Za vse moje probleme, niso bili krivi pas, ura ali senzor, temveč sintetična tkanina!!! To sem potem na uradnem forumu ugotovil, da so kr precej problemov imeli na račun tega. Tam sem tudi spraševal če obstajajo kakšni novejši pasovi ki niso toliko občutljivi na statiko ki jo ustvarja taka tkanina, pa ni bilo odgovora. Zato me zanima če kdo od vas ve?

SPOZNANJE:
Uporabljal sem oprijeto sintetično majico s kratkimi rokavi in preko prav tako sintetično majico z dolgimi rokavi. Ti isti majci sem uporabljal za tek kakor tudi za kolesarjenje. Pri teku nisem imel nobenih težav, ker ni takih hitrosti, da bi veter plapolal zgornjo majico in sušil znoj, ter tako ustvarjal statiko. Torej manj je drgnjenja in prepotena majca ne ustvarja statike.
Pri kolesu pa zaradi višjih hitrosti majica plapola, znoj pa se suši še predenj bi bila majica mokra... Le malenkost je pomagalo edino, če sem tudi ohlpno zgornjo majico napel tako da sem jo zataknil za pas.

Ker pa so večinoma športna oblačila sintetična, in taka imam tudi raje, se mi zdi malo smešno da ti na polar forumu svetujejo bombažna oblačila. Zato še enkrat sprašujem, če je že kakšen novejši pas, ki ni tako občutljiv? Slišal sem da naj bi Polar RCX5 imel že pas ki naj bi deloval celo pri plavanju???