Petič na Ljubljanskem maratonu, drugič tekel oba kroga, petič odtekel maraton.
Ljubljana postaja pravo tekaško mesto. V prvem krogu se sploh ni dalo teči počasneje, navijanje praktično non-stop ob progi, za smetano na torti pa so poskrbeli TF-navijači

pri kavarni Evropa. Raje ne povem, kako mi je tam letelo, kaj letelo, kar poletel sem v drugi krog.
Drugi krog sicer navijačev ni bilo toliko, a najbolj vztrajni so se še vedno našli

. Tam nekje okrog 30 km krajša krizica a nič posebnega, tam nekje na 35 km nas dohiti metla (očitno je za skupnih 5 ur štel bruto čas) , sam nadaljujem v svojem tempu in z metlo nimam več težav. So jo očitno zadržali tisti ki so bili za mano
Na Dunajski me dohiti TOF na kolesu in navija bravo Tekaški forum

. Mimogrede tudi meni ni preveč jasno zakaj bolj množično ne tečemo v "uradnih uniformah", kolikor je bilo videti nas je samo peščica tekla v TF majici
Pri Bežigrajskem stadionu na kratko poklepetam z Zajcem,ki se že vrača domov...če me spomin ne vara, se stalno srečava tu nekje

, potem pa še zadnji km do TF navijačev. Globok poklon in zahvala njihovem navijanju, res jih nisem pričakoval, potem pa še samo v cilj v objem moje drage.
Tokrat svoj p.b. zgrešil za slabo minuto. Pa kaj bi to, že zdavno ne tečem več na čas. To minuto z veseljem poklanjam vsem,ki ste vstrajali in navijali za nas. Brez vas včerajšni dan ne bi bil to kar je bil
Za konec pa še ena "cvetka". V začetku drugega kroga, točno se ne spomnim na katerem km, točno pa vem kje, prehitim "gospodično" košatih dolgih las. Tudi ves drugi krog samo jaz prehitevam tekače, niti eden ni prehitel mene, potem pa...na koncu Dunajske zagledam "gospodično".

Hm, le od kod se je vzela???