- 27 Nov 2011, 20:57
V Crikvenici zaradi poškodbe, ki sem jo staknil v Palmanovi sprva nisem nameraval tekmovati. Prišel sem bolj z namenom druženja in fotografiranja tekme. Zjutraj pred štartom pa je na sceno stopila Pia in strokovno potejpala mojo bolečo nogo. Zmenili smo se, da se preizkusim na polovički in če bodo bolečine prehude pač odstopim.
Med tekmo je bilo praktično brez bolečin, zato sem se odločil, da grem kar do konca. No in ratalo je. Pia hvala
. Brez tvoje pomoči se niti na štart ne bi podal.
Sicer pa je bila organizacija in tudi sama tekma res enkratna. Slovenci smo dobesedno preplavili Crikvenico, daleč najštevilčnejša pa je bila prav ekipa TF. Proga je bila zelo valovita pa je kljub temu kar nekaj TF-jevcev teklo PB

Hvala vsem za družbo in čestitke za odlične rezultate in uvrstitve ter še posebej za PB-je.
Pa še FOTKE in REZULTATI.
Lp, Matjaž
Med tekmo je bilo praktično brez bolečin, zato sem se odločil, da grem kar do konca. No in ratalo je. Pia hvala

Sicer pa je bila organizacija in tudi sama tekma res enkratna. Slovenci smo dobesedno preplavili Crikvenico, daleč najštevilčnejša pa je bila prav ekipa TF. Proga je bila zelo valovita pa je kljub temu kar nekaj TF-jevcev teklo PB

Hvala vsem za družbo in čestitke za odlične rezultate in uvrstitve ter še posebej za PB-je.
Pa še FOTKE in REZULTATI.
Lp, Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 27 Nov 2011, 21:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Tečem, da lažje dohajam življenje