Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
pajo napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Sicer redno tečem(3 x na teden) vendar mi to poletje ne gre najbolje, na istih razdaljah sem počasnejša kot lani :?: , v hrib hodim tam, kjer sem že lahko tekla, noge so utrujene.

tudi meni to poletje ne gre in ne gre... v bistvu ugotavljam, da je vsako poletje "nekaj" - od ormoža do skoraj sredi junija so mi bolečine preprečevale tek, sedaj pa tečem le še zase, za dušo, če ne gre pač ne gre...
danes oddam prijavo za 10 km LM, čeprav sem upala si želela na 21, bo že.. važno da migamo ane?

To... družba! :clap:

no lepo da me je nekdo vesel :)))

Lenči, naj bo jutri tvoj dan <3
 spela*
lenči napisal/-a:
spela* napisal/-a:Lenči, see you tomorrow! :D

jupiiiiii :clap: :clap: :clap: :clap:

Sicer bom prišla v cilj nekje na koncu, ampak menda me bodo že počakali. :wink:
Malo me matra misel na dva menjalna prostora - to se mi zdi že cel logistični podvig. :shock:

Se pravi: vse, kar potrebujem za v vodo in za na kolo, gre z mano na start, ki je hkrati prvi menjalni prostor? V drugem pustim samo tisto, kar potrebujem za tek. Kar pomeni: samo kapo TF (glede na to, da bom kolesarila v tekaških copatih)? Je tako?
Uporabniški avatar
 Asparagus
Bravo triatlonki, držim pesti za vaju. :clap:
Letos tudi malo kolesarim in čeprav sem mislila, da mi bo to pomagalo pri tekaški kondiciji, ob enem pa ne bom utrujala sklepov, zaenkrat samo ugotavljam, da imam naslednji dan po kolesarjenju pri teku težke noge :wink: , kaj še da bi to počela isti dan.
Ali se vedno začne s plavanjem?
Meni se zdi, da bi mi bilo najlaže najprej teči, potem kolesariti in na koncu skok v vodo, verjetno zato, ker znam plavat samo žabo :D .
Uporabniški avatar
 levinja70
Pozdrav vsem polžjim sotrpinom po duši in po stasu.... Avgust je bil za moje pojmovanje absolutno prevroč, zato moja tekaška kilometrina ni omembe vredna. :( . Nič zato pred mano so želje, zastavljeni cilji in sedaj jih je potrebno realizirat. Prijava na LM na 21 km oddana, kar je dodatna motivacija.
Pa vendar sem v avgustu tako pretekla 66 km, prekolesarila 416 km in na pohodih pustila za sabo vsaj 93 km, da o višinski razliki ne govorimo.
Ko smo že pri podmlatku sem tudi sama zelo srečna in ponosna, da moja hči občasno obuje tekaške superge in se odpravi tečt. Ponavadi v duetu obdelava 6 km. Prvi vsem tem pa ugotavljam, da postaja čedalje hitrejša....
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, smo oddelali ta svoje na tisti vročini :clap: . še pri plavanju je bilo vroče :oops: . Ampak lep triatlonček je tole, le kurjavo je dobro ugasnit :lol: :-- .

Sem se malo polenila ta teden, nič ne migam. No, danes se prične "garanje", spet tekaški treningi na stadionu :? . Bom danes malo polžkala, ker me v soboto le čaka Celje - Mozirje užitek :clap: .
Upam, da bo sedaj, ko je malo manj vroče, kaj več tekaških kilometrov in užitkov. prijava na LM oddana, bo treba malo potrenirat :lol:
Pridno uživajte polžki :laola
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Pozdrav vsem polžjim sotrpinom po duši in po stasu.... Avgust je bil za moje pojmovanje absolutno prevroč, zato moja tekaška kilometrina ni omembe vredna. :( . Nič zato pred mano so želje, zastavljeni cilji in sedaj jih je potrebno realizirat. Prijava na LM na 21 km oddana, kar je dodatna motivacija.
Pa vendar sem v avgustu tako pretekla 66 km, prekolesarila 416 km in na pohodih pustila za sabo vsaj 93 km, da o višinski razliki ne govorimo.
Ko smo že pri podmlatku sem tudi sama zelo srečna in ponosna, da moja hči občasno obuje tekaške superge in se odpravi tečt. Ponavadi v duetu obdelava 6 km. Prvi vsem tem pa ugotavljam, da postaja čedalje hitrejša....

Aaaaaaaaa :shock: :shock: ti temu praviš ni omembe vredna :laola :laola :laola ... sem daleč za tabo, tako pri teku kot pri kolesu :clap: :clap: ...saj sem ti rekla, le kdo te bo dohajal, jaz ne več :clap:
 spela*
Asparagus napisal/-a:Bravo triatlonki, držim pesti za vaju. :clap:

Hvala, je ško kar dobro, še najtežje mi je bilo na kolesu - psihološko, ker so me tam vsi prehitevali (zdaj sem počasi začela iskati specialko).

Meni se zdi, da bi mi bilo najlaže najprej teči, potem kolesariti in na koncu skok v vodo, verjetno zato, ker znam plavat samo žabo :D

To se ti samo zdi - v resnici pa ne bi bilo pametno, če bi tako pregreti šli v vodo.
(Sicer pa: tudi jaz sem kravl prvič zaplavala pred mesecem in pol. In na tem triatlonu sem ne glede na to, da ga zdaj znam, plavala prsno. In pustila celo nekaj "kravlašev" za sabo. :D ).
Uporabniški avatar
 lenči
Hja, včeraj sem Levinjo lahko samo od zadaj videla, ko smo pričeli tekat :clap: . Sem pa bila tudi sam zadovoljna z intervalčki, ker sem v umirjenem tempu zdržala cel trening (prebavasepospeši press). Pomaga, če ne greš na kosilo, naslednjič pa post cel dan, da bom mogoče vsaj malo bolj od blizu gledala Levinjo pred sabo :-- . In še vreme je bilo čudovito.
Jutri pa o ti strela, ob 6.00 bo tale polžka startala iz Celja proti Mozirju. Se pa prav veselim te lepe proge ob Savinji, čista uživancija je.
Polžki, veselo migajte in uživajte :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
mi je žal da ne bom s teboj... takle mam...
če kdaj pa letos komaj čakam da se konča poletje in ugasnejo klime...

in jutri ob 6 bo Ksenija s teboj v mislih na štartu <3

razmišljam o fitnesu, jem Floradix pa Supradyn, prijavljena na 10 km LM, še vedno misli uhajajo na 21... ma bo že ;)
važno da se miga :)
Uporabniški avatar
 lenči
In takole sem pripolžala v Mozirju v cilj
Slika
Tale trasa je res zakon :laola . Hvala, ker ste bili nekateri z mano :heart
Uporabniški avatar
 lenči
Danes pa lep sprehod z Indyem, sva naredila 6 km in nogice so vredu, sicer utrujene, pa vendar čisto OK. Nohtki se malo bunijo, pa sem sama kriva, sem čisto pozabila, kaj je dolgi tek in moji nohtki...še postriči sem jih pozabila :lol: , zaščita je pa tudi ostala doma :twisted: . No, ni panike, se bo dalo migati, Feelmaxice so itak zakon. Pa še fina masaža podplatkov je bila danes na makadamu in v Feelmaxicah :laola
Uporabniški avatar
 Ananda
Danes sem prejela pomembno lekcijo: nobenih oresckov pred tekom! Vsaj sumim, da so bili orescki krivi za danasnjih bolecih in tiscecih 6 km (kar je bilo polovico manj od nacrtovanega :cry: ).
Ampak bolje ikad nego nikad - lahko bi to lekcijo dobila sele na tekmi in bi bil cel zur. :nono:
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA