prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

janša napisal/-a:Danes se nas je zbralo dobrih 10 tekačev, od tega tretjina nežnejšega spola. Krog sta najhitreje pretekla v 1h in 6 minut.

Dodajam še podatke o najpočasnejših: nekaj manj kot uro in pol :wink:
Odlično za veterane :D
Lp E.
En tekač nam je pobegnil{ DRAGO} seveda nismo ga ujeli....no danes je bil tempo bolj zmern prvi smo pritekli cca 1:12,00 ostali pa nekje 1:17,00. Udeležba, 7 proti 2 za fante. Na rundo se je po poškodbi vrnil Tomaž, nastrpno pa še čakamo vrnitev OLSONA.... se vidimo vTOREK....
Uf! Vroče je bilo včeraj.
Upala sem, da bo moj sotekač nekje v Godiču ali Stranjah obrnil, kot je napovedoval. Potem bi še jaz verjetno skrajšala. Vendar se je premislil. :D V pogovornem tempu sva opravila s celo traso in prišla naokol še nekaj minut za tistimi, s časom 1:17. :wink:
LpE
Ja Ema, bilo je res super, pogovorni tempo in 15km je minilo kot bi blisk. Sprva sem mislil, da bo za začetek 15 predolga a kot sem že omenil, je bil tempo odličen, vsekakor pa družba tudi. :wink:
En mesec kolesa in 2x po 5 km teka, včeraj pa vse skupaj 17km, mislim, da ni potrebno povedati kaskšne imam noge :twisted:
Kaj je družba ste vsi na dopustu.....štirje pobi in ena deklica je tekaški izkupiček tega torka. Prva dva pritekla 1:15,00 ostali pa približno 1:24,00 ...upam da vas bo naslenič kaj več...LP Tekač 007
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA