Sedaj ko sem se že podprl je lepo če tudi kaj napišem o današnjem treningu, ki je potekal okoli Brda.
Jaz sem tekel že en krog prej in do tja prikolesaril tako da sem bil že ogret, kar lepo.Odtečem svoj prvi krog, ko ga dokončujem pa me že čaka preoblečen Vlajko na štartni poziciji.Lepo jo maširava vmes sva kramljala o tem ali onem.Samo na žalost ni bilo nobenih srnic

.
Je Vlajko dejal, če bo šel pod 1 uro bo izredno vesel, ker tukaj ni tekel že štiri leta nekaj takega če se še spomnim, ko mi je to omenjal.Dejal sem mu naj nikar ne gleda na uro in da naj samo lepo drži ta tempo teka, ki ga je začel, da je kar v redu za njega.
Pritečeva naokoli, ko se za njega ustavi štoparica pri času 55minut in 3 sekunde.Bil je Prešerno nasmejan, da je lahko kljub letom, ki jih mu življenje
nalaga šel svoj drugi najboljši čas v življenju odkar teče okoli Brda.
Moram reči, da mu je šlo res lepo.Kljub temu, da sva prišla do zaključka, da bi lahko marca prihodnje leto odtekel mali maraton v Sežani se je človek zelo pametno odločil, da bo odtekel samo 8km.Sicer sem mu rekel da glede na to kako je tekel danes bi definitivno lahko pretekel 21km.Samo če pa mu je želja pretečti teh 8km se je pa po eni strani pametno odločil in nekako upošteval nasvet Adi Smolarja da je treba hiteti počasi.
Ker nakateri so štartali takoj da bojo pretekli 42km in so staknili raznorazne poškodbe.Tako so sedaj bolj v mirovanju.
Na Ana Lizo sva šla v Brunarico, kjer je bilo prijetno toplo in je skozi okno lepo sijalo sonce in grelo.
Ob pijači ki sva jo srebala so tekle besede od teka do raznih tekmovanj.In o tem kakšne ima cilje za v bodoče in tako naprej.
Ja čas je hitro minil in počasi se je bilo treba odpraviti proti domu.
Tako sva se zmenila, da se vidiva mogoče že jutri ob koncu zimskega pohoda, kjer poteka proga za ZNAMENITI SAM.Če ne drugače pa naslednji teden v Logarski dolini.Človek ima voljo in željo po napredku in da nekaj naredi zase in za svojo dušo.Iz pogovora sem potegnil, da človek ve kaj hoče dosečti in da ima en cilj, ki ga bo lahko realiziral.
Vlajko čestitam ob ponovnem rojstvu, ki si ga doživel ob pretečenih kilometrih okoli Brda.
Ja še enkrat popravljam eno malenkost.Sem malce pogledal, da sem imel kar prijeten duatlon.Tako varianto bom definitivno ponovil.
Naslednje leto pa gremo zagotovo na kak vornk duatlon.
ČAO!
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/