-  25 Apr 2012, 20:21

Danes opravil trening 1200 m višincev (gor in prav toliko navzdol) v 2 urah in 5 minutah. Od Habakuka na Belvi in nazaj, nato pa še do Luka in nazaj. Več ni bilo časa, želja je še bila. Koliko je bilo km ne vem, ker sem upokojil tekaško uro.  

Zadnje čase dosti hodim v hribe, kolesarim, plavam, tečem, rolam... Mi paše raznovrstnost treningov, tudi na moči se pozna. Pa še bolj zabavno je.

Tudi sinko uživa z mano (večkrat že pred mano).

Zadnje čase dosti hodim v hribe, kolesarim, plavam, tečem, rolam... Mi paše raznovrstnost treningov, tudi na moči se pozna. Pa še bolj zabavno je.
 Tudi sinko uživa z mano (večkrat že pred mano).
Kar me ne ubije, me okrepi!

nje pa od nikoder. Tečem dalje, še in še in pritečem do visečega mosta čez Muro c Črncih - 16 km od doma in 13 km odkar sva se z ženo ločila pred trgovino. 
   Dober človek mi posodi telefon in ugotovim, da je le še 200 m za mano. Pripelje mi pijačo in ostale dobrote, ki sem jih imel spakirane in preostalih 19 km potem resnično s spremstvom odlaupam do konca. 
  35,2 km, povprečje 4min54/km. Ob 12.30 uri temperatura na cilju 25 stopinj. Če v Radencih ne bo hujšega...