- 26 Sep 2011, 09:22
Pa sem ga!...prvi sprint duatlon je za mano
Vse skupaj se je začel dogajat že zgodaj zjutraj doma pri nalaganju v avto (premajhen
) in se je vse skupaj nadaljevalo potem tudi v Čatežu...prijava je potekala zelo počasi (gužva+mal slabša organiziranost prijavne službe) in je samo še dvigovala pulz pred samim štartom. No potem se je pa šele začelo...kako in kaj je sploh potrebno za nastop na taki tekmi!
Tukaj se morm pa res zahvalit Petru in Zoranu iz ŠD 3šport-a, ker sta mi nekak pomagala spravt vse skupaj in se nekak pojavit na štartu.
Najbolj me je begal menjalni prostor za kolesa in sam postopek, ker menda lahko kar hitro pride do diskvalifikacije...aja hvala AinE za pomoč pri držanju kolesa, ker me sodnik sploh ni spustil v menjalni prostor zaradi nepripete čelade
No in končno postavitev na štartno linijo in štart...oz. šprint!
...če je kdo mislil, da imajo duatlonci počasen tempo?...napaka!...cca. 3:15 je letel 5 km in nato prehod na kolo...za prvič super prehod (sicer še enkrat dlje kot ostali!) in nato 20 oz. 23 km kolesa...in to kr orng razgiban teren (menda okrog 300 m.v.r.)...tukaj z mojim "gorcem" izgubil cca.4-5 min ampak sem vseeno pričakoval, da se bodo vozili mimo mene kar v koloni ampak sploh ni bilo tako slabo...izgubil 11. mest...in že je bil spet prehod nazaj na tekaški del (2,5 km)...haha tle je pa bil hec...občutek kot da bi prišel ravno iz bifeja po parih rundah
...to je trajalo kakšnih 500 m potem ko so se noge spet udomačile pa samo še prehod z nasmehom skozi cilj mojega prvega duatlona!!!
100% ni bil zadnji!
p.s.
Kolo naročeno!
rezultati:
rezultati http://www.timingljubljana.si/

Vse skupaj se je začel dogajat že zgodaj zjutraj doma pri nalaganju v avto (premajhen

Tukaj se morm pa res zahvalit Petru in Zoranu iz ŠD 3šport-a, ker sta mi nekak pomagala spravt vse skupaj in se nekak pojavit na štartu.
Najbolj me je begal menjalni prostor za kolesa in sam postopek, ker menda lahko kar hitro pride do diskvalifikacije...aja hvala AinE za pomoč pri držanju kolesa, ker me sodnik sploh ni spustil v menjalni prostor zaradi nepripete čelade

No in končno postavitev na štartno linijo in štart...oz. šprint!

100% ni bil zadnji!

p.s.
Kolo naročeno!

rezultati:
rezultati http://www.timingljubljana.si/