Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Ananda napisal/-a:Sem se prisla pofockat. Prejsnji teden nisem bila pridna za tect, sem pa zato zdele sla tri dni zaporedoma, da sem malo nadoknadila. Zdaj pa pocitek in posvecanje ostalim sportom. Aja, pa ucenju. :--(

Kadim se vedno ne, sem pa opazila, da tecem, odkar sem nehala, hitreje, ceprav se vedno po polzje.

Superca, le tako naprej :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Saj vem da ste polžki zelo pridni :clap: :clap: , tudi jaz nisem izjema :-- . Kar uspešen maj je za mano: 14,7 km plavanja, 50,7 km teka in 155 km kolesarjenja. Gremo veselo naprej, uživat v miganju :laola
Polžki smo zakon :laola :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Zadnje 3 mesece sem pretekla načrtovanih 100 km na mesec, čeprav me skrbi napetost v zadnji stegenski mišici, ki že 14.dni noče izginiti :cry: . Jutri bom šla na DM tek, potem pa bo mogoče treba razmisliti o začasni spremembi vadbe :?: , npr. kolo in telovadba namesto teka.

Uspešno migajte naprej in se beremo :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Včerajšnje zadovoljstvo ob pretečenih 5 km na stadionu v Celju je bilo posebej veliko, saj so bili narejeni v dober namen :D . Never give up je zakon, enkratno vzdušje. Meni je pa po 9 km teka in 35 km kolesarjenja zjutraj popoldne prijal en izi iztek, pa še podplatkom sem privoščila masažo :lol: . Nisem zasledila nobenega drugega bosonogca :lol:
Uporabniški avatar
 levinja70
Pozdravljene. No že nekaj časa nisem nič napisala. Tečem še vedno enkrat več drugiča manj. V mesecu maju je moja tekaška km zelo skopa :--( . Več je bilo prevoženega s kolesom. Pridno sem enkrat tedensko trenirala intervalčke. Sem pa tekla tudi na DM teku. Bilo je prijetno in gužve sploh nisem čutila (razen na cilju). Tekla sem na 10 km in bila posledično v prvem boksu.
Pri tem naj pohvalim vse tekačice na 10 km. Kajti zastojev sploh ni bilo in vse so bile neverjetno hitre. Torej :clap: vsem tekačicam tako na 10 kot na 5 km. Sem pa s tekom zelo zadovoljna, saj se tekla svoj osebni rekord na 10 km.
Uporabniški avatar
 banANA
Sem pa s tekom zelo zadovoljna, saj se tekla svoj osebni rekord na 10 km.

Bravo levinja :laola

Kajti zastojev sploh ni bilo in vse so bile neverjetno hitre.

Zdaj sem še bolj jezna sama nase, kako sem lahko sfalila, da sem se postavila čisto narobe :cry: (med tekačice na 5 km, sama pa sem tekla 10 km). Tu je bila gužva res nora in kot sem že v prejšnjih postih napisala se prvih nekaj km sploh ni dalo teči. No ja, krivdo lahko pripišem le sama sebi ... ne vem kje sem imela oči. :roll:

Pozdravčki
 *Irena*
No, pa da se še jaz malo pofočkam tukaj. Sem še vedno pridna in v maju sem "pridelala" kar 170 km teka. Šla sem na DM tek, bolj za spremstvo na 5 km. Štartala sem nekje na sredini, kjer je bila gužva res neznosna. Že po nekaj sto metrih so začele nekatere posameznice hoditi, cela vrsta je bila pred mano, tako da je bilo zelo težko prehitevati. Moram pa omeniti kulturo nekaterih tekačic, ki so prehitevale, da so zelo grobo odrivale punce pred sabo :evil: , tako da sem bila sama srečna že zato, da sem nepoškodovana prišla na cilj :D . Sicer pa sama prireditev zelo uspešna, vzdušje prijetno in še se bom vračala na ta tek, le da bom drugič bolj v ospredju :--

Levinja, tebi pa iskrene čestitke, če boš takole dirjala, kmalu ne boš več v polžji sekciji, no, saj že zdaj nisi več polžka, razen po srcu morda :clap: :clap: :clap:

Pozdrav vsem
Uporabniški avatar
 levinja70
banANA napisal/-a:Zdaj sem še bolj jezna sama nase, kako sem lahko sfalila, da sem se postavila čisto narobe :cry: (med tekačice na 5 km, sama pa sem tekla 10 km). Tu je bila gužva res nora in kot sem že v prejšnjih postih napisala se prvih nekaj km sploh ni dalo teči. No ja, krivdo lahko pripišem le sama sebi ... ne vem kje sem imela oči. :roll:

Pozdravčki

Resnično škoda zate. Sicer je bilo zelo dobro označeno a vendar se je v vsej poplavi rdečih majčk kaj takega resnično lahko zgodilo. Verjetno si bila malo na trnih in posledice si občutila sama. Očitno je to šola za drugo leto. Saj bi, saj bo.....

*Irena* napisal/-a:No, pa da se še jaz malo pofočkam tukaj. Sem še vedno pridna in v maju sem "pridelala" kar 170 km teka. Šla sem na DM tek, bolj za spremstvo na 5 km. Štartala sem nekje na sredini, kjer je bila gužva res neznosna. Že po nekaj sto metrih so začele nekatere posameznice hoditi, cela vrsta je bila pred mano, tako da je bilo zelo težko prehitevati. Moram pa omeniti kulturo nekaterih tekačic, ki so prehitevale, da so zelo grobo odrivale punce pred sabo :evil: , tako da sem bila sama srečna že zato, da sem nepoškodovana prišla na cilj :D . Sicer pa sama prireditev zelo uspešna, vzdušje prijetno in še se bom vračala na ta tek, le da bom drugič bolj v ospredju :--

Levinja, tebi pa iskrene čestitke, če boš takole dirjala, kmalu ne boš več v polžji sekciji, no, saj že zdaj nisi več polžka, razen po srcu morda :clap: :clap: :clap:

Pozdrav vsem

Irena ti si dobesedno mravljica v pridobivanji km. Kapo dol. Meni sedaj sploh ne znese pridelat toliko km. Drugo leto pa boš tekla na 10 in boš lahko čisto v ospredju šibala svoj tempo. Tako sem sedaj naredila tudi sama in rezultat je tu.
Irena sem te potem, ko mi je uspelo pohrustat makarone šla iskat s fotoaparatom, da bi ovekovečila trenutek a tvoje mize sploh nisem našla. Oziroma vas pri mizi ni bilo. Škoda.
O tem, da nisem več polžka pa ne drži. Še vedno sem in bom polžka tudi ostala. O tem ni dvoma. Najbolj uživam v takem počasnem lagodnem teku, zato tudi največkrat tečem v tem tempu. Intervalni tek je enkrat na teden "za poslastico". Oziroma, če sem čisto natančna je za moje "treninge" in članstvo v ŠRK- Celje kriva Lenči. A to je že druga zgodba....
:laola
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a: Oziroma, če sem čisto natančna je za moje "treninge" in članstvo v ŠRK- Celje kriva Lenči. A to je že druga zgodba....
:laola

No ja, kaj hočemo, spet sem jaz "kriva" :-- :lol: , vendar takšno "krivdo" z veseljem vzamem nase, še ponovim pri kom, če je treba :wink: . Za "kazen" bova pa še kdaj skupaj tekli, da te malo v tempu "bremzam" :oops: :lol: .

No, tale polžka je včeraj uživala v čofotanju po vodi...pa ne tisti zunaj na dežju :wink: , ampak v bazenu :D . In danes bom spet čofotala....ja tako je, torki in srede so rezervirani za čofotanje :wink: . Jutri pa grem malo pogledat, če pride Levinja na intervalčke :--

Uživajte polžki, karkoli boste že počeli :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a: Jutri pa grem malo pogledat, če pride Levinja na intervalčke :--

Pridem pridem. Intervalčki so zakon. Popolnoma te utrudijo in krepijo kondicijo, moč in hitrost. Torej ni razloga, da jih izpustim.
Uporabniški avatar
 lenči
Če sem se včeraj prijetno okopala malo v morju, na kolesu preverjala kako izgleda Koper in na promenadi iskala pozornost :-- :lol: , sem danes lepo na izi naredila iztek v prijetno čvekalnem tempu :D . Ja, triatlon v Kopru je res posebno doživetje, ko prvič okusiš "morje" . In smo ga oddelali, po svojih zmožnostih, začuda sem najbolj uživala v morju :lol: .

Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Iiiiiiiii, danes sem se pa spet sprehajala po Rožniku :laola ...kako je lepa trasa, v senčki, sem prav uživala, še posebej ob prijetni družbi....ponovimo, če bo vreme slabo :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Zadnje čase mi veliko časa jemljejo razne obveznosti, tako, da mi za tek (ob tem, da uživam tudi na kolesu) ostane bore malo časa. Tako kombiniram aktivnosti in iščem ukradene trenutke, ki so samo moji. Tak popoldne sem planirala tudi včeraj.
Pred časom sem postala lastnica novega kolesa. Ker trgovec (prodajalec) ni opravil prvega servisa sem ga na servis odpeljala sama. Tako je bilo včeraj kolo gotovo in v moji glavi se je porodila ideja, da združim prijetno s koristnim. Torej tek in kolo. Tako sem se malo po tretji uri popoldne odpravila na 20 km dolgo pot iz Polzele v Celje. Pot skoraj v celoti vodi po stezi ob Savinji. Do Vrbja jo pretečem že miže, od tam, pa do visečega mosta v Levcu tečem prvič. Po pretečenih 9 km me zbode v desni mečni mišici. Krč pomislim. Malo postanem in masiram. Nato poizkusim nadaljevat pot. Zmanjšam tempo a bolečina ne izgine. Stiskam zobe in tečem dalje. Ko ne gre več hodim a ugotovim, da je vseeno lažje, da v počasnem tempu tečem dalje. Ko zagledam viseči most v Levcu pomislim, da sem že skoraj v cilju. A groza kako se mi je vlekla tista že nič kolikokrat pretečena pot (sicer v obratni smeri). Ni in ni jo bilo konca. Čez mesto sem se vlekla že skoraj kot megla. Bolečina je bila resnično huda. Nato na servisu ugotovim, da so mi nekam zapravili števec za kolo. A to je že druga zgodba. Tistih 13 km na kolesu iz Celja proti Vojniku in naprej v hrib mi ni delalo problemov.
Problem in strah se v meni poraja danes, ko je bolečina še vedno prisotna. Upam lahko le, da je bolečina posledica krča in, da ni prišlo do poškodbe mišice, kajti to si najmanj želim.

lenči napisal/-a:Iiiiiiiii, danes sem se pa spet sprehajala po Rožniku :laola ...kako je lepa trasa, v senčki, sem prav uživala, še posebej ob prijetni družbi....ponovimo, če bo vreme slabo :clap: :clap:

Se mi je zdelo, da bo tisti tvoj KROŽNIK v bistvu tek na Rožnik. Superca......
 spela*
levinja70 napisal/-a:Problem in strah se v meni poraja danes, ko je bolečina še vedno prisotna. Upam lahko le, da je bolečina posledica krča in, da ni prišlo do poškodbe mišice, kajti to si najmanj želim.

Bolečina po krču lahko traja tudi dva dni.
  • 1
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA