prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Loni
Krasno, zaštekalo se je že na začetku pri uparjanju, ker prvič je šlo skozi, ko želim prenesti kako dejavnost, urce ne najde in ga moram ponovno upariti in potem prenese dejavnost... Je pa tudi nekaj, ko sem jo prvič uparila, me sploh ni vprašal po poimenovanju urce, ampak samo za uporabniško ime in geslo za GarminConnect, potem je šlo dalje v toliko, da sem ant agenta lahko pooblastila za prenos podatkov, ko pa hočem poslati jezik v ant agenta, ne gre, vsaj na domačem ni šlo, na drugem je bil v ant agenta poslan, ampak se ne zgodi nič, enostavno piše pending in da novi podatki čakajo, da se prenesejo, po cca 10 minutah se zadeva odloči, da bo poiskala povezavo. Koliko ur ji pa dam na razpolago, da jo najde :?: :?: :?: Na urci piše "Transferring data" (pa še to brez ..., kot običajno piše v 405, tu sem že pozabila, ali so pikce zraven ali jih ni) in to je to, vzpostavlja povezavo v nedogled.
Pri prejšnji je šlo vse bp skozi.
Z ant ključem ni problemov, ker s 405ke prenaša normalno vse, nanjo pa tudi.
Aja, verzija je pa kar ta nova gor, 4.20.
Jezna :!: :!: :!: Po moje jih grem lahko spet malo pogledat na servis. Urco sem vmes tudi resetirala...
Pa satelite tudi išče precej dalj kot prejšnja, ki jih je našla že kar na balkonu, tale pa niti pod razno.
Uporabniški avatar
 Loni
Na ta drugem 2.3.2, polje za nadgrajevanje je pa sivo in ne morem gor klikniti. Čarati bo treba. Za domačega pa nisem zihr, ker sem probala že sve i svašta. Vključno s tem, da sem hotela že vse zbrisati :oops:
Pa še nekaj sem opazila, ko usb dam ven, ant agent še kar javlja, da išče povezavo z urco, če ugasnem urco, tudi ne opazi, da ni nobene naprave nikjer. Očitno tu nekaj ne špila.
Nazadnje spremenil Loni, dne 16 Dec 2011, 08:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Loni
Grem probat. Tnx za začetek. Aja, pa še eno okence se pojavi, v katerem so pismenke, pa ne me vprašati, ali so kitajske, japonske ali korejske, spodaj pa napiše poskusi znova ali prekliči, to pa v čisti slovenščini.
Isto je, ne gre nič dalje, hieroglifi so ostali, naprave ne najde, če je uparjanje na off in če je na on, jo ponovno upari, prenese dejavnost v Garminconnect, jezika pa ne v urco.
Se predam.
Uporabniški avatar
 klatez
Malo težko bo to takole na daljavo rešiti. Po moje je težava v prenosu in ne v uri.
Tako, da ti verjetno tudi na servisu ne bodo mogli kaj dosti pomagati.

Če prav razumem, ti sedaj aktivnosti prenaša, samo jezika nazaj na uro ne?
Uporabniški avatar
 Loni
Ne prenaša direktno, ker ne zazna ure, ko vtaknem usb noter, jezika ne prenese, ravno tako ne prenese tudi prog. Vse ostaja v "pending" rubriki.
 skorc
A je komu poznana napaka, da ura ob vklopu obtiči pri logotu in se ne premakne ne naprej, ne nazaj. Potem uro 3x 4x izklopim in zalaufa normalno. Zgodi se morebiti 1x na ca. 10 vklopov.

Verzija 4.20

Razmišljam v smeri, da ima težave, ko:
- prenesem z ure podatke,
- ko je baterija pod 40%,
- ko je temperatura pod 0.

Mimogrede kaj za vraga je ta fitness data? Prenaša po 20 -30 minut pa ni nikjer vidnih sprememb.
Uporabniški avatar
 klatez
Zgleda, da se pri nekaterih pojavljajo problemi pri prenosu podatkov pri verziji 3.90 in 4.20
(4.20 je itak 3.90, samo iskanje satelitov naj bi popravili): https://forums.garmin.com/showthread.php?t=23815

O verziji 3.90: https://forums.garmin.com/showthread.php?t=22183
O verziji 4.20: https://forums.garmin.com/showthread.php?t=23647

Jaz bi uro nesel (poslal) na servis in zahteval uro z nameščeno verzijo 3.20.
Uporabniški avatar
 Biz
Meni sicer vse lepo deluje na zadnjem firmwaru, vendar pa mi sedaj ne dela uvoz v sporttracks - ta program vedno zmrzne pri uvažanju..., tako da moram napraviti ročni uvoz preko datoteke tcx, ki je pa tako ali tako v my documents ("skrita" sicer v nekem direktoriju).
Uporabniški avatar
 Loni
Nesla na servis, so mi na novo vse naložili, dali gor slovenske menije, urco sem doma morala še enkrat upariti in dela, sprejem dejavnosti kot tudi pošiljanje prog v napravo, verzijo ant agenta pa sem pustila ta staro...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA