Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Lejga, lejga strica Kovita kaj počenja za mojim hrbtom... :shock: :oops: :roll:, pa kaj je zdej to, a te je postalo majčkeno strah... :shock: :-- , al kaj...da si se začel z bolj ali manj skrivnimi navezami ... :argue:, mislim, no, od tako poštenega državljana si pa ne bi mislil, da si sposoben kaj takega... :hello: :nono:, še posebej ker sem iz zanesljivih virov zvedel, da si zelo resno vzel tale najin maratonček v prestolnici in boš kmalu raztrgal Rožnik ter okolico... :lol: :-- :shock:

Lp! :wink:

:D
Aha fantiček, tole ne bo maratonček, ampak MARATON...no pa saj nima smisla izgubljati besed z nekom ki ga še ni odtekel... :--
Rožnik bom pa probal čimprej poglihat :D :FO:

:rol: :shock:, a MARATON pravš da bo... :shock: :oops:, ja prov, če ti tako rečeš, ups, pol moram pa začet mal trenirat a ne, da ne bom izpadu kot suh amater :wc: :cenz: :--
pa dober poglihej rožnik... :cast1: :clap: , ker te nimam cajta čakat v cilju... :FO: :-- , da bi ti čestital za drugo mesto v najinem maratončkanju... :lol: :mrgreen: :wink:
 kovit
[/quote]
:rol: :shock:, a MARATON pravš da bo... :shock: :oops:, ja prov, če ti tako rečeš, ups, pol moram pa začet mal trenirat a ne, da ne bom izpadu kot suh amater :wc: :cenz: :--
pa dober poglihej rožnik... :cast1: :clap: , ker te nimam cajta čakat v cilju... :FO: :-- , da bi ti čestital za drugo mesto v najinem maratončkanju... :lol: :mrgreen: :wink:[/quote]
Rožnik sem zglihal ravnokar... :FO:
Tebe bom pa tudi... :D
Tae , jaz mislim da je tale pav zrel za eno lekcijo. :evil:
Dost si upa pluvat na karbid...sicer ga bova pa v cilju sigurno lepo tolažilno potrepljala po ramenih, ane, da mu bahaču ne bo ego trpel preveč :--
Uporabniški avatar
 tae
Fanta, dobro sta se razpisala :) , mal me spominjata na tiste wrestling man-e en dan pred borbo. Tekmovanje je vsekakor ena taka zanimiva stvar, lahko pa je dvorezen meč. Poraženec gotovo ne bo navdušen. Kaj pa, če bi tekla od začetka do konca skupaj in si medsebojno pomagala, se vzpodbujala in potem oba zmagata?
 kovit
tae napisal/-a: Kaj pa, če bi tekla od začetka do konca skupaj in si medsebojno pomagala, se vzpodbujala in potem oba zmagata?

:D :rol:
Ja pa kaj še...
Zmagovalec tega dvoboja bo eden!
Obiju pa predlagam naj se čimpreje nauči naslednjih potez :cast1: :cast1: :cast1: :cast: :cast:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:Fanta, dobro sta se razpisala :) , mal me spominjata na tiste wrestling man-e en dan pred borbo. Tekmovanje je vsekakor ena taka zanimiva stvar, lahko pa je dvorezen meč. Poraženec gotovo ne bo navdušen. Kaj pa, če bi tekla od začetka do konca skupaj in si medsebojno pomagala, se vzpodbujala in potem oba zmagata?

Tae, imaš prav... :clap:, tole itak jemljem za zabavo oz. popestritev dogajanja na TF-ju... 8) :mrgreen: , za prvi maraton bom pa itak zmagal, če že pridem do cilja... :D :wink:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
kovit napisal/-a:
tae napisal/-a: Kaj pa, če bi tekla od začetka do konca skupaj in si medsebojno pomagala, se vzpodbujala in potem oba zmagata?

Ja pa kaj še...
Obiju pa predlagam naj se čimpreje nauči naslednjih potez :cast1: :cast1: :cast1: :cast: :cast:

ja, res je, zmagovalec je lahko samo en... :clap: :laola, samo maratonec Kovit bi si rad zagotovil nesmrtno slavo, še preden je naredil en sam korak po prestolnici... :-- :lol:
drugač pa nč bat, tele poteze že obvladam... :cast1: :cast1: :cast1: :cast1: :cast1: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast:, a jih je dovolj... :?: :roll: :shock: :wink:
 kovit
Obivankenobi napisal/-a:
kovit napisal/-a:

Ja pa kaj še...

ja, res je, zmagovalec je lahko samo en... :clap: :laola, samo maratonec Kovit bi si rad zagotovil nesmrtno slavo, še preden je naredil en sam korak po prestolnici... :-- :lol:
drugač pa nč bat, tele poteze že obvladam... :cast1: :cast1: :cast1: :cast1: :cast1: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast:, a jih je dovolj... :?: :roll: :shock: :wink:

No ja kar v redu ti gre....saj to je najraje tudi edino kar ti lahko natreniraš za maraton :D
Uporabniški avatar
 zigzag
tae napisal/-a:Tako Obivankenobi kot tudi vsa ostala bivša konkurenca je krepko pobegnila naprej tako, da z nikomer ne morem več tekmovati. Pravzaprav ne morem niti s sabo, ker so časi daleč za tistimi, ki sem jih že nekoč dosegal.

Welcome to the club, buddy. Nek ameriški kolega mi je nekoč dejal: "Quit whining, start winning." Ko sem se nehal cmeriti, sem postal zmagovalec. Tudi na drugih področjih...

Sicer pa sem tudi sam pridobil kakšen kilogramček (no, več kot 15, če sem čisto pošten). A nič ne de... Novi cilji, nove zmage. Malce spustiš kriterije za uspeh, pa gre.

Vesel pa sem, da si si premislil in spet tečeš, kajti zelo me žuli, da sem ti še vedno dolžan
eno :drink

Analiza po 16. LM?
Uporabniški avatar
 tae
miciM napisal/-a:ZAKAJ JE ŽE tae ODPRL TEMO :bum: :lol: ???

:wink:

miciM, ali je vprašanje namenjeno meni ali Wrestling fantoma? Ali le naglas razmišljaš kako smo vsi trije...
Uporabniški avatar
 tae
Žiga, še se bova kje srečala, ni hudič.

Jamranje ne več sploh iz moje strani :D, čeprav ni bilo tako mišljeno.

Na TF analizi LM me še NE bo, sem malo sramežljiv, tam pa vas bo veliko. :D
 kovit

:wink:[/quote

:wink:

:--
POJMA NIMAM MICI
DAJ MI POVEJ :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA