- 05 Jun 2011, 18:00
Ja @ Inot...mislim, da je ravno to. Tae se je ustrašil '' starcev''. Naprimer mene...kateri sem pred dvemi leti guznil v Radencih...in v dveh letih uspel popraviti svoj PB na 10 K za dobrih 6 minut (naj to naredi Gebre če zmore...), pa to ni vse. Naj Tae to naredi. Naj on popravi svoj PB vsaj za...In v končni fazi, kdo bo pozabil tvoj EPSKI dvoboj z @Kovitom pred leti v Radencih...in kdo bo zanemaril tvojih 3000+ vpisov na tem forumu in s tem povezanih na tisoče venomer le dobronamernih nasvetov, sugestij, tabel, časov...
Vzemi si odmor...potem pa si zopet vzemi odmor...potem pa steci...za sebe. Ne za tabele, ne za odgovore, ne za čase, ne za nas...STECI! In takrat boš zopet naš!
P.S. Brez tebe, brez naprimer @Wege, @ Vreme, @ špela*, @lenči...kje bi bil jaz (pa še mnogo drugih)...pa sem starejši kot ti...
LP
Matjaž
Vzemi si odmor...potem pa si zopet vzemi odmor...potem pa steci...za sebe. Ne za tabele, ne za odgovore, ne za čase, ne za nas...STECI! In takrat boš zopet naš!
P.S. Brez tebe, brez naprimer @Wege, @ Vreme, @ špela*, @lenči...kje bi bil jaz (pa še mnogo drugih)...pa sem starejši kot ti...
LP
Matjaž
Have a dream...make a plan...go for it !!!