Malo sem bil v skrbeh glede silvestrovega vzpona. Ali nas bo vsaj 10-15, toda že na poti proti startu se mi je kar zasmejalo in sem spoznal, da neglede na dan, vreme, pa če tudi je to silvestrovo, nam je druženje na ligi zlezlo pod kožo in vesel sem, da je tako.
Na štartu smo imeli malo mrzlo in megleno, toda na cilju:

Zbralo se nas je kar 80 "silvestrčkov". Današnjo štartno zastavico je imel v vajetih Andrej Lindič. Pa ga spoznajmo.
Andrej je že od malega povezan s športom. Kolo, tek, duatlon, hribi, gorki teki.....vse to mu ni ni nikakršna neznanka. Andreju je kolo na prvem mestu in je kot tekmovalec pri bicikel.com z licenco dosegal zelo lepe rezultate, tudi najvišja mesta mu niso bila tuja in ima izkušnje z dirkanjem tudi v tujini.

Sam pravi, da mu je tekmovati v užitek in da je spoznal, da je kot tekač na krajše proge (10km) zelo dober in res je tako, na prvi ligi je dosegel rezultat 19:17, zato se je vpisal v klub20. Kaj je klub20 bomo malo kasneje
Andrej pa je imel pred cca 2 leti tudi zelo težko nesrečo na neki kolesarski tekmi, ki je vse resnično viselo na nitki.............. več lahko preberete na:
http://www.bicikel.com/forum/?thread_id=34018 in njegov blog:
http://twitter.com/andrejlindicAndrej, hvala za udeležbo in štarterja, še fotka:

Na današji ligi smo hoteli presenetiti vse z novoletnimi darili in to nam je uspelo, kar se moram zahvaliti družini Papež, ki nas podpira že vsa tri leta. Dušan je v rekordnem času, od ideje do izdelka, potreboval pičlih 8ur. V 8 urah smo imeli natisnjenih kar 150 koledarjev zimske lige.:

Dušan in Mira oz vsa družina Papež, resnično sem bil ganjen in sem zelo vesel, da vam oz nam je uspelo narediti nekaj, kar nam bo še dolgo za lep spomin, hvala.

Kaj je
klub20:
V klub20 se lahko vpišete le pod enim pogojev. V vsaki sezoni posebej morate preteči traso pod 20 min in že ste v klubu. Če ste lani pretekli traso 18:32 in je letos še niste po 20min, niste član, vsaka sezona je sezona zase. Kaj je njihova prednost oz slabost

Ko mi ostali štartamo, 20-ke štartajo za nami 2 min. Zakaj? Njim je to odličen trening, da nas lovijo in izboljšujejo hitrost, nam pa, da vidimo resnično hitrost in koliko moramo še potrenirati oz lahko jih del poti držimo ali pa če ste dovolj močni, jih držite in izboljšate svoj čas. Trenutne 20-ke: Zarnik, Kveder, Mlakar, Lindič, Smolnikar (če sem koga pozabil, naj sporoči):wink: Še fotka 20-tk.
Rezultati:
1.ZARNIK SEBASTJAN 1977 17,11
2.MLAKAR GREGOR 1988 18,20
3.LINDIČ ANDREJ 1978 19,17
lepši del:
1.ŠERKEZI TINKARA 1975 26,35
2.ŠTUPAR EMA 1962 27,30
3.ALPNER FANI 1967 27,34
mlajši del:
1.URŠIČ NEJC 2001 25,10
2.OREHEK KARMEN 1997 25,15
3.PRELOVŠEK ALEŠ 2003 26,45
Skupna fotka na štartu:

In fotka na cilju s koledarji:

Vsem ligašem želimo srečno, zdravo, uspešno in kot se za športne duše spodobi, veliko km, brez poškodb in z nasmehom na obrazu novo leto 2012. Tomaž, Sandra, Žan in mala Hana.