prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
Alešu bo pa treba mal na jezik stopit - se še kdo javi . :idea:
Da je povedal, da jaz pijem triatlonsko pijačo še nakako gre, da se pa trosijo okoli stvari, za katere se je nekako dalo razumeti, da ostanejo med ljubitelji piva, pa ne odobravam več. :roll:
Kar pivo pejte tanajtaprvo pit, pol ste pa uhka firbč`n. :toast:

Sicer so bile pa nekaj dni stare informacije za odtenek drugačne ... :shock:

Uf, hudo, kolk nam je dolgčas, zdej ko je tekov precej manj
Uporabniški avatar
 Matokc
Ja tole je slo pa kr deleč!Kr se tiče tistga "na izi kroga" je itak sam to da bi sov jest tud tko hitr in je to samo zlo dobra motivacija zame!!!!! :oops: Kr se pa tice ugibanj o mojem....! :?: Sej mamo cajt! :wink: Lojze pa itak ve kva je za sportnika najboljsa pjača!Jest jo tud dostkrat sam brez koka kole ! To je pa stvar kelnarj -a ne :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
V soboto, 11.12. dopoldne, nameravam narediti en krog okoli Brda in to prvega po 4 letih. Ali ima še kdo slučajno te namene? :D Dijo mijo, morebiti :?: :wink: . OK, moj tempo bo za koga morda prepočasen (kakšno sekundo pod 1h?), bo pa lahko v tem času naredil 2 kroga.
V Dežmanu ali Brunarici bi pa bil najbrž vsakemu enakovreden. :wink:
Za dogovor o točni uri sem pa, zaenkrat, fleksibilen; recimo enkrat po 10.00...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Vlajko jaz bi bil zaenkrat za 10.30 uro, če ti odgovarja.Ker bom šel že en krog prej.Pa da me ne bi čakal mislim, da je ta ura najprimernejša.Mogoče tudi tebi odgovarja ta ura.
Dijo mijo v nedeljo pa gremo po poteh " maratoncev SAM ".Spet ena dobra štimunga.
Ja če je kdo za lahko pride ob 9.30 na enga bolj impulziven tek okoli Brda.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Vlajko jaz bi bil zaenkrat za 10.30 uro, če ti odgovarja.Ker bom šel že en krog prej.Pa da me ne bi čakal mislim, da je ta ura najprimernejša.Mogoče tudi tebi odgovarja ta ura.
Dijo mijo v nedeljo pa gremo po poteh " maratoncev SAM ".Spet ena dobra štimunga.
Ja če je kdo za lahko pride ob 9.30 na enga bolj impulziven tek okoli Brda.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Hoj, Tomaž, :D.

Pol' se pa 'lih izide. Ura mi odgovarja, tačas, ko ti pretečeš 2 kroga, bom tudi jaz menda "že kaj nacopral". Moj ŠTART/CILJ je bil običajno pri zahodnem vhodu (nasproti križišča v Tatinec). Smer teka pa v nasprotni smeri ure. Je pa to stvar dogovora, saj imava (močno upam, da še kakšen forumovec zraven) še 3 dni časa. Se vidjamo v soboto, torej.

Za ogled SAM-a pa nič ne obljubim, čeprav me zelo, zelo mika, vendar vam nikakor nisem "konkurenčen"; razen če...... Kdaj gre prevoz iz Jezerskega nazaj v Tržič? :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko če sva se prav razumela bova imela štart pri razcepu, kjer gre ena cesta levo vmes je en spomenik.Naravnost pa greš ob ograji in poleg je prometni znak.Poleg prometnega znak pa je vhod za na sedajšno golf igrišče.Kjer pa midva nima zaenkrat privilegijev ala Purič. :lol: 8) 8) .
Tako, da so do sobote še slišiva in se domeniva.Meni bo ura ravno tako odgovarjal, tako da je kar v redu.
Dijo mijo, kdaj bo zimski pohod po SAM-u.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Sedaj ko sem se že podprl je lepo če tudi kaj napišem o današnjem treningu, ki je potekal okoli Brda.
Jaz sem tekel že en krog prej in do tja prikolesaril tako da sem bil že ogret, kar lepo.Odtečem svoj prvi krog, ko ga dokončujem pa me že čaka preoblečen Vlajko na štartni poziciji.Lepo jo maširava vmes sva kramljala o tem ali onem.Samo na žalost ni bilo nobenih srnic :oops: :lol: .
Je Vlajko dejal, če bo šel pod 1 uro bo izredno vesel, ker tukaj ni tekel že štiri leta nekaj takega če se še spomnim, ko mi je to omenjal.Dejal sem mu naj nikar ne gleda na uro in da naj samo lepo drži ta tempo teka, ki ga je začel, da je kar v redu za njega.
Pritečeva naokoli, ko se za njega ustavi štoparica pri času 55minut in 3 sekunde.Bil je Prešerno nasmejan, da je lahko kljub letom, ki jih mu življenje
nalaga šel svoj drugi najboljši čas v življenju odkar teče okoli Brda.
Moram reči, da mu je šlo res lepo.Kljub temu, da sva prišla do zaključka, da bi lahko marca prihodnje leto odtekel mali maraton v Sežani se je človek zelo pametno odločil, da bo odtekel samo 8km.Sicer sem mu rekel da glede na to kako je tekel danes bi definitivno lahko pretekel 21km.Samo če pa mu je želja pretečti teh 8km se je pa po eni strani pametno odločil in nekako upošteval nasvet Adi Smolarja da je treba hiteti počasi.
Ker nakateri so štartali takoj da bojo pretekli 42km in so staknili raznorazne poškodbe.Tako so sedaj bolj v mirovanju.
Na Ana Lizo sva šla v Brunarico, kjer je bilo prijetno toplo in je skozi okno lepo sijalo sonce in grelo.
Ob pijači ki sva jo srebala so tekle besede od teka do raznih tekmovanj.In o tem kakšne ima cilje za v bodoče in tako naprej.
Ja čas je hitro minil in počasi se je bilo treba odpraviti proti domu.
Tako sva se zmenila, da se vidiva mogoče že jutri ob koncu zimskega pohoda, kjer poteka proga za ZNAMENITI SAM.Če ne drugače pa naslednji teden v Logarski dolini.Človek ima voljo in željo po napredku in da nekaj naredi zase in za svojo dušo.Iz pogovora sem potegnil, da človek ve kaj hoče dosečti in da ima en cilj, ki ga bo lahko realiziral.
Vlajko čestitam ob ponovnem rojstvu, ki si ga doživel ob pretečenih kilometrih okoli Brda.
Ja še enkrat popravljam eno malenkost.Sem malce pogledal, da sem imel kar prijeten duatlon.Tako varianto bom definitivno ponovil.
Naslednje leto pa gremo zagotovo na kak vornk duatlon.
ČAO!
Nazadnje spremenil tomaz.zupancic, dne 11 Dec 2004, 16:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ja, takla mamo..... :wink:

Tomaž :wink: , prijatelju moj,.... ne me preveč hvalit ... pot se je komaj začela... in je dolga... peresca pa tudi znajo prehitro zrasti... če hočeš ali ne...:?

Ampak, kar je res, je res....55.03, ki mi jih je naštopal Tomaž, pa še vedel nisem tega, ker sem sam le okvirno pogledal na uro, ko sva začela, ...hu, pa še ves čas sva zraven "gučala". Tle nimam kaj pripomniti...edino vztrajam lahko naprej... :wink:

Evo, Nta :wink: , še enkrat "mucho gracias". :D
Uporabniški avatar
 Barb
marathon napisal/-a:Ker nakateri so štartali takoj da bojo pretekli 42km in so staknili raznorazne poškodbe.Tako so sedaj bolj v mirovanju.

Ja,ja ,...................saj vem,..........................saj tudi brez tega :twisted: zlooooo trpim :!:

So pa nekateri,ki so me takrat najbolj "podžigali" nekje zapisali, da sem ravno zaradt tega trmasta :twisted: :wink: -dotični pa že ve
 dragons
Barb napisal/-a:So pa nekateri,ki so me takrat najbolj "podžigali" nekje zapisali, da sem ravno zaradt tega trmasta :twisted: :wink: -dotični pa že ve

Mogoče pa je ta oseba takrat poslušala pesem Parnega valjka , ki gre nekako tako " prvo moraš puziti da bi mogo hodati". :D :D :D

Drugače pa bi se distanciral od zgornje izjave.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Alora frau Barb jaz sem ti mogoče rekel, da si dovolj trmasta in vztrajaš.Ampak nisem pa vedel, da delaš za začetek take ubijalske treninge.Pa ne me narobe razumet, ker povem vse v fris po domače, brez dlake na jeziku.Ne rečem, da bi bila sposobna.Samo tvoje telo je preveč trpelo v pulzih, ki si jih cepala tedaj.Imaš sedaj zlato priliko, da to stvar popraviš, da začneš postopoma in z užitkom.
Najprej 21km še kak, potem pa počasi začneš razmišljati kako bi pretekla 42km, če seveda imaš še željo.Samo pri tej stvari pa je jasno, da je treba delati kilometražo, ki se počasi dviguje iz tedna v teden.In še mnogo drugih faktorjev je poleg.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Barb
Alora herr Marathon,pa kdo je pa reku,da is te kej reku :wink:
Pa itak veš,da mama šefla,ne zameri z lepa :wink:
Pa ipak,čeprav imam kakšen zlat pramenček,vem,da marsikaj kar je bilo napisanega izpod vaših prst,od časa moje poškodbe, je povsem res in se tudi strinjam.
Uporabniški avatar
 ales
Ej je eden reku, da mi bo treba na jezik stopit, zdaj me pa druga za njega vleče... Oh to sam midva z Barbi veva, kaj sem ji napisal v anketne sezname. Aja, oni iz ta prvega stavka me je pa že večkrat opozoril, da naj preveč ne kurim mladih tekačev in tekačic, tako da je očitno del odgovornosti za tvoje letošnje težave tudi na meni. Torej oprosti za tistih nekaj vztrajnih vabil v mokro deželo. Joj k smo ravno pri Irski-smo se v sredo spet dobili in preizkušali če ima tudi ljubljanski Guiness pravo peno, a je res v njem Ljubljanica namesto Liffeya, pa tko. Pa Tuareg je prnesel doma zvarjenga stauta, smo ga čist premraženi v skor zmrznjenem avtu na Kongresnem trgu ob pol dveh zjutraj pil. Matr je bil dobr. Še bolj pa tile trije dnevi na skoraj poletnem Pašmanu ob obiranju maslin in preizkušanju kapacitete mojih prehranjevalnih organov. MMMMMM

Aja, ampak trma je bila pripisana tvoji prevladujoči želji, da se vsakič prekmalu vrneš na tekmovanja. Čeprav te neizmerno občudujem, ko prihajaš kot gledalka(kolesarka, rolerka, spodbujevalka, fotografinja, ...) na tekmovanja. Saj veš, sam bi se v primeru poškodbe zabubil, pozabil na tek, ...
Uporabniški avatar
 Barb
Ah,dej nehi Aleš,sej veš da je vse skupi hec.
Pa noben tule gor ni kriv za MOJE poškodbe in MOJE odločitve.
Če jaz ne bi takrat hotla na maraton,bi ti lahko naredil kar koli,pa če jaz ne bi bla za to,me ne bi premaknu.Vrjemi mi.(mogoče pa zmagam v kategoriji najboljtrmaste)

Če zdaj pomislim,so te poškodbe zelo dobro "streznile"mojo betico.In prav je tako. :wink:

Aleš in Marathon,nobene jeze ali zamere ni.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA