Na cilju smo.
Misli pa uhajajo nazaj, na lansko leto, ko sem prvič tekla na
Pohorskem gozdnem teku.
Poiščem svoj članek na TF in res najdem...
Citiram zadnje stavke zapisa iz dne 12. 9. 2010
Takole sem zapisala:
"Lepo je bilo. Zdaj, razmišljam, da bi morda enkrat, ko bom "velika" pretekla pot, ki sem jo kot deklica prehodila s svojimi starši.
Danes so to le sanje, ampak, kakor pravi Zdravko - iz takšne smo snovi, kot so naše sanje.....

"
V sedmih mesecih sem uresničila svoje sanje. Sem postala "velika" ? Ne vem. Začela pa sem verjeti v sanje.
Zdravko, Zvone in Tina - imenitna družba.
Če je Tina podvomila v svoje zmogljivosti, sem jaz verjela vanjo in vase, kar pa ni pomenilo, da se na pot ne bi pripravila z vso resnostjo, vendar nasmejana in pogumna. Zaupala sem.
Pot sem poznala iz mladih let, saj smo jo s starši prehodili skoraj vsako poletje, vendar v dveh dneh.
In Pohorje je bilo še vedno čarobno lepo, pomlad pa na višku. Vriskov veselja ob prelepi naravi seveda tudi tokrat ni manjkalo.
Vsekakor sta Zdravko in Zvone asa zase, saj sta imela 60 km poti za sabo, ko sva se jima priključili midve s Tino, polni energije, veselja, radovednosti.
Bilo je čudovito, kar sta zapisala že Zdravko in Tina. Prvič sem se pomerila s Pohorjem v enem dnevu in prav gotovo ne zadnjič.
Hvala Zdravku in Zvonetu, za druženje, za klepet, za pesem, za smeh...
Tina - najina pot se vedno prepleta in užitek je pokazati lastni hčerki pravo pot ....
In naj še enkrat zapišem stavek, ki sem ga zapisala že 12. 9. 2010 - in kakor pravi Zdravko :
iz takšne smo snovi, kot so naše sanje

Kar daješ se ti prej ali slej vrne...