- 16 Dec 2011, 07:43
Krasno, zaštekalo se je že na začetku pri uparjanju, ker prvič je šlo skozi, ko želim prenesti kako dejavnost, urce ne najde in ga moram ponovno upariti in potem prenese dejavnost... Je pa tudi nekaj, ko sem jo prvič uparila, me sploh ni vprašal po poimenovanju urce, ampak samo za uporabniško ime in geslo za GarminConnect, potem je šlo dalje v toliko, da sem ant agenta lahko pooblastila za prenos podatkov, ko pa hočem poslati jezik v ant agenta, ne gre, vsaj na domačem ni šlo, na drugem je bil v ant agenta poslan, ampak se ne zgodi nič, enostavno piše pending in da novi podatki čakajo, da se prenesejo, po cca 10 minutah se zadeva odloči, da bo poiskala povezavo. Koliko ur ji pa dam na razpolago, da jo najde
Na urci piše "Transferring data" (pa še to brez ..., kot običajno piše v 405, tu sem že pozabila, ali so pikce zraven ali jih ni) in to je to, vzpostavlja povezavo v nedogled.
Pri prejšnji je šlo vse bp skozi.
Z ant ključem ni problemov, ker s 405ke prenaša normalno vse, nanjo pa tudi.
Aja, verzija je pa kar ta nova gor, 4.20.
Jezna
Po moje jih grem lahko spet malo pogledat na servis. Urco sem vmes tudi resetirala...
Pa satelite tudi išče precej dalj kot prejšnja, ki jih je našla že kar na balkonu, tale pa niti pod razno.

Pri prejšnji je šlo vse bp skozi.
Z ant ključem ni problemov, ker s 405ke prenaša normalno vse, nanjo pa tudi.
Aja, verzija je pa kar ta nova gor, 4.20.
Jezna

Pa satelite tudi išče precej dalj kot prejšnja, ki jih je našla že kar na balkonu, tale pa niti pod razno.
Miganje je naravni antidepresiv.