spela* napisal/-a:Lenči, see you tomorrow!
jupiiiiii

Moderator: lenči
pajo napisal/-a:Ksenija napisal/-a:Asparagus napisal/-a:Sicer redno tečem(3 x na teden) vendar mi to poletje ne gre najbolje, na istih razdaljah sem počasnejša kot lani, v hrib hodim tam, kjer sem že lahko tekla, noge so utrujene.
tudi meni to poletje ne gre in ne gre... v bistvu ugotavljam, da je vsako poletje "nekaj" - od ormoža do skoraj sredi junija so mi bolečine preprečevale tek, sedaj pa tečem le še zase, za dušo, če ne gre pač ne gre...
danes oddam prijavo za 10 km LM, čeprav sem upala si želela na 21, bo že.. važno da migamo ane?
To... družba!
lenči napisal/-a:spela* napisal/-a:Lenči, see you tomorrow!
jupiiiiii![]()
![]()
![]()
levinja70 napisal/-a:Pozdrav vsem polžjim sotrpinom po duši in po stasu.... Avgust je bil za moje pojmovanje absolutno prevroč, zato moja tekaška kilometrina ni omembe vredna.. Nič zato pred mano so želje, zastavljeni cilji in sedaj jih je potrebno realizirat. Prijava na LM na 21 km oddana, kar je dodatna motivacija.
Pa vendar sem v avgustu tako pretekla 66 km, prekolesarila 416 km in na pohodih pustila za sabo vsaj 93 km, da o višinski razliki ne govorimo.
Ko smo že pri podmlatku sem tudi sama zelo srečna in ponosna, da moja hči občasno obuje tekaške superge in se odpravi tečt. Ponavadi v duetu obdelava 6 km. Prvi vsem tem pa ugotavljam, da postaja čedalje hitrejša....
Asparagus napisal/-a:Bravo triatlonki, držim pesti za vaju.![]()
Meni se zdi, da bi mi bilo najlaže najprej teči, potem kolesariti in na koncu skok v vodo, verjetno zato, ker znam plavat samo žabo![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA