- 05 Okt 2011, 21:51
Ah, kaj ga pa serjete. Jaz pa ti žal ne bom
Obivankanobi, ma vseeno te imam rada
Menim, da če ne bi bil tako zelo obremenjen s časom svojega PRVEGA MARATONA, bi ga mirno izpeljal..pač v času, o katerem sva se pogovarjala (torej celo v mojem času cca. 3.30). Bil bi to tvoj prvi maraton, tvoja prva izkušnja. Pol pa lahko filozofiramo o času, obremenitvah, itd. Tudi sama nisem imela nikoli resnih priprav, pa sem odtekla svoj prvi maraton in kasneje še dva..tri..ultre..kratke teke z dobrimi časi za stopničke. Vse je v glavi! Poškodba pa verjamem da ni tako huda, da je ne bi že saniral.
Če si se tako odločil, pač spoštujem tvojo odločitev, vendar na vse skupaj gledam nekoliko drugače. Verjamem, da je prijetno, če nas ljudje tolažijo in nas podprejo tam, kjer nam je težko. Prepričana pa sem, da si tukaj prehitro popustil, se ustrašil in podvomil... Nič hudega, izkušnja več. Pa ne pozabi, da smo vendarle rekreativci!
Obivankanobi, ma vseeno te imam rada Menim, da če ne bi bil tako zelo obremenjen s časom svojega PRVEGA MARATONA, bi ga mirno izpeljal..pač v času, o katerem sva se pogovarjala (torej celo v mojem času cca. 3.30). Bil bi to tvoj prvi maraton, tvoja prva izkušnja. Pol pa lahko filozofiramo o času, obremenitvah, itd. Tudi sama nisem imela nikoli resnih priprav, pa sem odtekla svoj prvi maraton in kasneje še dva..tri..ultre..kratke teke z dobrimi časi za stopničke. Vse je v glavi! Poškodba pa verjamem da ni tako huda, da je ne bi že saniral.
Če si se tako odločil, pač spoštujem tvojo odločitev, vendar na vse skupaj gledam nekoliko drugače. Verjamem, da je prijetno, če nas ljudje tolažijo in nas podprejo tam, kjer nam je težko. Prepričana pa sem, da si tukaj prehitro popustil, se ustrašil in podvomil... Nič hudega, izkušnja več. Pa ne pozabi, da smo vendarle rekreativci!
PST je moj oltar, TEK je moja molitev
Nataša
, ker tudi če bom čez nekaj dni že zdrav, časa za resno pripravo na maraton ni več dovolj...