Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Loni
Saj ni za verjeti, ampak jutranjih 5 km v čisto na izi tempu (malo pod 6'/km), kar se mene tiče, je tole skoraj za v Giunnessovo knjigo rekordov, ker tek in jaz letos resnično nisva več na ti. S hribi ja, z ravnino pa res ne. Testirala sem pronatorske superge, tokrat tretjič, in prvič se mi je zdelo, da se z njimi le da tudi teči. Tako da morda je res kaj na temu, da rabim zamenjati superge, pa seveda redno delati vse vaje za kolena...
Uporabniški avatar
 grb
zajc napisal/-a:Danes zjutraj sem prvič odtekel 25 km po PST z i-gotU GT-800 :oops: Ves čas sem gledal številke namesto tekel, še najbolj pa me je zanimalo s koliko sateliti sem povezan. Sprašujem se, če je to sploh zame :?

Ti si pa cedalje bolj tehnofreak :) Še malo pa boš nabavil še HR in VO2 meter pa kaj vem kaj še :-)
No jaz sem zjutraj naredil samo 20km. Verjetno zato ker še ure nimam ;-)
 wind
zajc napisal/-a:Danes zjutraj sem prvič odtekel 25 km po PST z i-gotU GT-800 :oops: Ves čas sem gledal številke namesto tekel, še najbolj pa me je zanimalo s koliko sateliti sem povezan. Sprašujem se, če je to sploh zame :?

Heh, fajn igračka. Ampak jaz gledam displey samo na začetku, ko ga prižgem, takrat me še zanima, koliko satelitov dobi ipd, ko pa dobi signal, gre v žep hlač. :D
In če ne grem odkrivat česa novega ali podirat osebnih rekordov, ga večinoma sploh ne vzamem sabo, lahko v sportracks pogledam, če za kakšno od variacij mojih tras ne bi vedel razdalje. Je pa boljši kot ura - če daš stvarco v žep, se med tekom ne obremenjuješ s številkami, doma pa potem ugotavljaš, koliko si pretekel, v kakšnem tempu, na grafu pogledaš, kako si garal v klance ipd.

Saj igračke so v redu, ampak se je treba znat odklopit od tega. Sem bil enkrat čisto zgrožen, kako nekatere zasvoji tehnika; z nekimi znanci smo šli v hribe in en tip je stalno gledal v dlančnik (gps pa v rukzaku), namesto da bi užival v razgledih, ne vem, če je v celem dnevu vsega skupaj povedal tri stavke, sicer pa je buljil v dlančnik in nekaj tapkal. To pa je techno freak. :twisted:

Da ne bom offtopic - danes sem odtekel slabih osem kilometrov (7,94 km) v povprečno 4:50 min/km, zadnje dva kilometra "ful safr", ker je posijalo sonce in je postalo vroče. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 banANA
Dobrih 11km ... od tega 10 ponovitev po cca 150m klanca ....

Bruce Almighty bi rekel: It's good .... It's good .... It's good .... (seveda s tisto njegovo glasovno frekvenco) :D

:clap:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA