En tekač nam je pobegnil{ DRAGO} seveda nismo ga ujeli....no danes je bil tempo bolj zmern prvi smo pritekli cca 1:12,00 ostali pa nekje 1:17,00. Udeležba, 7 proti 2 za fante. Na rundo se je po poškodbi vrnil Tomaž, nastrpno pa še čakamo vrnitev OLSONA.... se vidimo vTOREK....
Uf! Vroče je bilo včeraj. Upala sem, da bo moj sotekač nekje v Godiču ali Stranjah obrnil, kot je napovedoval. Potem bi še jaz verjetno skrajšala. Vendar se je premislil. V pogovornem tempu sva opravila s celo traso in prišla naokol še nekaj minut za tistimi, s časom 1:17. LpE
Ja Ema, bilo je res super, pogovorni tempo in 15km je minilo kot bi blisk. Sprva sem mislil, da bo za začetek 15 predolga a kot sem že omenil, je bil tempo odličen, vsekakor pa družba tudi. En mesec kolesa in 2x po 5 km teka, včeraj pa vse skupaj 17km, mislim, da ni potrebno povedati kaskšne imam noge
Kaj je družba ste vsi na dopustu.....štirje pobi in ena deklica je tekaški izkupiček tega torka. Prva dva pritekla 1:15,00 ostali pa približno 1:24,00 ...upam da vas bo naslenič kaj več...LP Tekač 007