Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Miroslav
Danes opravil trening 1200 m višincev (gor in prav toliko navzdol) v 2 urah in 5 minutah. Od Habakuka na Belvi in nazaj, nato pa še do Luka in nazaj. Več ni bilo časa, želja je še bila. Koliko je bilo km ne vem, ker sem upokojil tekaško uro. :lol:
Zadnje čase dosti hodim v hribe, kolesarim, plavam, tečem, rolam... Mi paše raznovrstnost treningov, tudi na moči se pozna. Pa še bolj zabavno je. :juhuhu:
Tudi sinko uživa z mano (večkrat že pred mano). 8)
Uporabniški avatar
 pajo
1. Koseški bajer - Livada in nazaj. 17 km.
2. Skupaj z bratom.
3. Dobila pri Agrotehniki družbo. zajc.Se je revež mučil na žive in mrtve ob tako hitrem teku.
4. Asics Gel 33 Hayper počasi nabirajo km.Za sedaj samo vse najboljše o tem modelu superg. Torej laično vsaj z moje strani: lažji tekač si,boljšo tehniko in hitrost imaš več lahko pričakuješ od njih. No pa tudi izrazito počasni tekači le da niso preveč obteženi :D okoli pasu bodo zadovoljni z njimi.
 RAJZL
Planiral sem dolgi tek s simulacijo pogojev iz Radenc. Pri tem se mi še žena velikodušno ponudi, da me bo spremljala s kolesom. Super, si mislim, mi vsaj ne bo treba tovoriti vse te krame. Štartava ob 09.30 uri-isto kot MTS v Radencih. Temperatura na soncu je bila 18 stopinj. Po cca treh km se žena zaustavi v tgovini ob cesti (po svež kruh), jaz pa jo mahnem naprej. Prelaufam še cca 5 km, že rahlo žejen, :drink nje pa od nikoder. Tečem dalje, še in še in pritečem do visečega mosta čez Muro c Črncih - 16 km od doma in 13 km odkar sva se z ženo ločila pred trgovino. :evil: :argue: Dober človek mi posodi telefon in ugotovim, da je le še 200 m za mano. Pripelje mi pijačo in ostale dobrote, ki sem jih imel spakirane in preostalih 19 km potem resnično s spremstvom odlaupam do konca. :clap: 35,2 km, povprečje 4min54/km. Ob 12.30 uri temperatura na cilju 25 stopinj. Če v Radencih ne bo hujšega... 8)
Uporabniški avatar
 jegart
Moram priznati da se je moja bolj izkazala .
Skozi od štarta do obrata in do cilja me je skozi spremljala in na vsakih 4 km sem dobil priboljšek . Sadje sladkor v kockah čokoladice je imela ona pijačo pa jaz . Pretekel
35,3km 3,27,16 ali 5,52 min na km .Tudi temperatura je bila podobna kot pri tebi
 hoja
Ob 9.00 start pri Ivanušu v Rogaški Slatini.V družbi maratoncev in pohodnikov Celje pretekli (nekateri prehodili) pot Rogaška Slatina-Kumrovec v 2uri50minut-28 km.Hvala za družbo, papico in tekočo zadevo.Se vidimo drugo leto!
lp Hoja
 Mitch83
Standardni vikend tek štirih mostov :D : križišče Titova/Ulica Pariške komune - Titova - za Europarkom - Titov most - železniški most - dvoetažni most - Pobrežje - ob Dravi do avtocestnega mostu in nazaj.
 bruny
33 pohodniških kilometrov in 1200 višinskih metrov v petek 27.4.2012 na Krasu - med Krvavim Potokom in Povirjem po planinskih poteh in tudi malo po ,,zajlah,, na Stari Tabor v eni krožni turi.
Uporabniški avatar
 Miroslav
8 km pri 29 stopinjah po obrobju Ljubljane.
Vsakih 2 km dve minute pavze in 20 sklec.
Danes je počitek pred jutrišnjim šprint vzponom na Donačko goro.
8)
Uporabniški avatar
 Classix
Uživaških jutranjih 23 K po PST med Galjevico in Kosezami. Ko se je malo pred deveto na zvon Rakovniške cerkve obesil mežnar, sem bil jaz že fertik. Eden tistih tekov, po katerem z užitkom rečeš...''dejtemibabo'' :mrgreen:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Scooby
Prazniki so se začeli super. :lol: :clap:

V petek uživaška gorska turca Smokuč - Valvasor - Roblek - Prevala - Dobrča - Begunje - Smokuč - 32 km, cca 2400 višincev v 4:20h neto (5:50h bruto čas...je blo treba vmes na Robleku še pomalcat :D )

Slika
Po vsej trasi fenomenalni razgledi!

Včeraj v večernem hladu počasnih 7.5 km v dobri družbi. Danes pa v lepem jutru hitrejših 19.3 km s povprečnim tempom 4:32 in slabimi 300 višinci.
Uporabniški avatar
 Vreme
Včeraj 4 km teka, danes pa akvatlon v obrnjenem vrstnem redu, najprej10 km teka, nato še nekaj metrov plavanja :wink:

Slika

Koleno pa ni reklo nič :clap:
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA