Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Samo:-)
Toliko, da so zbrana vsa poročila na enem mestu :wink:
lesjakd napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:
lesjakd napisal/-a: ...vidim je veliko govora o supermaratonu Zagreb-Čazma Tudi mene sta danes Samo in Zdravko navdihnila na ponovni iziv :) Vendar sem naletel na manjšo oviro...
Zanima me glede prevoza, če ima kdo kakšno prosto mesto v avtomobilu ...

Tudi to oviro smo prebrodili
Najmanj eno nogometno moštvo iz štajerskega konca jutri na startu, juhuhu
ZG-Čazma je res tek,katerega se veselim :laola

:) In če ne bi bil Zdravko takšna duša, ne bi bila ekipa Spartathlon prikrajšana za eno mesto v kuferamu :) Zdravko najlepše hvala, ti in zafira sta CARJA.Brez vaju DaDe ne bi bil včeraj v Zagrebu in tudi ne bi imel danes vseh žuljavih nog :) :clap: :laola :clap:

Zahvala gre tudi na stran Alje, ki je bila v glavni vlogi SUPORT TEAM-a :clap:
p.s. Alja, za tolažbo....Tudi jaz vem kako je, ko zebe v roke, ko voziš :) Ko sem se še včeraj peljal v Celje me je tudi nazeblo v ročice :mrgreen:

Super se je izteklo, še več takih prijetnih tekov si želim in take prijetne družbe kot je bila včeraj!
ŠPARTATHLON you ROCK :laola

Drugače pa Davorin: YOU ROCK!

P.S.: Davorin je bil najmlajši udeleženec in finišer (že drugič!) Supermaratona in je prejel posebno plaketo :clap: :clap: :clap: :clap:
 tomi_
Čazma prvič, a sigurno ne zadnjič!

Družba, organizacija... fenomenalno! Vreme..... veter, mi je dal vetra :lol:
Z terorjem nad mano je začel že po treh kilometrih, ko mi je odneslo številko, kar me je prisililo, da sem tekel nazaj, potem mi je odneslo še kapo, kar je precej zabavalo nekatere mimoidoče. "Ne, to mi ne sme priti do živega, pot do Čazme je še doooolga", sem si ponavljal v mislih. Veter pa je še kar pihal in pihal, kljub tempu 4min se nikakor nisem mogel ogreti, kar mi sploh ni podobno. Tako sem že po pol ure sanjal o mojem brezrokavniku. A dogovorili smo se, da me support čaka nekje po 20km, tako sem ga šibal in upal da ju čim prej dohitim. Tako sem prvih 20km pretekel v tempu 4min. Supporta pa ni in ni bilo, po dveh urah sem jima že pripravljal "govor" :argue: , potem sem se spraševal, če ni bilo kaj narobe, kje sta? Tempo je vztrajno padal, bil sem premražen, brez pretirane energije.
Po okrog treh urah sem se razveselil table 42,195km, to je bilo cirka 15minut hitreje od mojega uradnega maratonskega časa, na support sem počasi nehal računat, še vedno pa seveda upal, da se čimprej prikažeta. Po dobrih treh urah in pol pa sem v daljavi le zagledal yarisko, kako se mi prismeji naproti. Od veselja sem pokleknil pred njima... vsaka čast, daleč sta prišla :D

V cilju sta mi povedala, da sta v Zagrebu vprašala policista, kje gresta do Čazme, ta pa ju je poslal na avtocesto proti Reki, češ naj se peljeta pol ure proti Reki, potem pa bo nek izvoz, ki pelje do Čazme.

Hitro sem si oblekel brezrokavnik, pojedel en gel in se napil kokakole in že sem bil pripravljen na borbo z zadnjimi dobrimi desetimi kilometri. Nekako sem do cilja shajal z tempom okrog 5min ter v cilj pritekel z časom 4:42:04, kar je več kot zadovoljilo moj cilj okrog 5ur. Za posladek pa sem celo zmagal v kategoriji in prejel zelo lep pokal :D

Poleg že znanih ULTRAfac, oziroma v tem primeru SUPERfac, sem spoznal še nekaj novih FAC :) Noro doživetje sodelovati med tako ELITO :laola

V Čazmo sigurno še pridem
Uporabniški avatar
 raf
he he......
zgleda, da nisem imel samo jaz težave z kapo, ker vidim, da je tudi drugim letela iz glave...meni jo je celo trikrat odneslo dol ,ker je res pihalao, kot za stavo....
Kar se tiče suporta pa zgleda res ni bil dan za suport, ker eni so se zgubili zaradi garmina, drugi zaradi škodožljivih policajev, tertji pa zaradi enosmernih ulic........ :mrgreen:
važno, da so na koncu vsi našli končni hribček in to je najbolj pomembno.
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Kdo bi si mislil, tudi meni je sunek odnesel TF kapo v križišču, da se je ustavila pri nogi brkatega prijaznega policaja :mrgreen: . Sem jo pol kar okol obrnil in šminkiral naslednjih 50km :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Kompletni rezultati bodo verjetno najprej na:
http://www.champstat.hr/

Tudi filmček iz starta in dela proge dodam, ko utegnem.
Letos sem spet imel srečo, da sem pred ciljem dohitel nekega tekača. Slabih 100 m pred ciljem sem mu ukazal, da se zaustaviva. Vzela sva si kakšnih 15 sekund počitka, nato pa seveda dvoboj do cilja. Čeprav je imel kar nekaj kilogramov več, se je izstrelil proti cilju. No jaz sem se pa odločil, da letos neposrednih šprinterskih dvobojev ne bom izgubljal :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Samo za vas, sotrpini, SLO udeležba
Ime in priimek SLO Čas
1 Ivan Draksler 4:16:59
2 Boris Ivanovič 4:20:06
3 Boštjan Urankar 4:26:58
4 Tomaž Pivec 4:40:41
5 Tomaž Senica 4:42:04
6 Miro Režonja 4:54:40
7 Matjaž Bukovec 4:55:29
8 Primož Gašpirc 5:02:50
9 Tomaž Kristavčnik 5:14:22
10 Štefan Robič 5:20:39
11 Inot Klemenčič 5:23:27
12 David Kadunc 5:28:36
13 Matej Eržen 5:30:02
14 Samo Kojc 5:32:36
15 Davorin Lesjak 5:41:40
16 Zdravko Čufar 5:45:12
17 Roman Koprivc 5:45:40
18 Natalija Lesnik 5:47:32
19 Boris Petrovič 5:56:53
20 Leon Cestnik 6:01:37
21 Mirko Lavriha 6:10:57
22 Tadej Zajc 6:28:38
23 Rafael Ziherl 6:38:00
24 Nejc Sajovic 7:05:30

Udeležba po državah
1 Hrvaška 29
2 Slovenija 24
3 HUN 2
4 AUT 1
Skupaj 56
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 22 Mar 2011, 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 50cent
Čeprav sem se dve leti nazaj ko sem bil support Zdravkotu zaklel, da Čazme pa ne bom nikoli tekel me je pomanjkanje treningov in bližajoč UltraBalaton prisilil, da odtečem dolg trening. Strah je lepa reč in, da se zavarujem pred najhujšim sem tako kot vedno povabil mojo stalno supporterko Aljo, da me spremlja če bi zašel v težave in odstopil na progi. Nisem vedel kaj naj pričakujem. Rekel sem si, da bom tekel/hodil 7ur, pa da vidim do kod pridem. Izpadlo je več kot odlično in še sam ne vem ali je res vse v glavi ali so bili planeti na moji strani :) .
Čazmo pretekel z lahkoto, na začetku se spopadal z progo v družbi TadejaZ in Rafa. Kasneje sva s Semjulom po partizansko grizla bregove od 37 do 50km. V finišu pa z mladim hrvatom Hrvojem Baričem prišla do cilja, kjer je Hrvoje pokazal veliko mero trme in me spremljal od konca čeprav je točno pri tabli Čazma omagal. Bravo še enkrat :clap: .

Lepa nedelja je bila. Vesel sem, da je SpartaBanda spet ušpičila eno lepo in, da smo bili skupaj. Hvala Zdravc za vožnjo, vsem ostalim za prijetno družbo, super ste vsi :laola .

In seveda hvala Alja, da si pazila na mene na progi :cast: :cmok: :cast: .

Se vidimo ko se zagledamo :lol: :) .

Lp :)
Uporabniški avatar
 zvone
ZdravkoC napisal/-a:Samo za vas, sotrpini, SLO udeležba
Ime in priimek SLO Čas
1 Ivan Draksler 4:18:59
2 Boris Ivanovič 4:20:06
3 Boštjan Urankar 4:26:58
4 Tomaž Pivec 4:40:41
5 Tomaž Senica 4:42:04
6 Miro Režonja 4:54:40
7 Matjaž Bukovec 4:55:29
8 Primož Gašpirc 5:02:50
9 Tomaž Kristavčnik 5:14:22
10 Štefan Robič 5:20:39
11 Inot Klemenčič 5:23:27
12 David Kadunc 5:28:36
13 Matej Eržen 5:30:02
14 Samo Kojc 5:32:36
15 Davorin Lesjak 5:41:40
16 Zdravko Čufar 5:45:12
17 Roman Koprivc 5:45:40
18 Natalija Lesnik 5:47:32
19 Boris Petrovič 5:56:53
20 Leon Cestnik 6:01:37
21 Mirko Lavriha 6:10:57
22 Tadej Zajc 6:28:38
23 Rafael Ziherl 6:38:00
24 Nejc Sajovic 7:05:30

Udeležba po državah
1 Hrvaška 29
2 Slovenija 24
3 HUN 2
4 AUT 1
Skupaj 56

Vau!

Kapo dol - pred vsemi vami!

:laola

Enkratno!

Lep pozdrav in še naprej uspešno! Zvone
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
dexi27 napisal/-a:Da te mal popravim 4:16:59 :mrgreen:

Oprosti, sem te malo upočasnil, da se malo spočiješ :-)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA