- 03 Apr 2011, 13:49
Če bi jaz naredil en dan prej 101 km bi bil doma na kavču in se sam sebi smilil, da me vse boli
Čestitke zajc za včeraj in za današnje nadaljevanje nabiranja km v aprilu.
Lepo te je bilo srečat.
Pa sem obdelal cel PST (namesto čez Golovec, sem šel ob Golovcu) + dodatek, skupaj 37,5 km + vročina = dober zadnji dolgi trening pred Dunajem. Sedaj pa počitek 14 dni brez dolgih tekov (dolgih nad 20 km sem mislil), vse ostalo pa lahko
(v soboto obrnemo še 10h kolesarjenje)
Marjana me je spremljala do Kajuhove ceste in ker potem ahilova ni hotela nadaljevati, jo je ubogala in je obrnila proti domu. Vseeno naredila 19 km.
Pa saj moja noga tudi že dolgo noče laufat,
pa je ne poslušam več,
jutri jo predam v strokovne roke v upanju na najboljše.
zajc napisal/-a:Danes sem okoli 9h srečal Marjano in ROSI64-ja, ki sta šla teči celi PST. Se vidi, da bo kmalu Dunaj. Nekaj časa sem jima (komaj) sledil, potem pa sem se obrnil nazaj ker sem bil lačen in žejen.
Če bi jaz naredil en dan prej 101 km bi bil doma na kavču in se sam sebi smilil, da me vse boli

Pa sem obdelal cel PST (namesto čez Golovec, sem šel ob Golovcu) + dodatek, skupaj 37,5 km + vročina = dober zadnji dolgi trening pred Dunajem. Sedaj pa počitek 14 dni brez dolgih tekov (dolgih nad 20 km sem mislil), vse ostalo pa lahko

Marjana me je spremljala do Kajuhove ceste in ker potem ahilova ni hotela nadaljevati, jo je ubogala in je obrnila proti domu. Vseeno naredila 19 km.

Pa saj moja noga tudi že dolgo noče laufat,