Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Mocho
Danes ob 13.00 ogrevanje /6x400 intervali/raztezanje. Po parih dneh kurč**** bolečin za kolenom nisem več zdržal brez laufa. Noga zdržala, doma čakalo kosilo in nasmejana punca, kaj češ lepšga :)
Uporabniški avatar
 vencelj
Po dobrem mesecu vlečem temo iz naftalina.
Včeraj sem bil po dolgem času spet na stezi, na četrtkovih tekaških druženjih AD. Po ogrevanju smo tekli: 4 x 250 m, 2 X 1000m, 4 x 250m in ponovno 2 x 1000m... :juhuhu:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Dopoldanskemu teku po prvem delu obhodnice Ratitovec z Andrejem je sledil popoldanski 13 kilometrski tek v Janezovi družbi: gore- dole s Sorice do Groharjeve domačije, spust do ceste Podrošt- Petrovo brdo, po cesti do PB in nazaj v Sorico. :juhuhu:

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:5 x 1km v povpr. 3.27 min z 40 sek odmora med intervali... 8) :D

Boris letos leti kot sneta sekira, dokaz so odlični rezultati...pogoj za to pa je pravi pristop k treningu in to je to! :clap: :clap:

Vencelj, hvala za kompliment :clap: :cast:, brez pravih treningov ni pač pravih rezultatov... :nono: :lauf: :) , drugače pa vidim, da ti tudi dobro treniraš, tako, da boš huda konkurenca na TF-10ki... :clap: 8)

Lp! :wink:
 kovit
vencelj napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:5 x 1km v povpr. 3.27 min z 40 sek odmora med intervali... 8) :D

Boris letos leti kot sneta sekira, dokaz so odlični rezultati...pogoj za to pa je pravi pristop k treningu in to je to! :clap: :clap:

5 x 1km v povpr. 3.27 min z 40 sek...ja odlično kar tako naprej...jaz bi še malo skrajšal razdalje ...800 bi bilo glih prav. In tako naprej do začetka oktobra :)
kovit napisal/-a:
vencelj napisal/-a:

5 x 1km v povpr. 3.27 min z 40 sek...ja odlično kar tako naprej...jaz bi še malo skrajšal razdalje ...800 bi bilo glih prav. In tako naprej do začetka oktobra :)

:lol: :lol: :lol:, ej Kovit stara sablja, hvala za nasvet... :clap: :cast:, ga bom poskušal upoštevati...se pravi, če sem prov razumel, moram za maraton skrajševati razdalje... :shock: :oops:...se pravi, po 1. oktobru treniram samo še 100m ali še krajše razdalje...fajn...to mi je :laola :clap:...tako, bom verjetno optimalno pripravljen za 42 km...
Aja, pa verjetno bova mogla odpret svojo temo, drugače bo spet Špela & co. zajamrala, da piševa v napačni temi... :shock: :oops: :evil:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Če bi bila jaz bolj resen tekač, bi pa pisala našemu županu, naj zastrupi mušice, ki jih je polno ob koruznih njivah na moji današnji trasi proti Zgornji Jablanici:evil: , verjetno sem zgubila kakšno sekundo, ker sem tekla s stisnjenimi zobmi in si zraven mela oči :evil: .

Drugače pa končno spet dober občutek pri teku, tako da načrtujem malo daljšo razdaljo za konec tedna :D .
Uporabniški avatar
 vencelj
Obivankenobi napisal/-a: drugače pa vidim, da ti tudi dobro treniraš, tako, da boš huda konkurenca na TF-10ki... :clap: 8)

Lp! :wink:

Za 37 je na TF 10ki še nisem obrnil, vedno teže jo bom (tudi če bi hotel) in tudi letos bržkone želja ne bo dovolj močna, da bi si vzel čas in voljo za kaj takega...

LP, vencelj
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA