spela* napisal/-a:A bo kaj poročil?
Kar se mene tiče, sem prepričana samo o tem, da ste jedli mafine (dva sem dobila tudi jaz - hvala Mojca!
). Kaj ste počeli pred oziroma po tem, pa ostaja skrivnost.

Preden nas poklopi nova Golada evo še par besed o pretekli Goladi, štart katere je bil prejšnji četrtek ob neverjetnih 16:25 ali tu nekje. Tekli smo desno različico in sicer trije mušketirji in ena dama. Razi, Jusuf, Mojca in jaz. Vreme in steza idealni za tek, topel in vlažen dan, do vrha Golovca smo relativno lahko in hitro prišli, nazaj pa nas je že malo stiskala tema in prav ko smo se pogovarjali o izpahih in zvinih skočnega zgloba na poti proti asfaltnem delu teka stal sem nekontrolirano v nekakšno luknjo na makadamski poti in mi je uspelo nekoliko pošteno zviti mojo desno taco. Dobro se je končalo, tako da sem vendarle v soboto iztekel sladkih šest in postavil svoj osebni rekord v daljinskemu teku. No, na cilj prejšnje Golade smo prišli kakšno minuto čez eno uro od štarta, namreč tempo je bil prilagojen Mojci in njeni trenutni pripravljenosti, ona pa nas je za kolegijalnost nagradila s sveže spečenim mafinima (z jabolkami, ali z borovnicami, bilo je na izbiro). Vsi smo se složili v enemu: "Mojca lepo teče in super mafine peče". Hvala, Mojca, samo hrabro naprej, s tekom, seveda. Mafine tudi ne zanemari!