Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Bravo Pajo... to je pa res lepa novica!!
Naj ti ne bo žal, če te danes ne boli in je poškodba res sanirana, boš imel še veliko možnosti za nov naskok megične meje!! :laola

Samo, da ne boli več!
Pa čestitke vsem za vaše zmage!
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Predstavniki polžje sekcije na letošnjih "Sladkih" :clap:

Vodstvo v pretečenih kilometrih je prevzela Ksenija :D , sledil ji je Pajo :D , jaz pa z lopovičko tudi nisem bila od muh :lol: .
Uživali smo pa na polno.

:clap:

Se vidi, da je vse sladkanje na sladkih 6 čista uživancija :lol:

pajo napisal/-a:Ja lenči. Včeraj nisem imel jajc, da čisto po pravici povem. Ostalo mi je še ogromno časa za ubogih 10 km pa bi imel 42km. Nisem pa hotel samo hoditi teh 10 km. Bal sem se kaj bo z telesom danes. In kaj je bilo? Nič čisto nič. Nobene utrujenosti, kakih bolečin ali kaj podobnega. Samo počakal ženičko, da se je naspala in napile kave in gremo po PST-ju. Ja danes mi je žal, da sem spustil tako lepo priliko, da bi ker sem bil sorazmerno svež premagal za mene magično razdaljo - 42 km. No še najbolj sem se bal za tetivo, ki mi je v zadnjih 2 letih tolikokrat zagrenila veselje do teka. Očitno, da sem jo z Pijino pomočjo res saniral. Naj sije sonce ali pada dež ... Asics dela čudeže. :laola

Pajo tudi 42 bo padla o tem sploh ne dvomim. Se tudi sama počasi učim, da se z manimi koraki daleč pride :lol:

Sem se včeraj podala na en tak izi lahkoten tek z mislimi na free. Kar vleklo me je in ker po svetlem ni bilo časa, sem se z naglavno lučko podala v naravo v zgodnjih večernih urah. Ugotovila sem, da po samotnih pešpotjih ni najbolj prijetno teč sam. Kar malo srhljivo in strahotno je bilo. Bo potrebno zamenjati progo ali dobiti družbo za tek v večernih urah :-- .
Uživajte v čudovitem vremenu, v naravi, ki je v tem času paša za očke ...... :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Danes pa malo miganja v Palmanovi. Več o mojem tekanju pa na povezavi:
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=alenkar&e_id=163607

Sedaj pa sledi Barbarin tek :clap: , komaj čakam. In nato Istra :clap: :clap: :clap: . Aja, da ne pozabim, decembra tekaško počivam :-- ....kaj že to pomeni :?: :idea: aha, ob nedeljah tečem z Indyem, če nisem kje drugje, vmes pa še moram najti nekoga za družbo ob četrtkih za izi zelo počasne teke (takih tempov kot danes se decembra ne grem več :twisted: ).
Pa uživajte dragi moji polžki, mi smo zakon :laola
In izjava dneva:
Levinja po koncu svoje odlične tekme in PB: "Sedaj pa verjamem, da je počitek del treninga!" :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Dragi polžki moje videnje taka v Palmanovi in sreče na koncu, ko se je skoraj vse poklopilo.

Dan se po jutru pozna in lahko bi rekla da je res tako. Neobremenjena in brez vsakega pričakovanja sem se podala na pot. Edinstvena družba, topel avto in prijetno kramljanje nas je spremljalo. Megla ter posamezni poizkusi sončnih žarkov, da prodrejo na plano…. Sonce, ki nas je pričakalov Palmanovi, brez gužve pri prevzemu štartnih številk, topel čajček v družbi ŠRK-jevcev…. Vse kot v pravljici in prvo razočaranje, ki je seglo tudi meni v srce.
Poškodba, ki je onemogočila Franciju, da bi se podal na progo. Toliko načrtovanega treninga, samodiscipline in želje se razblini v delčku sekunde, ko se zaveš, da ne gre. Zrelost človeka in premišljeno dejanje, da na vrat na nos ne poizkušaš nekaj za kar veš, da lahko privede do še hujše poškodbe in daljšega okrevanja. Še bo priložnosti….
Z Alenko sva se na poti odločili, da štatrava levo in tako sva tudi storili. Po ogrevanju sva se podali v štatni prostor v katerem začuda ni bilo nikakršne gužve. Brez živčnosti sem se podala na pot. Ves čas sem s kotičkom očesa pogledovala preko rame, da slučajno ne izgubim Alenke. In tako se je pričelo. Počasi skozi obzidje in naprej po ovinkasti cesti. Dohitela sta naju zajčka zbaloni za čas 2 uri in sem malo za šalo in veliko zares pobarala Alenko, če greva z njimi. Seveda je bil odgovor negativen in, kot izkušeno tekačico in mojo zajčico v Palmanovi (sem jo kar sama določila, za nasprotovanje ni imela prava glasat, ker sem se je prijela kot ceka :evil: :lol: ) sem pridno ubogala. Tako so se baloni čedalje bolj oddaljevali in izginili. Nisem več mislila nanje.
Nekaj najlepšega se je zgodilo po slabih 2 km teka, ko se je reka tekačev z leve in desne združila v eno. Alenka mi je držala lep enakomeren tempo in sama sem sledila. Tekači so prehitevali in veliko pozdravljali in izmenjali besedo ali dve z Alenko. Sem dobila občutek, da pozna polovico tekačev. Tudi topel čajčak sva si privoščili na postojankah. Za nama so ostajali kilometri, meni pa se je teklo. V načrtu sem imela teči z Alenko ali vso progo, ali do 15 km. Tisti najbolj tihi scenarij na katerega od LM nisem niti sanjala več pa je bil teči z Alenko do 10 km nato pa počasi naprej. Na 10 km sem ugotovila, da sem še popolnoma spočita zato sem se odločila, da grem počasi naprej. Štartam na 10km in 1 km izteka. Tako sem si začrtala v glavi. Eno bogo 10 bom pa ja zmogla :? :? . Na postojanki pred mirjenju časa sem se še okrepčala s tolim čajem in nato samo še gasa dalje. V glavi sem imela ves čas tisto 10 bom pa že oddelala. In tako tečem. Najprej zagledam daleč pred sabo rdečo majčko ŠRK in se odločim, da jo dohitim. Francija dohitim 6 km pred ciljem, pozdravim, povem, da imamo samo še 5 km in iztek, ter grem dalje. Z nasmehom prehitevam in tečem mimo postojank z vodo in čajem. Imam pač svojo zalogo. Na predzadnji ali zadnji postijanko z vodo in čajem srečam Katjo, jo pozdravim in grem dalje. Vse težje gre a sem tudi vse bližje cilju. V ospredju me vabijo balončki s časom 2:00 a so nedosegljivi. Zadnja 2 km poizkušam še nekaj malega dodati. Tiste Sandijeve besede vzravnaj se, dvigni zadnjico, dviguj noge mi preplavijo možgane in se poizkušam kar se da približati pravilni tehniki. Pred mano je obzidje in množica tekačev, ki se vrača do avtomobilov. Ko pritečem čez obzidje zagledam Francija, ki je ovekovečil tudi moj prihod v mesto in pred mano je samo še pot do sredine in čez cilj. Pogled na uro mi pove, da 1 spredaj ne bo a nič zato. Zavedam se, da je to v moji kratki tekaški karieri najhitrejša »lopovička« kot pravi Lenči.
V cilju sem bila v času 2:00:30, kar je za 6 minut in 16 sekund bolje kot moja LM in še dve minuti bolje kot v Sežani. Toliko lopovičk sem do sedaj pretekla :-- .

Kje sem pustila tistih 31 sekund, da bi bila spredaj 1 ne bom in si tudi ne želim vedet. Važno je, da sem srečna in zadovoljna, da imam željo po še in še km teka…..

Vožnja proti domu je potekala v prijetnem klepetanju in podoživljanju teka Alenkinega osebnega rekorda in mojega. Aje v zraku visela tudi grenčica, ker se Franciju ni izšlo. Skratka, če bi uspelo in se izšlo vsem trem bi bilo pravljično.
:laola :laola :laola
 *Irena*
:clap: :clap: :clap: :clap: :laola
Levinja in Lenči - obe sta super, lepo je bilo prebrati vajina opisa teka v Palmanovi. Super napisano, da kar podoživljaš, ko to bereš :) . Upam, da se bom tudi sama kdaj udeležila teka v Palmanovi. Čestitke obema in seveda tudi drugim tekmovalcem. Sedaj pa na zaslužen počitek :-- , ker je to tudi del treninga a ne :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Tudi danes polžki zastopani na Barbarinem teku, naša ekipa celo ni bila čisto zadnja :laola . Vreme pomladno, vzdušje vroče, skratka, superca. Samo zame res niso tile kratki teki :oops: .
Pa še polovica naše ekipe, bravo Ani, odlično ti je šlo
Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Sem prepričana, da polžki še vedno pridno migate, samo javno se ne želite izpostavljati a ne :?: :lol: :--
Tudi jaz migam. Sedaj celo spet čofotam :oops: . Sem spet v prvem razredu, pardon, progi za tiste vodne polžke :lol: :oops: . Samo nekam lažje mi gre kot lansko leto :D , očitno je nekaj ostalo v rokah :wink: . In celo hudega musklfibra ni, tisto fitnesiranje vmes ni bilo zaman :lol: .
In tečem še tudi. V četrtek prijetnih 10 km z Levinjo....saj zna tudi lepo počasi, če noče ostati sama :-- . Prav prijetno me je popeljala po okolici Polzele (samo kaj ko je bila noč in spet ne vem, kje me je vodila :wink: ).

Jutri pa greva z Indyem na naše nedeljske teke v Celje. Je bil danes urejen (beri počesan, postriženi nohtki in dlaka), da bo lahko jutri igral manekena :lol: .

Ja, december je čas za počitek (strela, 3x tedensko plavanje, 2x tedensko tek - hm, le kaj bo, ko bom pričela resneje migat :-- ).

In prihodnjo nedeljo bo polžja sekcija odlično zastopana v Istri :laola ..spet en lušten tek za dušo v enkratni družbi :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
Pa migamo kaj čmo. Nove poti po Rožniku :D še malo več klancev... Istra se bliža cmok v grlu je pa vse večji. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Pajo na koliko greš v Istri?

Bom držala pesti :clap: .

Jaz sem bila včeraj na pohodu s prijatelji, drugače pa nameravam tudi decembra teči 3x na teden, če bo vreme dopuščalo, v januarju pa mogoče kakšna krajša pavza in upam, kakšno smučanje.

Lep pozdrav vsem polžem :D .
Uporabniški avatar
 levinja70
Zaželim en lep decemberski pozdrav. Vreme me vse bolj spominja na zgodnjo pomlad :lol: . Sicer na vreme nimam vpilva si pa želim pod tekaškimi copati začutit mehko snežno podlago. Upam, da se mi želja uresniči še letos.
Kot sem si obljubila decembra tekaško počivam :lol: :( . Ni čisto tako a prekticiram le čisto polžje variante in gre lepo. Nogice z uporabo kreme za segrevanje mišic ne bolijo, zato je tek ponovno čista uživancija :clap:

pajo napisal/-a:lenči,IRA ter ksenija - 30 km. Ali nekaj manj. Gremo skupaj.

Tole pa sploh ne dvomim, da ne bo prijetno tekaško druženje. Le glejte, da se tako zelo ne zaklepetate, da jo namesto na kratko mahnete kar na najdaljšo razdaljo. Uživajte in nazaj prinesite delček Istre - četudi le v svojih srčkih in spominih .... :clap:
:laola :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Polžja sekcija uspešno opravila svojo nalogo v Istri.
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=alenkar&e_id=164634
Slika

Sedaj pa res počivam :D . Samo še kratke in lepo na izi....pa kakšen bosonogi tek v snegu si želim :clap:

:clap: :clap: :clap: Superca ste bili. Kako dol vam vsem. Posebno pohvalo si zasluži tudi vaš spremljevalec. :clap: :clap: :clap:
Lenči, ko berem tvoje poročilo si želim biti zraven :lol: . No drugo leto tisto o tadolgi varianti :lol: :lol: :lol: . Tebi itak leti. Moja malenkost bo pa še velikoooo tekla in morda se bo .............. nekoč, ko bom velika, tudi izšlo :-- :-- .

In tisto o počitku ti misliš resno :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :lol: .
Polžki uživajte. Danes lepo počasi ples med snežinkami, če jih bo do poznega popoldneva še sploh kaj ostalo :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Čestitke za uspešen tek v Istri :clap: .

Jaz sem danes gledala svojo statistiko in ugotovila, da vsaj en svoj rekord v letu 2011 pa še lahko popravim :? . V treh decembrih, odkar vodim tekaški dnevnik, nisem nikoli pretekla več kot 52 km. :D
  • 1
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA