prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

cvalenti napisal/-a:Cicman ni človek dveh psov, ta je Marjan Šebenik, Cicman pa je Igor Alpner :wink:

Aha, moj "mistejk" torej. Se "ekskjuzam." Cuki, hvala za prave informacije. Predvideval sem namreč, da oba Alpnerja pišeta na en vzdevek.
Sem bil včeraj v Kamniku in videl Tae-a, kako trenira. In se spomnil na zimsko ligo.

Tako da v soboto pridem. Brez izgovorov. Sicer mi bo v nedeljo na teku na Krvavec malo žal, ampak bo že ...

Lp, Andrej
Nazadnje spremenil andrejl, dne 31 Dec 2011, 21:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Prva nagrada bodo kleparska dela, druga barvanje vozila, tretja pa poliranje vašega lepotca na štirih kolesih..............ha,ha ha, mal heca mora bit sej je silvestrovo pa še vesel december itd. Upam da pridem, če me BOROVNIČKE ne bodo preveč utrudile.....
tekac 007 napisal/-a:Prva nagrada bodo kleparska dela, druga barvanje vozila, tretja pa poliranje vašega lepotca na štirih kolesih..............ha,ha ha, mal heca mora bit sej je silvestrovo pa še vesel december itd. Upam da pridem, če me BOROVNIČKE ne bodo preveč utrudile.....

Še vedno ko sem gledal Zimsko ligo je bil tekač 007 zraven, bi pa pogledal, če bi prišel James Bond 007 :D :lol: :D .....ha,ha,ha...... :hehe:

LP sodelavc
Dobro jutro 1.januar 2012 kako si kaj :D si dobro spal ali sploh nisi nič spal, si že v pogonu ali tečeš na Pohorje, Krvavec, Svetega Primoža ali kam drugam ... za vse ki ste že v pogonu :clap: za konec lanskega leta pa spodaj še nekaj trenutkov, ki so že zgodovina :drink pa na zdravje in srečno vseh 366 dni v letu...

http://www.youtube.com/watch?v=uRDGIdMD ... e=youtu.be
Andrejl, ti pa si mojster za klance. :clap: Menda so slednji tudi na kolesu tvoja specialiteta. Vesel sem zate, da si se vrnil.

V letu 2012 se moram še 7x udeležiti tele zadevce, potem pa lahko že sodelujem uradno v ligi. Ne vem, če mi bo uspelo, a bom kar poskusil. Se vidimo torej naslednjo soboto.
Zakasnjeni rezultati ( zaradi megle ) okoli 80 udeležencev 6.kola 3. zimske lige
1.ZARNIK SEBASTJAN 1977 17,11 :clap: :clap: :clap:
2.MLAKAR GREGOR 1988 18,20 :clap:
3.LINDIČ ANDREJ 1978 19,17 - starter :clap:
lepši del:
1.ŠERKEZI TINKARA 1975 26,35 :clap: :clap: :clap:
2.ŠTUPAR EMA 1962 27,30 :clap:
3.ALPNER FANI 1967 27,34 :clap:
manjši del:
1.URŠIČ NEJC 2001 25,10 :clap: :clap: :clap:
2.OREHEK KARMEN 1997 25,15 :clap: :clap: :clap:
3.PRELOVŠEK ALEŠ 2003 26,45 :clap:

Na koncu še srečno in zdravo olimpijsko leto 2012 z željo da bodo rezultati v zvezku čim bolj realni:
POZOR :!: MAKALU VSE SNEMA :clap:
hvala, tae. sem vesel, da mi je končno uspelo priti na ligo. upam, da mi letos še kdaj.

cvalenti, čestitke za celotno organizacijo. res se vidi, da delaš vse s srcem. kot vidim, se je liga super prijela.

malo si me presenetil s tem, da se bil štarter. hvala. čeprav ne vem, če sem si zaslužil.

kar se tiče mojega teka, sem zadovoljen. tekel sem svoj tempo, malo z rezervo zaradi včerajšnjega teka na Krvavec. niti enkrat se nisem ozrl nazaj. edino zadnjih par 100m, ker bi se mi za malo zdelo, če bi me Zarnik ujel na ciljni črti. priložnost, da prideš v cilj teka pred njim, se ne zgodi velikokrat. jo je treba izkoristiti. četudi štarta nekaj minut zadaj. glavno, da so moji otroci videli fotra, ki je "zmagal" :D

čestitke vse za dosežene čase.

andrej
Malo sem bil v skrbeh glede silvestrovega vzpona. Ali nas bo vsaj 10-15, toda že na poti proti startu se mi je kar zasmejalo in sem spoznal, da neglede na dan, vreme, pa če tudi je to silvestrovo, nam je druženje na ligi zlezlo pod kožo in vesel sem, da je tako. :clap: :clap:
Na štartu smo imeli malo mrzlo in megleno, toda na cilju:
Slika
Zbralo se nas je kar 80 "silvestrčkov". Današnjo štartno zastavico je imel v vajetih Andrej Lindič. Pa ga spoznajmo.
Andrej je že od malega povezan s športom. Kolo, tek, duatlon, hribi, gorki teki.....vse to mu ni ni nikakršna neznanka. Andreju je kolo na prvem mestu in je kot tekmovalec pri bicikel.com z licenco dosegal zelo lepe rezultate, tudi najvišja mesta mu niso bila tuja in ima izkušnje z dirkanjem tudi v tujini.
Slika
Sam pravi, da mu je tekmovati v užitek in da je spoznal, da je kot tekač na krajše proge (10km) zelo dober in res je tako, na prvi ligi je dosegel rezultat 19:17, zato se je vpisal v klub20. Kaj je klub20 bomo malo kasneje :wink:
Andrej pa je imel pred cca 2 leti tudi zelo težko nesrečo na neki kolesarski tekmi, ki je vse resnično viselo na nitki.............. več lahko preberete na:
http://www.bicikel.com/forum/?thread_id=34018
in njegov blog:http://twitter.com/andrejlindic
Andrej, hvala za udeležbo in štarterja, še fotka:
Slika

Na današji ligi smo hoteli presenetiti vse z novoletnimi darili in to nam je uspelo, kar se moram zahvaliti družini Papež, ki nas podpira že vsa tri leta. Dušan je v rekordnem času, od ideje do izdelka, potreboval pičlih 8ur. V 8 urah smo imeli natisnjenih kar 150 koledarjev zimske lige.:
Slika
Dušan in Mira oz vsa družina Papež, resnično sem bil ganjen in sem zelo vesel, da vam oz nam je uspelo narediti nekaj, kar nam bo še dolgo za lep spomin, hvala. :clap: :clap:
Slika
Kaj je klub20:
V klub20 se lahko vpišete le pod enim pogojev. V vsaki sezoni posebej morate preteči traso pod 20 min in že ste v klubu. Če ste lani pretekli traso 18:32 in je letos še niste po 20min, niste član, vsaka sezona je sezona zase. Kaj je njihova prednost oz slabost :twisted: :lol:
Ko mi ostali štartamo, 20-ke štartajo za nami 2 min. Zakaj? Njim je to odličen trening, da nas lovijo in izboljšujejo hitrost, nam pa, da vidimo resnično hitrost in koliko moramo še potrenirati oz lahko jih del poti držimo ali pa če ste dovolj močni, jih držite in izboljšate svoj čas. Trenutne 20-ke: Zarnik, Kveder, Mlakar, Lindič, Smolnikar (če sem koga pozabil, naj sporoči):wink: Še fotka 20-tk. :wink:
Slika
Rezultati:
1.ZARNIK SEBASTJAN 1977 17,11
2.MLAKAR GREGOR 1988 18,20
3.LINDIČ ANDREJ 1978 19,17
lepši del:
1.ŠERKEZI TINKARA 1975 26,35
2.ŠTUPAR EMA 1962 27,30
3.ALPNER FANI 1967 27,34
mlajši del:
1.URŠIČ NEJC 2001 25,10
2.OREHEK KARMEN 1997 25,15
3.PRELOVŠEK ALEŠ 2003 26,45

Skupna fotka na štartu:
Slika
In fotka na cilju s koledarji:
Slika
Vsem ligašem želimo srečno, zdravo, uspešno in kot se za športne duše spodobi, veliko km, brez poškodb in z nasmehom na obrazu novo leto 2012. Tomaž, Sandra, Žan in mala Hana.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA