Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

gasperd napisal/-a:Banda, a je varianta da se dobimo nekje okrog SLO-HR granice in gremo v konvoju do štarta? Dva kandidata - vajenca bi bila zelo vesela, če bi bilo to izvedljivo s strani ''starih mačkov''. :lol: :lol:

Počakaj še mal,sporočimo tajming...kdaj bomo na počivališču Barje..ali pa v Brežicah,ko Tadejz prevzame vodenje .
Pa zmenite se,kar nekaj vas je iz Gorenjske ;)
Forrest napisal/-a:Ja sam Broj jedan :lol:

Uuuu... dobro cifro si dobu! :D

lonely napisal/-a:Počakaj še mal,sporočimo tajming...kdaj bomo na počivališču Barje..ali pa v Brežicah,ko Tadejz prevzame vodenje .
Pa zmenite se,kar nekaj vas je iz Gorenjske ;)

tadejz napisal/-a:Če se strinjate krenemo iz bencinske OMV (zadnja pred mejo) ob 6:45. Do centra imamo max. pol ure, če je komu prepozno naj pove uro. Štart ostane isti - OMV

Navigacija pravi, da se s počivališča Barje do OMW Obrežje (če sem zadel pravo bencinsko) rabi cca 50 min.
http://www.monolitmap.si/index.php/welc ... 7210506338
lonely napisal/-a:Ej,prijatelj...glavo pokoknci,no :?
Vreme bo tekaško...2-12°C,dež....."zmagala" bova..druge opcije enostavno NI :evil:

ah.."jebali te" Kayano in pdb gojzarske štiklice (Wave Rider,Ghost..)...poslušaj mene :D

:D :D :D
gasperd napisal/-a:Hm, meni se zdi (nestrokovno mnenje :lol: ) da bi bilo bolje, če se v Brežicah dobimo ob 6:30, da ne bomo noreli že pred štartom... ???

Se vid'mo :D

OK. Če gre kdo za nami, iz OMV bencinske na avtocesti pred mejo gremo ob 6.30.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com