Jac: Tvoje vprašanje v božjih ušesih

. Žal, ampak se ne ukvarjam s tem poklicno. Ciljam pa v tej smeri, nekoč, ko bom "VLKI"
Eni si vzamejo čas pivičko, spet drugi za konjak in cigaro, tatretji za nakupovanje in zaključkom dneva ob kafici, jaz pa si vzamem čas za zajtrk in za vso logistiko, katera je potrebna da si naredim kar si pač naredim.
Brez predpriprav traja pri meni zajtrk, nekje med 40-60min, so sicer izjeme, katere so redke a se zgodijo. Ampak RES si nikoli ne vzamem manj časa kot 30min čistega zajtrkovanja!
Predpriprave pa včasih tudi vzamejo 15min; recimo ko si privoščim FOIE GRAS. Takrat pač traja, ker si še narežem pravo barvno paleto zelenjave, zavrem čaj, popečem baquetto and so on and on.
Zajtrk mi je najpomembnejši del dneva, del meditiranja, moja dušna zadeva in stvar katera nato definira moj celoten dan.
Kosilo je za mene, kot za ene zajtrk. Včasih kompliciram in delam zadeve katere vzamejo celo jutro, da se skuhajo, spet drugič mi vzamejo 15min (solata + polovička kranjske ali hrenovke). Odvisno od volje in časa.
Hehe, rad kaj tudi drugi ponudim. Nikoli nisem rekel, da človek pri meni ni dobrodošel za čaj in moje domače kreacije. Vedno na zalogi vsah dvoje vrst domačih sladkišev

Danes: 4 kosi domačega pirinega kruha, domača skuta, marmelada, 1 kos rženega kruha, slano fra.maslo in med z oreščki + velika skleda rožičevega mlečnega napitka