Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Včeraj smo 4 odtekli dva kroga (no, Boštjan je malo prej zavil z ovala, ker je moral tečt še do doma). Ob 18h je vedno večja gužva - je treba biti pozoren, da se priključiš svojim :lol: in ne zaviješ k Vzajemnim tekačicam :clap: ali kakšni drugi skupini.

Se vidimo naslednjo sredo!
Jutri se spet narišem ob 6. uri in odtečem umirjen krog. Treninga je bilo zadnje dni kar preveč in to bo zadnji tek v taki dolžini ta teden. V soboto je zame namreč debi na tekmi 6 ur Kališča in bo treba akumulatorje dobr napolnit :drink
Pride še kdo, da se mi pridruži, sportski lagano, kot temu pravimo :oops: ?
thief napisal/-a:Jutri se spet narišem ob 6. uri in odtečem umirjen krog. Pride še kdo, da se mi pridruži, sportski lagano, kot temu pravimo :oops: ?

Thief, pridem tudi, če bo dež (se moram aklimatizirati na angleško klimo :roll: :lol:)
Thief, se ti pridružim.

Sem se že navadil, da ob sredah popoldne tečem okoli Brda.

Danes grem pa res na izi oz. maratonskih 5min/km

Se vidimo ob 18h
Morda se še jaz privlečem, če me ne bodo spet alergije položile (včerajšnji K-Rožnik je že odpadel na ta račun)... Magari na pohodniško. Če se mi ne bo zdel Jošt bolj zanimiv.
Loni napisal/-a:Morda se še jaz privlečem, če me ne bodo spet alergije položile (včerajšnji K-Rožnik je že odpadel na ta račun)... Magari na pohodniško. Če se mi ne bo zdel Jošt bolj zanimiv.

Ti kar pridi, na Jošt se boš pa šla potem raztečt :lol: Sicer pa se je treba z Jošta tud spustit. A nč nogce ne bubajo od sobote? Na Kališču ti je pa kar šlo, vsa čast :cast:
Danes je bla grupca najštevilčnejša doslej. Sedem palčkov in ena snegulčica, ki suvereno narekovala tempo za končnih 44' :cast1: , pa še čvekal smo vmes.
Naslednjič bomo verjetno malce zamenjali traso - v planu je kros po Udin borštu. Cca 12 km po gozdu, mal makadama, luštne stezice, pa korenine, skratka simpatična trasa z nekaj krajšimi vzponi in spusti. Zbor bo ob isti uri, kraj pa parkirišče pred rolkarsko progo (300m naprej od gostišča Dežman proti odcepu za avtocesto Kranj - zahod).
Vabljeni! :laola
Za morebitna vprašanja pa moj mail: janez.pirnar@gmail.com
thief napisal/-a:
Loni napisal/-a:Morda se še jaz privlečem, če me ne bodo spet alergije položile (včerajšnji K-Rožnik je že odpadel na ta račun)... Magari na pohodniško. Če se mi ne bo zdel Jošt bolj zanimiv.

Ti kar pridi, na Jošt se boš pa šla potem raztečt :lol: Sicer pa se je treba z Jošta tud spustit. A nč nogce ne bubajo od sobote? Na Kališču ti je pa kar šlo, vsa čast :cast:

Ni ratalo, sem preveč uživala na Joštu, sem si pa privoščila podaljšano verzijo, ker je kar letelo (nič meni podobno, še celo gor sem jo malo tekla). Začela v plohi, končala na soncu.

Očitno moram res celo sredino zimsko ligo not prinest :wink:
Zdaj je blo pa dost pauze. Kot smo se zmenili se jutri namesto ovala na Brdu preiskusimo na malce bolj razgibanem terenu. Izbral sem traso vznožje Jošta, po cesti do Čepulj, potem naprej po makadamu proti Mohorju. Nekje vmes skrenemo na stezico in se povzpnemo na Špičasti hrib. Nadaljujemo po gozni stezi proti vrhu Jošta in se potem po sodarjevi poti spustimo nazaj na izhodišče. To je približno 1 uro in 40 minut teka v umirjenem tempu, saj me v soboto čaka tek trojk na 29 km.
Start ob 18 uri pod dalnovodi.
:laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA