Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

V Crikvenici zaradi poškodbe, ki sem jo staknil v Palmanovi sprva nisem nameraval tekmovati. Prišel sem bolj z namenom druženja in fotografiranja tekme. Zjutraj pred štartom pa je na sceno stopila Pia in strokovno potejpala mojo bolečo nogo. Zmenili smo se, da se preizkusim na polovički in če bodo bolečine prehude pač odstopim.

Med tekmo je bilo praktično brez bolečin, zato sem se odločil, da grem kar do konca. No in ratalo je. Pia hvala :clap: . Brez tvoje pomoči se niti na štart ne bi podal.

Sicer pa je bila organizacija in tudi sama tekma res enkratna. Slovenci smo dobesedno preplavili Crikvenico, daleč najštevilčnejša pa je bila prav ekipa TF. Proga je bila zelo valovita pa je kljub temu kar nekaj TF-jevcev teklo PB :clap:

Slika

Hvala vsem za družbo in čestitke za odlične rezultate in uvrstitve ter še posebej za PB-je.

Pa še FOTKE in REZULTATI.

Lp, Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 27 Nov 2011, 21:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Po slikah in rezultatih sodeč, ste skoraj vsi osvojili medalje. Noro, slovenski narod rekreativnih tekačev "norcev."

Me pa čudi nekaj drugega. Crikvenica vseeno ni tako blizu, tam pa na enem tekaškem dogodku polovica tekaške Slovenije. Dejansko sama znana imena in face. Kot bi gledal fotke večje tekaške prireditve pri nas.

Še Ero in Pia prihajata nazaj na sceno. Welcome back.

Obivankenobi, čestitam za nov rekord. Tudi glede polmaratona za drugo leto nisem več optimističen.

Tudi vsem ostalim čestitam za super tek, vsakemu posebej pa, ko se javi.
Morje,sonce s privdihom teka, no tako bi lahko opisala ta vikend. Seveda k popolnosti je prispevala se dobra druzba in prijazno osebje v hotelu, kjer so nas zelo lepo sprejeli. Drugo leto pa spet, ker je proga zeloooooo ravna :lol: ,bom verjetno spet startala na 21km, pa se bon za 5eu sem dobila v nagradni vrecki :D

:wink:
TF izvede desant na Crikvenico :TF)
Šla, ker sem bila izžrebana za štartnino :P
Oni zgoraj je vedel kaj potrebujem v tem trenutku - sonce in dobro družbo, obojega je bilo ta vikend v izobilju pa še Matjaž nas je lepo pedenal na poti in na prizorišču :clap: :clap:
No, tek sam je pokazal, da tudi je kilometrina potrebna tudi za počasen tek. :roll: :roll:
Ko sem hotela doma iti malo hitreje čez cesto, mi je zategnilo celo levo nogo. Bomo videli kako bo jutri :(
V glavnem - imeli smo se super
Hvala vsem za lep vikend in se vidimo :laola
Dobro jutro in vse čestitke prirediteljem - bilo je super!

Čestitke tudi vsem, ki smo bili zraven. ta hitrim in tistim s pogovornim tempom :)

Vikend na morju, sonce, svež zrak - enkratno!!! Še pridemo!!!

Mariolino, po mojem Garminu (FR 305) in po preračunanih podatkih (AR Elevation Correction dodatek za SportsTracks) je bilo v dveh krogih 165 metrov vzpona. Nič posebnega :)
tae napisal/-a:Obivankenobi, čestitam za nov rekord. Tudi glede polmaratona za drugo leto nisem več optimističen.

Tae, hvala za čestitke... :clap: :wink:, res, da sem včeraj kar dobro tekel,vendar bolje trenutno nisem sposoben...tako, da še vedno nisem presegel tvojega rekorda... :shock: :oops: :wink:
Ja, zna biti še zanimivo naslednjo leto na najinih dvobojih v polmaratonu... 8) :D
Tokratnih 42 km sem pretekel v minimalistični obutvi (Merrel Barefoot). Do sedaj je bila najdaljša razdalja v "barefoot" 21km, daljše teke pa sem tekel v klasičnih tekaških copatih. Treba je bilo iti malo bolj počasi, še posebej proti koncu je bilo potrebno veliko pozornosti in previdnosti. Na koncu pa odlični občutki, danes nobenih bolečin, žuljev ali česarkoli neprijetnega. Upam, da je to znak, da naj klasične copate podarim Rdečemu križu ali ZPM.
Sam tek izredno lep, razgiban, organizacija ok, družba odlična. Čestitke vsem.
lahko bi napisala poročilo, anede:
:lol: Sonceeeee, sonce, sonce
:lol: zjutraj mraz ko pr norcih, opoldne toplo, ahhhh, zaradi tega sem ene parkrat menjala načrte oblačenja za tek in se, seveda, tudi pred tekom nekajkrat preoblekla
:wink: krasen tek, ob morju, :laola klanci
:lol: slovenci okupirali Crikvenico, pobrali večino stopničk, čestitker vsem
:clap: družba fenomenalna, se na slikah dobro vidijo nasmeški (pr meni je sreča, da so vmes ušesa, bi se glava lahko še preklala)
:clap: hvala Matjažu, specialno hvala, za prevoz, vsem pa za družbo. Bili ste fantastični.
:oops: tek tudi je bil odličen-malo me je preganjala še Cormi (njen rep iz Palmanove), malo me je moj ego šuntal, sem morala eno dečvo na vsak način prehiteti, no egotu tokrat nisem preveč zamerila, samo zato, ker se je splačalo.
:oops: moja mesečna kilometrina se nevarno bliža meji nepredstavljivega, tudi danes sem naredila eno kratko desetko po sončku, z lahkoto, z nasmehom, z vetrom v (kratkih) laseh.
8) Bon za štartnino 2012 bo najverjetneje unovčen
Ojla,

mislim, da so moji predhodniki večino stvari že povedali. Res prečudovit vikend: sončen v vseh pogledih. Uživala sem v tekaškem vzdušju, čeprav so moji tekaški km bolj skromni. Zelo všeč mi je bilo, kako smo se tekači med tekom srečevali. Upam, da so tudi zadnji maratonci uspešno pritekli v cilj. Ker vsak zase je zmagovalec.

Slika

Link do slik: Slike
Nazadnje spremenil S*, dne 28 Nov 2011, 17:59, skupaj popravljeno 5 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA