jim je močno mudilo. Še pomahajo v slovo in zopet na polno proti obljubljeni deželi - Fuđžine land. :lol:

Čestitke vsem za pretečene km! :laola

LP Tomaž
Kot so povedali že moji sotekači Muc, Špela in Tomaž 77, so naša kolena klecnila ob pogledu na parkiran avto v Mostecu. Dovolj je bil trenutek slabosti in že smo drveli po obvoznici namesto po labirintih PST v Šiški in Bežigradu. Ker pa se nam je zdela polovička vseeno premalo (jaz pa sem ob bajerju čvaknila še en gel, ki bi šel vnemar), nas je Tomaž odložil na Šmartinki. Tako smo sproščeno odtekli še zadnjih 6 km, vmes še enkrat srečali MatjažaV, ki mu sprva ni bilo jasno, kako hitri smo :lol:.

Tale taksi služba je super ideja za kdaj, ko je volja šibka, želja po druženju s tekači TF pa toliko močnejša. :D No, bomo pa naslednjič bolj pridni in bomo naredili cel krog. Dolge trojke se namreč bližajo...

PS
Loni naprošam za recept za odlične piškote.
Preden bo teden naokoli, je pa že prav, da tudi jaz kaj napišem o svojem prvem :wink:

Preteči cel krog po PST-ju je bila zame še ne dolgo nazaj le spokojna želja. Pred leti sem ga prehodila v sedmih urah in bila tri dni fuč...dej nehi, to je za "norce" :lol:

S pripravami na Dunaj so tudi zame prišli na program dolgi teki. Cel PST je kar hitro postajal realnost. Z Mojculjo sva se pogovarjali, da enkrat pa greva celega. No, njen trenutek je prišel malo prej. Če zmore ona, zmorem tudi jaz. To je bila zame velika vzpodbuda.
Vendar jaz sem rabila družbo, ker poti ne poznam v celoti. Kaj boljšega, kot TF družba. Čeprav sem se bala, da ji ne bom mogla slediti, sem se prejšnjo nedeljo pridružila. Sem kmalu dihala na škrge. Meni je tempo 6.00 za dolgi tek (še) prehud :oops: . Sem zelo pogrešala Mojculjo, s katero imava podoben tempo. Pa sem se do Golovca že nehala smilit sama sebi in si mislila "šla bom svoj tempo, dokler bom poznala pot, telefon imam v žepu, taxi me čaka, bus vozi, problema ne vidim..." Se ozrem in zagledam Razija in Sončko. Čisto sem pozabila, da je še kdo za menoj, zdelo se mi je, da so se vsi zakadili v hrib. To je bil pravi sonček zame v tem oblačnem dnevu. Malo smo se hecali, malo hodili, malo tekli in Golovec je bil premagan. Dobila nekaj maratonskih nasvetov, ki jih bom še kako potrebovala. Na "dolenjki" smo se ločili, Razi je ostal s Sončko, kateri se je začelo oglašati koleno :(
Sama sem tekla dalje, a kmalu za seboj zaslišim "dajmo Cormi", uf kako pa to paše :) Razi, Maj in Maj ml. me dohitevajo, potem pa skoraj do Kosez tečemo skupaj. Vmes dvakrat v humanitarne namene ( :wink: ) pretečem stopnice, ja, stopnice imam pa rada :lol:
Malo sem se bala, da me bo končna postaja Razija in Maja premamila, da odneham. Pa sploh ni bilo krize. Maca in Marjana sta ravno zaključili s postankom, želita me počakati, a jaz vem, da bi se preveč ohladili in ju pošljem naprej. Pojem pol banane, dotočim in odtočim :wink: in grem dalje sama. Po Šiški je bilo pa malo iskalnic :oops: k sreči je bilo dovolj dedkov in babic na sprehajanju in vsi še prav dobro pomnijo Pot spominov in tovarištva :D ja, pa še klic v sili sem uporabila :wink: Vmesni asfalt mi je malo najedal, ampak na Dunaju ga bo za 42km, bom ja tukaj zdržala teh nekaj kilometrčkov :mrgreen: Na Dunajski sem zavila na Petrol po malo čokolade :) Naprej do Jarš je šlo lepo, le krči v mečih so se začeli oglašati :( Pa spet smo se mal zgubil ane :oops: Poti nisem krajšala, mislim da se je še kakšen kilometer podaljšala...Ampak zadnji štirje so bili pa dooooolgi :evil: Tiste poti mimo vojašnice kar ni hotelo biti konec, pa tako lepa je sicer, ampak jaz je nisem hotela več gledat...v glavi pa sem imela, da zdaj ne odneham, pa če "tečem" 10 min/km. Zadnji kilometer mimo moje službe sem se tolažila, da nekateri morajo pa delat ta trenutek, pa še do večera bodo....zamišljala sem si, kako me na cilju vsi čakajo, pa ovacije in to.... :laola :wink:
...skozi zelenje pred fužinskim gradom vidim nekaj modrega, ja morda je Špela z zvezdico, ki je imela danes modro majico.... ja, ona bo ful vesela zame....ah ja, mal je blo pa že prividov izgleda.. :roll: .
Sama samcata sem bila na cilju, s krči v mečih, ponosna, utrujena, nasmejana, boleča....

Pa sem te, ti PST!!!! :D :D :D

Uf, kako sem bila dolga, no vsaj Tae bo zadovoljen :--
Bravo Cormi. Pozdrav vsem na PST. Sem opravil ze en jutranji krog po Beogradu. Kar zanimiva popestritev.
Čestitke, Mirjam!!! :clap: :clap:

Cormi napisal/-a: ...Sem zelo pogrešala Mojculjo, s katero imava podoben tempo...

Ja, sem bila zelo žalostna :( , da nisem mogla zraven, pa kaj čmo, bolezen pač.

Enkrat pa ga morava vseeno skupaj zaokrožit, pa magari po Dunaju. :laola
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA