Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Danes odtekel 26 km s 1100 višincev. Trasa je bila krožna, iz Sela na Mengeško kočo, od tam na Rašico, spust v Povodje, na Šmarno goro in Grmado ter povratek v Selo. Super trasa za sobotno dopoldne.
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil tekme za Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih. Tekma je bila v kraju Rennweg na gorski prelaz Katschberg. Dolžina proge: 9,7 km in 800m/v. Dosežen čas; 1h:02´35˝.Dosegel 1. mesto v kategoriji; M-55.
Uporabniški avatar
 Misho76
Lp iz Tunizije :mrgreen: Jutranjih 10 km ob obmorski sprehajalni poti Hammameta. Temparatura zraka ob 6:30 je bila 32 C :shock: Ampak je kr slo, ceprav mokr kt, da sm se kopu. Jutr pravjo, da bo se bl vroce. Ufff bo treba velik pit :drink
Uporabniški avatar
 skitnica
Ker sem prejšni teden malo pretiraval sem si ta teden privoščil počitek , kar se teka tiče.Danes sem se pa udeležil tekme za Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih. Tekma je bila v sosednji Avstriji v kraju Sele, do koče pod Košuto. Dolžina proge 10 km, z višinsko razliko 800m/v. Dosežen čas :1h:02´50˝,kar je zadoščalo za 22. mesto absolutno in 1. mesto v kategoriji.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Od novembra 2010 so bile vse nedelje namenjene teku. Sedaj pa počivam. Ne nič me ne boli niti mi kaj fali. :D

Pravilno :clap: :-- le počivaj, treba se je regenerirat, avgust bo naporen.

:arrow: danes 6 km izi teka, takšnega za dušo in iztek po četrtkovem triatlonu :D
Uporabniški avatar
 jegart
Danes pa odtekel 17,45 km zjutraj ob 7 uri .Brez hitrosti ker smo tekli iztek in sem zelo zadovoljen glede pogojev .Namreč na štartu je že bilo čez 21 c in na koncu pa že skoraj 28 c .
Uporabniški avatar
 Misho76
Tunizija 2 in 3-ic, ze dva dni bosononog tecem po plazi ob morju ca 1 uro, brez ure in pasu za srcni utrip, samo v hlackah. Brez meritev in konstantnega cekiranja tempa.
Kljub jutranjih 29 ni hudo, Cmorje ohladi noge. Pesek pa ti kr da delat. Obcutek pristnosti, relaksacije in resnicnega uzivanja je neprecenljiv. Prou meditacijsko res.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA