Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
42 km cestnega kolesa, dobrih 800 m višincev navzgor in toliko dol. Kratko in jedrnato! Zloglasni Janški vrh (zdaj vem zakaj - 220 višinskih m na 1,85 km vzpona), Rodni vrh, Majski vrh. Haloški grički. Kul!
8)
Dopoldan 53 km cestnega kolesa po Haloških strminah.
Zvečer 2 km plavanja, nato sauna.
Sedaj pa se mi žena nasmiha iz postelje......
:D
Danes 12 km. Tako kot včeraj :)

Običajno tečem v zgodnjih jutranjih urah cca. 12 km. S tekom sem začela pred 18 leti v zgodnjih jutranjih urah in danes lahko priznam, da sem tekaška odvisnica :juhuhu:

Moram pa priznati, da rabim vsake toliko časa mal motivacije..no se prijavim na maraton pa sem za nekaj časa napsihirana :clap:

Trenutno sem pa na točki, ko vem, da bo treba jit kakšen korak naprej!

Veliko užitkov pri teku vsem skupaj,
Zjutraj sva s sinom dobre 4 ure kosila travo v gorici s flaksarcama, nato domov na kosilo in na cestna kolesa.
57,1 km po haloških vrhovih, cel čas gor in dol, dobrih 1100 m višincev se je nabralo.
 wind
Danes je bil spet "sprehod po hosti". ;) Saj ne bi omenjal, ampak ker sem opazil nekaj tekačev, je najbolje, da dam tole kar sem, morda se pa kdo najde na sliki...

Slika
wind napisal/-a:včeraj: tempo tek 7 km, povp. 4:22 min/km

danes: 315 sklec (53, 68, 64, 48, 82)

jaz pa naredim 10 sklec, pol pa crknem :!:
zgleda da ste kle gor sami "brusliji" 8) :?:
ni čudn, da me usi "scat voste" na tekih :lol:
aha, upište se u mojo težnostno kategorijo, pol se mo pa zgovarjal :!:
Cestno kolo 32 km, 1 km plavanja.
Sojenje na osnovnošolskem plavalnem mitingu v Termah Ptuj, nato kopanje in skakanje s "petke" (še gre na glavo 8) ). Sine je normalno bil vsepovsod z mano.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA