Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 boyca
Hojla !
Zanima me kako naj pridom na teži
Laufam zdaj redno 3 leta shujšal sem 19 kg
merim 190cm-sedaj imam 75 kg ..zananima me kako naj pridobim na teži
nebi rad nehal z tekom ..kaj naj jem ...l.p.boyca
Uporabniški avatar
 kokoškavgozdu
Jaz po 4 mesecih teka/hoje, nimam niti grama manj. Tudi pri prehrani bolj pazim, očitno ne dovolj. V začetku mi je šlo že pošteno na živce, da se moj trud nikjer ne pozna. Zdaj mi je samo fajn, da grem ven, kar prej res nisem počela, tista ura je res samo zame. Včasih potem še pol ure med mehurčki, v banji.

Vseeno še vedno upam, da bo šlo sčasoma kaj dol. :twisted:
Uporabniški avatar
 Wega
Ne verjamem da se ti nikjer ne pozna. Predvsem na postavi se ti gotovo pozna (drugače razporejene obline ;)) pa tudi na primer na perju, pardon, koži, pa na zadihanosti, srčnem utripu in podobno.

:--
Uporabniški avatar
 kokoškavgozdu
:-- wega :-- Še vedno sem kot kotaleča žogica, s perjem :lol:

Ja, pljuč ne lovim več, to je res

Dolgoročno vem, da se bo nekje moralo poznat, tečt sem začela, da si znižam pritisk. No, tu efekta ni (še).
Uporabniški avatar
 Vreme
Jaz tečem že kar nekaj let, pa tehnica v tem času ni pokazala kaj dosti manj. Ti pa povem,da sva oba z Wego malce bolj elegantno izpopolnjena, to drži kot pribito :lol:

Drugače povedano, maščoba se je spremenila v mišice, no pa čisto na vseh delih telesa ravno ne. Predvsem zato, ker ne tečem s trebuhom :mrgreen:

Kar se tiče viskogega krvnega tlaka, ti lahko povem, da ga imam tudi sam. Tudi tu nisem zaradi teka spoznal kakšne spremembe. Je pa res,da ga imam urejenega, če zaradi teka ali tablet pa nebi vedel.

Tako sedaj pa ti želim še veliko užitkov pri teku :wink:
 emn
S tekom sem se da super shujšat.. Dva kolega, ki sta se skupi odločila za http://www.wellneo.si/hujsanje/ s tekom.. Eden jih je imel 90 kg, drugi pa 115 kg .. Ta težji se je v enem letu čist posušil, ker tut jedel ni več tako in toliko kot prej. Ta drugi, ki je imel že prej bolj mišičnato postavo po naravi, je postal pa še bolj izklesan, izgubil pa občutno manj kil kot prvi. Oba sta zdej skos pod 90 kg..
Nazadnje spremenil emn, dne 06 Jun 2013, 17:18, skupaj popravljeno 1 krat.
 Čenča
kokoškavgozdu napisal/-a:Dolgoročno vem, da se bo nekje moralo poznat, tečt sem začela, da si znižam pritisk. No, tu efekta ni (še).

Ah, meni se osebno, dokler nisem spremenila prehrane, ni na teži prav nič poznalo ... Takoj na začetku kaka kila ali dve dol, ki pa sta kasneje prišli nazaj. Sicer najbrž res na račun mišične mase, dejstvo pa je, da samo na račun teka nisem na dolgi rok nič shujšala.

Se mi pa je konkretno poznalo pri pritisku (sicer že tako ni kaj prav visok, je pa zdaj še nižji - 100/60 v povprečju), pri srčnem utripu (cca 45 utr/min v mirovanju), pri holesterolu ipd.

Potem sem pa imela tega dovolj, se vzela v roke, šla na dieto in shujšala nekaj kilogramov, ki pa jih zdaj vzdržujem in še vedno tečem ... :) Ampak tečem pa lažje ;), to je pa dejstvo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA