- 17 Jun 2011, 13:22
Wrong! Nisem se zapičila v startnino. Narobe je le to, da ti praviš, da niste organizatorji teka. Če na tek pride 230 ljudi, ki tečejo na istem kraju, se prilagajajo nekim pravilom, ki sicer za stadion ne veljajo (tek v smeri urinega kazalca), potem STE organizatorji.
Slovenska sopomenka je krajša, enostavnejša in za poje pojme lepša, ker je pozitivna (ni le zanikanje nečesa negativnega): VZTRAJAJ!
(samo predlog ... menda tudi od miciM ... sva ločeno prišli do istega mnenja)
Rosi, jaz odgovorov sploh ne potrebujem.
Samo zapisala sem svoje vtise - če mogoče zanimajo vas. Tako, za naslednjič pač.
žabc napisal/-a:Malo me je le zmotilo, da si se zapičila v startnino. Naj še enkrat povem, da mi nismo bili organizatorji teka, temveč organizatorji humanitarne akcije.
Wrong! Nisem se zapičila v startnino. Narobe je le to, da ti praviš, da niste organizatorji teka. Če na tek pride 230 ljudi, ki tečejo na istem kraju, se prilagajajo nekim pravilom, ki sicer za stadion ne veljajo (tek v smeri urinega kazalca), potem STE organizatorji.

Pa še odgovor na vprašanje: Zakaj tuje ime za gibanje - Never Give up?
Moj odgovor se glasi, da je enostavno težko najti slovensko sopomenko,ki bi imela tako širok spekter kot ga ima NGU!!!
Slovenska sopomenka je krajša, enostavnejša in za poje pojme lepša, ker je pozitivna (ni le zanikanje nečesa negativnega): VZTRAJAJ!

(samo predlog ... menda tudi od miciM ... sva ločeno prišli do istega mnenja)
Rosi, jaz odgovorov sploh ne potrebujem.