Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Saj nam ni bilo hudega, Scooby, tudi zate bi se na teku našla družba, smo imeli eno hitro predstavnico :D . Tudi Pajotu ni bilo prehudo :--
533483_10150719755773614_530178613_9199491_1930516587_n.jpg

Malo je šlo tudi hitreje, smo odvrgli jakne :clap:
533483_10150719755793614_530178613_9199492_49599985_n.jpg
Uporabniški avatar
 levinja70
Vidim, da ste se imeli lepo :clap: :clap: in to kar brez mene :lol: . Glede na lepoto jezera mi je malo žal, da me ni bilo. Vendar se ne da :evil: - biti na dveh krajih istočasno.
Praznični dnevi so minili, kot bi mignil. Tek na Celjski grad v soboto. Vzpon, da dol padeš - vendar z moje strani po polžje oddelan.
V nedeljo je moja trma botrovala, da sem ne glede na vreme otvorila svojo kolesarsko sezono. Podala sem se na zame že tradicionalno turo Polzela -Homec. Že v Ločici je pričelo rahlo pršiti. V Pirešici pa je že kar močno deževalo in snežilo istočano. Sneg in dež sta me spremljala skozi Galicijo z vsponom na Hramše in spustom vse do Lemberga. Le tam sta se sneg in dež poslovila ostal pa je mraz. V Homec sem prigonila s krepko premraženimi prsti na nogah. Drugam mraz ni udaril :-- . Prvo kar sem se vprašala je bilo " le kako Lenči uspeva ohraniti toploto na bosih nogah???" :lol:
Če sem praznične dni pričela s tekom, sem jih morala še zaključit. Tokrat v lepšem vremenu. Sonček a mraz nas je pospremil v dolino. Po cca. 7,5 km teka smo prišli na cesto, ki vodi okoli Šmartinskega jezera. Nato je 10 km sledilo samo gor in dol in gor in dol. :-- :-- Pozitivna misel me je navdajala v smislu, da so zadnji km bolj človeški (seveda, če odštejem tisti čisto zadnji, kjer je klanec kot bi tekel na Celjski grad :lol: :lol: - le nekoliko krajši je). V mislih sem imela, da bom sotekača okoli prenesla in se domov podala po drugi poti a nista bila za. Poseben izziv jima je bil moj hrib. In je šlo - njima v lahkem tekaškem koraku, medtem ko meni v počasnem - bolj vleči noge za sabo :oops: .Še zadnji vzdihljaji in moj Polar se je ustavil na 26 km s časom 2 ur in 40 minut. Kar dobro za polžko :?: :idea:
To je bil zadnji trening MURŠIČEVIH CITROENČKOV, ki bodo tekli na trojkah na tadolgi varianti.
In tako danes prepričujem svoje možgančke, da bi moje noge naredile en kratek čisto počasen ravninski iztek. Mi bo uspelo ?????

Polžke in polžki uživajte v vsakodnevnih drobnih stvareh :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a: Prvo kar sem se vprašala je bilo " le kako Lenči uspeva ohraniti toploto na bosih nogah???" :lol:

Ah, jaz sem ena huda vroča bejba :-- :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, jutri grem pa pošteno švicat v Slovensko Bistrico. Mokra bom itak, baje celo dvojno :lol: ..no, prehudega dežja ne napovedujejo več. Itak je za polžke vlaga odlično izhodišče :clap: . Uživajte tudi vi, kjerkoli in karkoli boste počeli...jaz se ne grem turistko, jutri garam :twisted: .
Polžki smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 lenči
No, tudi Levinja je bila na štartu v Bistrici danes, na cilju pa veliko pred mano, je ciljni šprint še mene preganjala :lol: :-- :laola .
Skratka, uspeli sva obe :clap: :clap: dežja pa ni bilo :wink:
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:No, tudi Levinja je bila na štartu v Bistrici danes, na cilju pa veliko pred mano, je ciljni šprint še mene preganjala :lol: :-- :laola .
Skratka, uspeli sva obe :clap: :clap: dežja pa ni bilo :wink:

Že v prvem km po štaru sem ugotovila, da je ta tek dokaj hiter :( . po cca 700 m, ko sem Ketty še vedno videla v hrbet mi je pogled na uri povedal, da sem veliko prehitra. In sem krepko zategnila ročno zavoro, saj tempa 4:50 nisem zmožna :lol: :lol: . A še vedno je zame prehitro letelo. In sem šla. Kar bo pa bo. In tako je letelo v pribljižno istem tempu vse do konca. Na zadnje pa mi je še ostalo nekaj energije, da sem uprizorila ciljni šprint. :clap: Če sem v četrtek dvomila, ko sta mi Lenči in Sandi dejala, da naj štartam s tempom 5:30, da mi bo uspelo s tem tempom vse do konca, je moj izkupiček še boljši. Tempo 5:11 :lol: :lol: Pa kaj mi ne bi letelo, ko sem imela ob progi svojo navijaško skupinico :-- .
Kljub temu, da se teče v krogih in, da moraš kar trikrat po isti poti mi je proga všeč. Neka posebna energija je prisotna. Najlepše pa mi je bilo, ko so drobne ročice ob cesti ponujale lončke z vodo. In tudi, če nisi bil žejen si lonček preprosto moral vzeti (vsaj jaz), kajti nasmeh na ličkih in žarek v očeh teh otročičkov pove vse.
Slovenska Bistrica, če bo zdravje se naslednje leto ponovno vidimo :clap: :clap: .

P.S. Leči, saj mi boš priganjanje v cilj lahko vrnila že v nedeljo, pa še hvaležna bom, če me bo kdo priganjal :-- :-- :--
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a: Najlepše pa mi je bilo, ko so drobne ročice ob cesti ponujale lončke z vodo. In tudi, če nisi bil žejen si lonček preprosto moral vzeti (vsaj jaz), kajti nasmeh na ličkih in žarek v očeh teh otročičkov pove vse.
P.S. Leči, saj mi boš priganjanje v cilj lahko vrnila že v nedeljo, pa še hvaležna bom, če me bo kdo priganjal :-- :-- :--

Ja, tiste ročice nisem imela srca spregledati, sreča na obrazu pa je itak poplačala vse... so mi v zadnjem krogu kar malo manjkali.
Ha, ha, navijala bom še že mogoče lahko zate, da bi pa tekla pa ne vem, če bom zmogla ...aja, za preganjanje pa obljubim, da ga bo hudoooooooo velikooooooooo...tudi Ksenija bo pomagala,pa da je 1ka spredaj :laola :laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 UršaR
Dragi Polžki,

Spet se vam malo oglašam. Vidim, da pridno nabirate kilometre. No, jaz jih pa zdaj žal nekaj časa ne bom. Tudi najbolj zdrave namreč doleti - bolnica. V sredo zvečer sem bila urgentno operirana na slepiču in nato 5 dni preživela na državne stroške. Zdaj sem doma in sem s težkim srcem pokukala na TF. Počivam, berem, se malo sprehajam in se pustim streči (čeprav sem pretežno sama doma). Jutri imam kontrolo pri svoji zdravnici, mogoče mi bodo celo že šive vzeli ven.

Tekla nekaj časa ne bom. Kondicija bo šla. In jaz, polžka, bom morala spet začeti počasi. Ah, ja. Pa toliko je treba, da gre malo bolje in puf - spet si na začetku. Moja mami itak pravi, da mene, ki sicer nisem praktično nikoli bolna, mora nekaj bolj močno udariti, da se umirim. In tokrat me je res kar močno usekalo.

Bodite pridni še naprej in pišite, pišite - mi bo čas hitreje minil, ko vas bom brala.

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, samo da se je dobro končalo. Kondicijo boš že noter spravila, več kako bo luštno spet začenjat, ko boš vedela, da lahko migaš :laola . In se bomo potrudili, da ti kaj napišemo, ker nekaj migamo.
Samo ni vedno čisto prijetno, tole naše miganje. Če pogledam sliko iz Bistrice, bi rekla, da sem malček manj dobre volje :lol: :--
DSC_1103.JPG
DSC_1103.JPG (65.79 KiB) Pogledano 5834 krat

Strela, pa še navzdol je tule šlo. Hja, no pa tempo je bil zame tudi kar hud :oops: .

Drugače pa, v nedeljo se bomo polžki spet potili...tokrat v Ormožu. Bom vrnila navijanje v ciljnem šprintu Levinji :lol: ..samo tako hitro teči ne vem, če bom zmožna :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Pa še kratko poročilo z današnjega teka v Ormožu :D . tudi tri polžke smo se šle slinit na progo :lol: . In vsaka s svojimi cilji. Če sem jaz še hotela igrati zajčico Kseniji, mi je bilo v prvem kilometru jasno, da ne bo šlo. Na srečo je imela še rezervno varianto, ki se je izkazala odlično in Ksenija je svoj cilj dosegla.
581941_3672262576001_1558016451_32982741_814924464_n (480 x 360).jpg

Tudi druga polžka je dosegla tisto, kar sem ji tukaj napovedala, kako ji je bilo lepo na progi, pa bo Levinja itak sama povedala. Navijanje smo ji pa vrnili, sem ostala skoraj brez glasu :-- .
Torej, jaz sem na 2 km odvrgla superge, ker sem ugotovila, da tako hitro, kot gre Ksenija itak ne bo šlo, pač se lahko grem malček bosonogice :lol: . In nato sem še uspešno na dobrem 3 km pognojila grmovje :oops: , da sem lahko do cilja z nasmehom in brez težav pritekla. Pa samo dve minuti za Ksenijo, sem očitno olajšana spet ujela pravi tempo :lol: .
Strela, luštno je bilo danes, bo treba prihodnje leto spet priti :clap:
523863_3672269096164_1558016451_32982756_1329173990_n (480 x 360).jpg
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Tudi druga polžka je dosegla tisto, kar sem ji tukaj napovedala, kako ji je bilo lepo na progi, pa bo Levinja itak sama povedala. Navijanje smo ji pa vrnili, sem ostala skoraj brez glasu :-- .

Sedaj vem, da četrtkovo kroženje po štadionu obrodi sadove. Še bom krožila pa če prav bom "pometala".
Če pa na tekmi najdeš izkušenega človeka, ki postane tvoj zajček, potem polžka vklopi turbo pogon in postane super hitra polžka in zgodi se, da na cilju potoči solze sreče. In za te solze so zaslužni: Raf, ki je nevede postal moj zajček, Lenči, Ksenija, Brenarda, sončnica_teče ....... in vsi, ki ste se drli in navijali ob mojem velecenjenem prihodu v cilj.
Ormož bo ostal v mojem spominu za vedno in je kot sem povedala mojem "pravljica za vnuke (upam, da jih bo štorklja prinesla :lol: . Drugače pa sem se malo podrobneje razpisala v temi poročila z Ormoža.
Polžke in polžki, uživajte v teku in počitku :-- . Aja med vožnjo domov smo ugotovili, da moraš kot treniraš tek, trenirat tudi :drink . No tega (še)ne treniram :lol: :lol: :lol: :lol: :--
Uporabniški avatar
 Ksenija
še sem tukaj... levinja70, ne držiš se zastavljenega treninga ;) ta teden nisem ujela trenutka ko bi lahko obula šp. copate... so bile vsak dan druge prioritete... mi ni žal... obujem jih jutri in uživam v tišini gozda... danes mam pogovor sama s seboj... bom zmogla ;) Ormož ima pa že od lani posebno mesto v mojem srcu ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Poooolžkiiiiiiiiiii :laola :laola :laola ...smo že živiiiii :?: :?: :?: :clap: :clap: :clap: . Jaz sem prejšnjih nekaj dni trenirala desno zapestje :lol: in levi gleženj :-- . Sedaj pa čakam soboto, da grem en krog po Laškem odtečt na nočnem teku. Bosa :wink: . Malček bo pikalo v podplate, ker je nekaj makadama, vendar bom že zmogla (itak grem samo 3 km :-- ).
Uživajte in imejte se čudovito :laola
  • 1
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA