Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 5r002
Čestitke vsem za včerajšnje rezultate, posebej pa za prve udeležbe na 10ki, 21ki in 42ki! :clap: Nekaterim so že na 1. maratonu uspeli super časi... kaj šele bo! :lol:

Sicer je blo pa učer fajn, le nekoliko topleje bi lahko bilo... vsaj tako so rekla moja meča med samim tekom! :) Bi bilo (verjetno) pametneje izbrati kompresijske nogavice...

Hvala vsem sotekačem za družbo, ki je prav prišla predvsem v 2. krogu! ;)
 Sanje17
A kdo ve, kje bi se dalo dobiti fotke iz segrevanje in potem fotkanje pred Univerzo. Ne vem kdo nas je vodil, ne vem kdo je sodeloval, saj sem se priključil nekje vmes. Bilo pa je fajn.
 IronDave9
Moj drugi LM, ki sem ga odtekel s časom 3:41:17. Nekako sem pričakoval čas okoli 3:30, vsaj načrtoval sem :) vendar nekako se ni povsem izšlo, pa vendar kljub temu zelo zadovoljen, saj sem v cilj pritekel dokaj spodoben in svež :) so bile še rezerve vendar jih nisem znal uporabit v pravem času na pravem kraju. Organizacija je bila super, rdeča majčka po koncu maratona pa je tudi zelo lepa :=) res pohvaliti velja tudi vse navijače ob progi, saj brez vas nikakor ne bi bile noge tako lahke. Se vidimo na 17-tem, če ne že prej kje drugje.
Uporabniški avatar
 mojchka
Prav lepo je brati vaše izpovedi...
Jaz nisem preveč vešča obračanja besed, pa bom kar ponovila, kar sem pri polžkih (ki v resnici sploh niso polžki!!!) napisala:

Čestitke vsem tekačem, na 10, 21 in 42 (pa tudi sobotnim, tem še najbolj). :laola

Sama sem s svojo prvo polovičko zelo zadovoljna. Tekla sem v času, ki sem si ga zastavila.
Dan pred tekom sem bila zelo zelo zelo živčna, a se je potem v nedeljo vse lepo sestavilo, odlično sem spala, prebava je bila tipitop, pravilno sem se oblekla (no, edino vezalk si še vedno ne znam pravilno zatisniti), začela sem zmerno in potem rahlo pospeševala do cilja; zadnje kilometere sem, po svojih merilih seveda, udarila kar vesel šprint :lol:
Krize na srečo nisem imela nobene, je pripomoglo odlično navijanje na celi progi ...

Mislim, da je dosti pripomoglo to, da sem se že od prijave naprej vizualizirala, kako veselo pritečem v cilj :-)
No, pa treningi seveda tudi ...

Nekaj forumašev sem srečala, za katerim sem tudi poskušala teči (a bolj neuspešno, hitri ste, oštja) ...
Meni je tako smešno, jaz bi kar k vsakemu šla in malo poklepetala, občutek imam, da vas vse poznam ... pa nazadnje ne zberem poguma.
KO bodo forumaške majčke spet v prodaji, pa končno naročim kakšno. Če ne drugega, zato, da se vsaj na kakšni fotki najdem :oops:
Uporabniški avatar
 Radolca
razy, če samo fotke poledaš vidiš, da nas je kar nekaj nosilo "klubsko" majico :D

berem o vaših popravljenih časih. jaz sem moj čas na LM-ju izboljšal za dobrih 11 minut.
sem pa PB zgrešil za dobro minuto, zato sem malo jezen sam nase :!:
Uporabniški avatar
 Vreme
Petič na Ljubljanskem maratonu, drugič tekel oba kroga, petič odtekel maraton.

Ljubljana postaja pravo tekaško mesto. V prvem krogu se sploh ni dalo teči počasneje, navijanje praktično non-stop ob progi, za smetano na torti pa so poskrbeli TF-navijači :TF) pri kavarni Evropa. Raje ne povem, kako mi je tam letelo, kaj letelo, kar poletel sem v drugi krog.

Drugi krog sicer navijačev ni bilo toliko, a najbolj vztrajni so se še vedno našli :clap:. Tam nekje okrog 30 km krajša krizica a nič posebnega, tam nekje na 35 km nas dohiti metla (očitno je za skupnih 5 ur štel bruto čas) , sam nadaljujem v svojem tempu in z metlo nimam več težav. So jo očitno zadržali tisti ki so bili za mano :clap:

Na Dunajski me dohiti TOF na kolesu in navija bravo Tekaški forum :clap:. Mimogrede tudi meni ni preveč jasno zakaj bolj množično ne tečemo v "uradnih uniformah", kolikor je bilo videti nas je samo peščica tekla v TF majici :(

Pri Bežigrajskem stadionu na kratko poklepetam z Zajcem,ki se že vrača domov...če me spomin ne vara, se stalno srečava tu nekje :D , potem pa še zadnji km do TF navijačev. Globok poklon in zahvala njihovem navijanju, res jih nisem pričakoval, potem pa še samo v cilj v objem moje drage.

Tokrat svoj p.b. zgrešil za slabo minuto. Pa kaj bi to, že zdavno ne tečem več na čas. To minuto z veseljem poklanjam vsem,ki ste vstrajali in navijali za nas. Brez vas včerajšni dan ne bi bil to kar je bil :laola

Za konec pa še ena "cvetka". V začetku drugega kroga, točno se ne spomnim na katerem km, točno pa vem kje, prehitim "gospodično" košatih dolgih las. Tudi ves drugi krog samo jaz prehitevam tekače, niti eden ni prehitel mene, potem pa...na koncu Dunajske zagledam "gospodično". :shock: Hm, le od kod se je vzela???
 spela*
Vreme napisal/-a:
Na Dunajski me dohiti TOF na kolesu in navija bravo Tekaški forum :clap:. Mimogrede tudi meni ni preveč jasno zakaj bolj množično ne tečemo v "uradnih uniformah", kolikor je bilo videti nas je samo peščica tekla v TF majici :(

Mogoče zato, ker nimamo uniform z dolgimi rokavi ...
Uporabniški avatar
 Vreme
spela* napisal/-a:
Vreme napisal/-a:

Super ideja za naslednje naročanje :clap:
Uporabniški avatar
 alonso13
Točno to,rad tečem v opremi TF...ALONSO...,a tokrat v kratkih rokavih ni šlo.Imel sem rokavice,a me je zeblo v roke!!..DOBER PREDLOG,kvaliteten dres dolgi rokav TF! :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
Vreme napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Vreme napisal/-a:

Super ideja za naslednje naročanje :clap:

Če želiš zastopat barve :TF) tudi majica s kratkimi rokavi ni ovira. :wink:
https://picasaweb.google.com/1019698953 ... 4666844018
 rio
še moj prispevek: moja tretja polovička. to razdaljo sem tokrat tekel prvič s srčno in drago prijateljico.zelo nestrpna in z nekaj dvomi se je lotila 21-tke. začela sva zmerno-premišljeno in suvereno in sorazmerno pospeševala do konca. za cilj sva prihranila še nekaj moči in iztisnila vse iz sebe. čestitke mcb :), le tako naprej. pohvala vsem udeležencem LJM. naj nas tek druži še naprej. srečnoooOO!!
Uporabniški avatar
 RoKo
Debelo sem zgrešil vse rekorde, osebne in Ljubljanske, imam pa zato najlepše ciljne slike zadnjih let. :D Ko se ustavi, se ustavi, nadaljuje se z tekaškim ogledom Ljubljane in okolice. Nasvidenje 2012.
 spela*
Rosi, sem poskusila doma tudi to - a nimam take majice kot zajc, ampak tisto s kratkimi rokavi. In če jo oblečem nad dolgo, se počutim preveč utesnjeno. Za samo fotografiranje bi to še oblekla, za tek pa ne.
Uporabniški avatar
 ROSI64
spela* napisal/-a:Rosi, sem poskusila doma tudi to - a nimam take majice kot zajc, ampak tisto s kratkimi rokavi. In če jo oblečem nad dolgo, se počutim preveč utesnjeno. Za samo fotografiranje bi to še oblekla, za tek pa ne.

Se strinjam :!:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA