Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ZdravkoC napisal/-a:Storia dell'atleta CUFAR ZDRAVKO alla Mezza Maratona "Città di Palmanova"
Edizione 2006 1.44.24
Edizione 2009 1.41.53
Letos 2011 naskakujem rekord v Palmanovi :lol:

No, po neuradnih rezultatih mi je le uspelo :D
:arrow: 1:41:13, torej za 40 sekund 8)
V resnici sem si žele spet po dolgem cajtu priti pod 1:40 in vseeno nisem :--(

Čestitke vsem, sploh pa TF za množično udeležbo, za kar gre itak tradicionalno zasluga Bojanm-ju in Nani :clap: :clap:
Zdravko, škoda da ste bili pri Hudičevcu tako dislocirani :wink:

ZdravkoC napisal/-a:Čestitke vsem, sploh pa TF za množično udeležbo, za kar gre itak tradicionalno zasluga Bojanm-ju in Nani :clap: :clap:

Tekaški forum je spet dobil priznanje za najštevilčnejšo udeležbo. Ker so vsi, razen nekaj izjem :oops: , že pridno čakali na avtobusu, so podelitev zamudili, sta pa cormi in maca poskrbeli za prevzem darila :clap:Verjetno se bo pojavil tudi kakšen slikovni dokaz :D
Res NORO DOBRI REZULTATI. Zdi se mi, da celo pri večini najboljši letos. Super ste. Čestitke vsem. Moram priznati, da ste me kar dodatno zmotivirali.
Ja, evo še moje kratko poročilo iz mojega 4. nastopa v Palmanovi... :D 8), v glavnem vse se je izšlo veliko bolje kot sem pričakoval... :D , prihod v Palmanovo ter na štart...točen sem bil kot švicarska ura... :lol: 8), tako, da sem čakal celi dve minuti na štart teka...kar je moj rekord, ki, ga bom res težko presegel... :clap: :wink:, s sotekačico Mojco, sva štartala v tempu, ki naj bi na koncu prinesel željeni rezultat 1.25.00, vendar sem na 13. km imel še dovolj energije, da sem malo pospešil, najprej ujel Tomija in ga vprašal glede Refoška po tekmi... :toast: :piti:, vendar ni bil preveč zgovoren, tako, da mi je pokazal samo palec... :D , zato sem pohitel naprej in sem upal, da bom najprej ujel zajca za 1.24... :-- :D, in ga tudi prehitel, tako, da sem v kar hitrem tempu zelo zadovoljen pritekel v cilj in ugotovil, da sem za več kot 3 minute izboljšal svoj PB v polmaratonu... 8) :D 8) No moj Garmin je takole vestno sledil moje dirkanje... :D
http://connect.garmin.com/activity/129932979
Po dirki je seveda sledila pašta party ter temeljita analiza teka:toast: :piti: v dobri družbi :TF) :clap: :laola :clap:, v glavnem letošnja Palmanova je prinesla veliko odličnih rezultatov ter novih PB-jev, tako, da čestitke vsem, ki ste včeraj tekli na tem hitrem teku... :laola :clap: :cast1:, seveda pa verjetno tako dobrih rezultatov ne bi bilo, če ne bi bilo praktično idealno vreme (ne prevroče, ne premrzlo...) :clap: :laola
Ja, nč, v nedeljo pa še ena dirka v Polmaratonu v Crikvenici, da se prepričam, da tak rezultat včeraj ni bil slučaj... :shock: :oops: :wink:
vreme idealno, temperatura tudi pravšnja, rezultat presenetljiv - moj PB...hurej... Prvi nastop je bil letošnji Ljubljanski maraton, kjer sem dosegel 1:47:03, sedaj pa kar presenetljiv rezultat 1:32:04, kar je skoraj 15 min boljši rezultat... Naslednjič štartam na rezultat pod 1:30:00 ;)
Še nekaj statistike:
Skupna vsota 2763 tekačev in tekačic, od tega 767 iz Slovenije (27,76%), najštevilčnejše ekipe:
TEKASKI FORUM 79
ATLETICA BUJA 76
AADS 74

Bravo za TF: :laola
lp
Janika
Obivankenobi napisal/-a:http://connect.garmin.com/activity/129932979

oj, ali lahko samo eno vprašanje. pri kakšnem srčnem utripu izvajaš take teke?
in kakšen je max utrip.
zakaj sprašujem?
jaz imam letos malo moralca zaradi obremenanja srca na teku. moj max utrip je po garminovi uri tam okoli 187-189. meritve v ca 2 letih. No, to nedeljo sem bil ca 1h v palmanovi na utripu preko 180 bpm, zadnji km sem celo dosegel 192 bpm, moj "osebni rekord". tega nisem dosegel na vseh možnih maratonih, polmaratonih, tempo tekih,...

tekel sem 1:33, imam pa ca 100kg pri višini 190cm. kristusova leta. ja, vem, pretežek za tek.

lp uros
Lep tek in odlična organizacija!

Res vas je bilo veliko z majicami tekaškega foruma! Vsem čestitke za dosežene rezultate!
Se vidimo naslednje leto!

tuakj pa prispevek o Palmanovi, od 6:35:

http://www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi/me ... r.html#p=0

p.s. še tukaj bi rad čestital Obi-ju, Mrzlemu in Tilcari, za skupno druzenje in nove PB-je, rasturavate!

p.p.s. za naslednjo 21ko pa obljubim Obi-ju, da bom natreniral svoja pljuča, da bom vsaj izustil "gasa do cilja", da bom vsaj malo zgovoren :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA