Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Matej in ekipa Never Give Up, face ste, super ste :laola
Me veseli, da sem bil lahko v Kopru z vami, super mi je bilo :laola
Matej, ti si pa pozdravi natrgano mišico in vedi da boš že z svojo
prisotnostjo na ostalih 3 NGU, ki so še ostali, zelo dober motiv za tekače
in ostale udeležence NGU :laola
želim ti čimprejšne okrevanje in upam das se kmalu kaj vidimo :D
:laola :laola :laola
žabc napisal/-a:Od vsega začetka sem govoril, da je Matej zgolj obraz NGU-ja...zgolj eden izmed vas! Sam sem v teh sedmih dneh doživel toliko posebnih in dragocenih trenutkov, da sem najsrečnejši človek na svetu! Spoznal sem nekaj oseb, ki se vsakodnevno borijo za preživetje ali pa se spopadajo z bolečino, ki si jo mi ne znamo predstavljati! Jaz imam samo natrgano mišico...in čisto nič drugega! Lahko hodim, lahko gledam sonce, slišim petje ptic in grem brezskrbno spat...brez bojazni, da bom jutri lačen ali na cesti! Sem svoboden in sem srečen, ker lahko delam nekaj kar me veseli in ker sem obkrožen s tako posebnimi ljudmi! Prav nič mi ne manjka! Prav Nič!!!

Sedaj bomo skupaj pokazali koliko obrazov premore tale naš čudoviti NGU. Naj se treseta Kranj in Ljubljana...in naj cela Slovenija spozna kako veliko srce premoremo!!!

HVALA VSEM IZ SRCA. RAD VAS IMAM

Ko prebiram vse te stavke se res pošteno zamislim... Še enkrat bravo vsi - z Matejem na čelu. :clap: :clap:
Žabc res je kar si zapisal - lahko hodim, lahko gledam sonce, slišim petje ptic... včasih kar pozabimo, kako nam je lepo...
Tekla sem z vami v Mariboru in priznati moram, da je bilo prekrasno. Deliti upanje z vsemi vami...

Ja čestitke Zdravku za imenitno povezovanje in celotni ekipi v organizaciji - bilo je nepozabno :cast1: :cast1: :cast1:

In zdaj, ko prebiram, kakšne težave ima Matej z mišicami, je padla tudi moja odločitev - pridem v nedeljo v Ljubljano in podprem vaš trud še na zadnji dan, da skupaj pokažemo, da nam je mar, da stojimo ob strani vam in vsem, katerim je NGU namenjen.
Enkratni ste in hvala, da lahko tečemo z vami v čudovitem projektu NGU. :D :D :D
V Vipavi je bilo danes, vsaj meni, super! Svojo nalogo sem, čeprav brezposelna, z lahkim srcem opravila. ZZ top pa tudi. In še super majčko sem si kupla, ker so mi babnce okoli mene pravle, kolk sem fejst v njej. ( :lol: bla, bla, bla, brez mišelinov okoli pasu in bla, bla, bla :lol: )
No, še enkrat, hvala tistim, ki si drznete take projekte delat, da si pokažemo in dokažemo, da smo :clap: :clap: :clap:
No,še par besedic o "Never Give Up" Koper...

Lahko povem,da sem bil udeleženec...enega zelo lepo organiziranega eventa.
Humanitarni kontekst celotnega projekta je dvignil celotno zadevo na višjo potenco...in ni mi žal udeležbe...prav nasprotno. :D

Iskreno čestitam...vsem,ki tako ali drugače sodelujete pri brezhibni izpeljavi te prireditve...prireditve z "dušo".

:clap: Posebej bi zahvalil in čestital Mateju...na ideji...koordinaciji...realizaciji.
Malo je takšnih ljudi,ki poleg izjemne fizične pripravljenosti....premorejo še "človeški moment".

Svojih 105 krogov,ne štejem v nevemkakšen uspeh...ampak kot del premagovanja..treninga...kot osebno zadovoljstvo.
Lepo je bilo..in še lepše bi bilo..če bi se priključili številni "frajerčki in frajlice"....ki so istočasno z našo prireditvijo,tekli na bližnji trim stezi....razkazovali najnovejšo generacijo Mp3 predvajalnikov...in v Under Armour kolekciji..dokazovali ..ne vem komu..da tudi oni tečejo.
Mar je bilo tako težko,prispevati 3 evrčke...in narediti nekaj dobrega..za tiste ,ki to res rabijo.
Mah,pustimo...specifična miselnost številnih pač :evil:

Ajde prijatelji...Koper sem oddelal...se vidimo še v Ljubljani...z veseljem :wink:
Tudi Vipavo smo zaključili, :clap: kar oddahnil sem si, :D saj sem imel glede organizacije določene obveznosti skupaj z Matejem.
Dopoldan je minil nič kaj obetajoče, saj sem stalno nekaj obiskoval WC, pa še v Vipavi sem dvakrat letel na Petrol. Ne vem kaj je bil vzrok, saj nisem čutil da sem nervozen, mogoče je pa telo to v podzavesti čutilo. A ko smo začeli laufat je to na srečo minilo.

Naj začnem najprej z pohvalami:
-pohvala gre našemu neutrudljivemu Janezu Markoviču, ki skrbi da postavi in pospravi vse stvari (šotori, mize, klopi,...), ki so potrebni za nemoten potek projekta, med tekom pa še suportira tekače
-pohvala Blanki Pratnemer, njenemu možu in Bebi Ščap, ki skrbijo za vse tekoče zadeve med prireditvijo (prijave, donacije, prodaja,..) in vedno pomagaja postavljat in pospravljat stvari na prireditvenem prostoru
-hvala danes Blažu Slaparju, Grb-u in AVI-ju, ki so namesto mene pretekli maraton in poskrbeli, da kljub poškodbi gre stvar naprej

-hvala vsem ostalim, ki ste nas prišli spodbujat, pozdravi in tudi kakšen krog naredit. Vesel sem, saj ste prišli nekatere tekačice in tekači, ki ste mi zelo blizu
-hvala županu Ivanu Princesu, ki nas je prišel pozdravit in donirat sredstva kljub vsem obveznostim, ki jih ima

-navsezadnje tudi našemu Mateju, ki je imel danes zaradi poškodbe drugačne obveznosti

Hvala še enkrat vsem. Jutri pa nadaljujemo v Kranju
Ojla

Zaključili smo še 8 krog. Sprva ga sicer nisem imel v planu, ampak ko se je žabc poškodoval, mora pač baklo ponest naprej njegova ekipa. Uspešno smo torej odtekli že 8. maraton po vrsti. Jutri se vidimo v Kranju in v nedeljo na velikem finalu v Ljubljani. Lepo je videt veliko znanih fac iz TF, ki se pojavaljajo na vecih krogih.

Bi bilo pa lepo, kot je ze Lonely napisal, da bi tisti s trim steze tudi nam prisli pokazat novo modno tekaško opremo :-)
lonely napisal/-a:Lepo je bilo..in še lepše bi bilo..če bi se priključili številni "frajerčki in frajlice"....ki so istočasno z našo prireditvijo,tekli na bližnji trim stezi....razkazovali najnovejšo generacijo Mp3 predvajalnikov...in v Under Armour kolekciji..dokazovali ..ne vem komu..da tudi oni tečejo.
Mar je bilo tako težko,prispevati 3 evrčke...in narediti nekaj dobrega..za tiste ,ki to res rabijo.

grb napisal/-a:Bi bilo pa lepo, kot je ze Lonely napisal, da bi tisti s trim steze tudi nam prisli pokazat novo modno tekaško opremo

Meni pa tak odnos ni všeč. Res mi ni. Zakaj bi nekdo drug moral delati tako, kot mi mislimo, da je prav? Če nas z ničimer ne ovira.
Bravo in vse čestitke vsem, ki ste danes prišli v Vipavo in dali svoj delež, da je 8.dan uspešno za nami!!! :laola
Vse kar je napisano pred mano drži kot pribito in nimam kaj dodati, razen to, da se že zdej bojim kolk mi bo po nedelji dolgčas, ker tolk pozitivnih in dobrosrčnih ljudi ne srečaš vsak dan! :clap: :clap: :clap:

Jutri Kranj...že spakirano...see ya NeverGiveUp :wink:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA