- 13 Sep 2011, 20:22
, a MARATON pravš da bo...
, ja prov, če ti tako rečeš, ups, pol moram pa začet mal trenirat a ne, da ne bom izpadu kot suh amater
pa dober poglihej rožnik...
, ker te nimam cajta čakat v cilju...
, da bi ti čestital za drugo mesto v najinem maratončkanju...
kovit napisal/-a:Obivankenobi napisal/-a:Lejga, lejga strica Kovita kaj počenja za mojim hrbtom...![]()
![]()
, pa kaj je zdej to, a te je postalo majčkeno strah...
![]()
, al kaj...da si se začel z bolj ali manj skrivnimi navezami ...
, mislim, no, od tako poštenega državljana si pa ne bi mislil, da si sposoben kaj takega...
![]()
, še posebej ker sem iz zanesljivih virov zvedel, da si zelo resno vzel tale najin maratonček v prestolnici in boš kmalu raztrgal Rožnik ter okolico...
![]()
![]()
Lp!
![]()
Aha fantiček, tole ne bo maratonček, ampak MARATON...no pa saj nima smisla izgubljati besed z nekom ki ga še ni odtekel...![]()
Rožnik bom pa probal čimprej poglihat![]()
pa dober poglihej rožnik...
, ker te nimam cajta čakat v cilju...
, da bi ti čestital za drugo mesto v najinem maratončkanju... The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.
, mislim, no, od tako poštenega državljana si pa ne bi mislil, da si sposoben kaj takega...
, še posebej ker sem iz zanesljivih virov zvedel, da si zelo resno vzel tale najin maratonček v prestolnici in boš kmalu raztrgal Rožnik ter okolico...
, samo maratonec Kovit bi si rad zagotovil nesmrtno slavo, še preden je naredil en sam korak po prestolnici...