zajc napisal/-a:Danes zjutraj sem prvič odtekel 25 km po PST z i-gotU GT-800
Ves čas sem gledal številke namesto tekel, še najbolj pa me je zanimalo s koliko sateliti sem povezan. Sprašujem se, če je to sploh zame 
Heh, fajn igračka. Ampak jaz gledam displey samo na začetku, ko ga prižgem, takrat me še zanima, koliko satelitov dobi ipd, ko pa dobi signal, gre v žep hlač.
In če ne grem odkrivat česa novega ali podirat osebnih rekordov, ga večinoma sploh ne vzamem sabo, lahko v sportracks pogledam, če za kakšno od variacij mojih tras ne bi vedel razdalje. Je pa boljši kot ura - če daš stvarco v žep, se med tekom ne obremenjuješ s številkami, doma pa potem ugotavljaš, koliko si pretekel, v kakšnem tempu, na grafu pogledaš, kako si garal v klance ipd.
Saj igračke so v redu, ampak se je treba znat odklopit od tega. Sem bil enkrat čisto zgrožen, kako nekatere zasvoji tehnika; z nekimi znanci smo šli v hribe in en tip je stalno gledal v dlančnik (gps pa v rukzaku), namesto da bi užival v razgledih, ne vem, če je v celem dnevu vsega skupaj povedal tri stavke, sicer pa je buljil v dlančnik in nekaj tapkal. To pa je techno freak.

Da ne bom offtopic - danes sem odtekel slabih osem kilometrov (7,94 km) v povprečno 4:50 min/km, zadnje dva kilometra "ful safr", ker je posijalo sonce in je postalo vroče.