- 26 Jul 2011, 22:17
Po težavah in pekoči bolečine v zadnjem času (kakšen mesec) z mečno mišico tik nad tetivo sem šel tud sam do zdravnika po napotnico in bil zelo hitro na vrsti pri travmatologu, kjer so mi naredili rentgen (lansko leto zlom noge) in je vse bp, dobil še napotnico za UZ kjer še čakam na vrsto ampak diagnozo mi je pa vseeno postavil, ker na otip ni zaznati kakšne spremembe in to je delno natrgana mišica(delna ruptura tricepsa surae) in edino sredstvo, ki pomaga po nasvetu zdravnika je počitek, postopna obremenitev in raztegovanje pred fizično aktivnostjo....vse to mi je že prej svetovala tudi fizioterapevtka ampak probat pa vseen ni greh
Glede hlajenja mi je pa rekel, da vsakič ko pride do poškodbe takoj najprej hladimo in šele po nekem določenem času, ko se vnetje odpravlja lahko tudi grejemo...verjetno ima pa vsak posameznik svoj način lajšanja bolečine.
Trenutno je tek v mirovanju zato pa kolo toliko bolj "trpi"...see ya

Glede hlajenja mi je pa rekel, da vsakič ko pride do poškodbe takoj najprej hladimo in šele po nekem določenem času, ko se vnetje odpravlja lahko tudi grejemo...verjetno ima pa vsak posameznik svoj način lajšanja bolečine.
Trenutno je tek v mirovanju zato pa kolo toliko bolj "trpi"...see ya