Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

gasperd napisal/-a:Banda, a je varianta da se dobimo nekje okrog SLO-HR granice in gremo v konvoju do štarta? Dva kandidata - vajenca bi bila zelo vesela, če bi bilo to izvedljivo s strani ''starih mačkov''. :lol: :lol:

Počakaj še mal,sporočimo tajming...kdaj bomo na počivališču Barje..ali pa v Brežicah,ko Tadejz prevzame vodenje .
Pa zmenite se,kar nekaj vas je iz Gorenjske ;)
Forrest napisal/-a:Ja sam Broj jedan :lol:

Uuuu... dobro cifro si dobu! :D

lonely napisal/-a:Počakaj še mal,sporočimo tajming...kdaj bomo na počivališču Barje..ali pa v Brežicah,ko Tadejz prevzame vodenje .
Pa zmenite se,kar nekaj vas je iz Gorenjske ;)

tadejz napisal/-a:Če se strinjate krenemo iz bencinske OMV (zadnja pred mejo) ob 6:45. Do centra imamo max. pol ure, če je komu prepozno naj pove uro. Štart ostane isti - OMV

Navigacija pravi, da se s počivališča Barje do OMW Obrežje (če sem zadel pravo bencinsko) rabi cca 50 min.
http://www.monolitmap.si/index.php/welc ... 7210506338
lonely napisal/-a:Ej,prijatelj...glavo pokoknci,no :?
Vreme bo tekaško...2-12°C,dež....."zmagala" bova..druge opcije enostavno NI :evil:

ah.."jebali te" Kayano in pdb gojzarske štiklice (Wave Rider,Ghost..)...poslušaj mene :D

:D :D :D
gasperd napisal/-a:Hm, meni se zdi (nestrokovno mnenje :lol: ) da bi bilo bolje, če se v Brežicah dobimo ob 6:30, da ne bomo noreli že pred štartom... ???

Se vid'mo :D

OK. Če gre kdo za nami, iz OMV bencinske na avtocesti pred mejo gremo ob 6.30.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA