Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a:Kičasto. Če rata, bo še danes gor moj prispevek. Pa naj povem še to, da sem za lahkotni tempo najbolj zaslužen jaz, saj me je vredi bolela peta desne noge. Ni ahilca, je pa nekje okrog narastišča. Super.

Tačka je vredi, filmček je zmontiran, ... eni pravijo naj malo počivam in res, malo pavze je pasalo :lol:
 klas
Čestitke fantje in dekle! :clap:

Radostna in rajcig tura je za vami in verjamem, da nam je mnogim žal, da nas ni bilo (oz. nismo mogli :( ) zraven !
Uporabniški avatar
 5r002
semjul napisal/-a:Da ne bom uporabu kakšno knapusko :argue:

:lol:
semjul napisal/-a:Poročilo? Slike? Zdravko ne zabušavaj, migaj malo :lol:

Pa o enem filmčku na youtubu je blo tud govora... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Pravočasna objava trekinga na straneh TF je zelo pomembna in tako se nas je tokrat zbralo na Knapovski kar pet kameratov. Jaz sem že vedel kakšna pot nas čaka in sem se veselil Semjulovih razlag in opisov poti ter drugih zanimivosti iz knapovskega življenja.
Kaj kmalu, že v Kurji vasi, sem se odločil, da naredim video zapis. Zaenkrat pa le nekaj fotk
:arrow: https://picasaweb.google.com/1154537905 ... povska2011

Vreme nam je bilo dokaj naklonjeno. Sam začetek je bil »sportski lagano« in kmalu sem se začel čuditi, zakaj mi zateguje meča v krčevito kepo. Vedel sem, da bo popustilo in tako je tudi bilo. Naš ciljni čas je bil okrog 8 ur in ni se nam preveč mudilo. Klasika je bila obisk pekarne v Hrastniku, na Mrzlici pa smo jo popihali kar brez postanka do lovske koče na Podmeji. Malo posedimo in se okrepčamo in spet naprej. Noge so se ohladile in v petah je začelo rahlo boleti. Vedel sem, da bo ponehalo takoj, ko se ogrejem in res je, da sem se motil. Zaradi bolečih pet sem se držal bolj zadaj in z odmerjeno razdaljo spremljal ostalo ekipo. Tako je nekako šlo do koče na Čemšeniški planini, tam pa muzika in fešta. Jabolčni štrudl je kar razganjalo od skute. Srečko je pokazal vokalne sposobnosti, ostali smo še malo zadaj brundali in kar niso se mogli poslovit od nas, ko smo odhajali.
Iz Čemšeniške planine do cilja gre pot itak samo še navzdol. Z lahkoto smo jo odkurili dalje in seveda sem jih držal malo nazaj, saj bi sicer prišli prehitro na cilj. Čudne bolečine v petah kar ni hotelo biti konec, pa tudi tablete niso dale pretiranega učinka. Ni prijel niti placebo.
Skupščina je sprejela sklep, da naredimo še eno zimsko varianto. Se že veselim.
Slika
Uporabniški avatar
 semjul
:D

pa je prišel čas za Knapovsko za vreme, 14.1.2012, se podam po Knapovski bolj ali manj pohodniško, primerno za vse, ki ste doslej oklevali, za vse, ki na poti radi opazujete tudi okolico in ne samo globoko dihate.
Vreme, ti pa vreme zrihtaj. Za uro starta se dogovorimo, ko bo več znanega kdo in od kod pride na start.
Priponke
Mrzlica danes.jpg
Mrzlica danes.jpg (29.61 KiB) Pogledano 3425 krat
Uporabniški avatar
 Vreme
Super. Če to pomeni obljubljena "Knapovska s tempom za lepo vreme" sem zraven :wink: Verjamem, da bo dobra priprava za Šentiljsko mesec dni kasneje :D
Uporabniški avatar
 Vreme
semjul napisal/-a:
Vreme napisal/-a:
olii napisal/-a:Tole je pa zanemivo. Tako da grem tudi jaz in Ečo. :lauf:

Super, torej nas je že pet :wink:

Vreme, vem da nisi najbolj šlank, ampak za dva te pa res ni skupaj :lol:

Semjul seveda nisem za dva :lol: , čeprav bi lahko bil :evil: , Piskec še gre znami :D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA