Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

:clap: :clap: :cast: :cast:
Čestitke za podvig in poročilo :!: :!:
Slednje mi je razkrilo dve razveseljivi stvari:
:arrow: fenomenalen podvig je bil rezultat številnih pametnih odločitev in ne "za vsako ceno z glavo skozi zid" :!: ;
:arrow: podvig je projekt sodelovanja prijateljev, omenjenih že v poročilu :clap: (nekaj, česar je v naši družbi na vseh nivojih premalo);

Ja, za piko na i...Polde in Lojzka sta včeraj blizu Polzele tekla na Goro Oljko in se po teku zapeljala na Rudno polje, sproti pa še po trojanske krofe za prijatelje...dobra sta :!: :clap:

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Slednje mi je razkrilo dve razveseljivi stvari:
:arrow: fenomenalen podvig je bil rezultat številnih pametnih odločitev in ne "za vsako ceno z glavo skozi zid" :!: ;
:arrow: podvig je projekt sodelovanja prijateljev, omenjenih že v poročilu :clap: (nekaj, česar je v naši družbi na vseh nivojih premalo)

LP, vencelj

Vencelj, pod tole se podpišem. Brez pametne odločitve v danem trenutku in podpore prijateljev so takšni projekti težko izvedljivi.

Super poročilo, čestitke vsem še enkrat. :cast: :cast: :cast:
Bravo
Poročilo je enkratno :clap:
Slike so fantastične, vem pa, da je Semjul nekaj težil pri fotkanju :lol:
Bravo še enkrat vsem in privoščite si regeneracijo :toast:
:D

Marjeta je napisala odlično poročilo, mogoče le kakšna zanimiva.
Glede na odzive na Koroških 100, sem pričakoval kar malo kolono proti Triglavu, a se vsem žal ni izšlo. Najbolj sem pogrešal Zdravca in njegov fotoaparat :lol:
Glede na to, da je imel Srečko od prvega dne 100km več v nogah sem mu sledil in se prilagajal njegovemu tempu. Se je pa zgodilo, da sem ga na trenutke lovil tudi s 4:30 tempom. Skozi Tuhinjsko dolino je bilo super teči, saj je prometa malo. Od Brnika proti Kranju pa tek postane skakanje s ceste v kanal ob njej in nazaj in vzame veliko energije in časa. Tovornjakov in ostalega plehovja je toliko na ozki cesti, da se tudi ob želji umakniti se nimajo kam.
Prvič sem šel skozi jedro starega Kamnika in zelo mi je bilo všeč, tako da si ga ob priliki pojdem pogledat in spit kakšno kavico v senci tiste lepe ulice.
Skozi Kranj je bilo kar nekaj vzpodbude, srečevala sva znane tekače ki so klicali :" Na Triglav, na Triglav?" Tekaški forum ima svojo moč :D
Vreme nam je služilo, da bolje ne bi moglo, le proti koncu avanture nas je pričelo priganjati kot bi hotelo reči, sedaj je pa dovolj, pojdite že domov.
In smo šli.
Rad bi poudaril, da tole ni tek za tekače, ki dajo do cilja vse od sebe, ker je treba prihraniti energije, da se z vrha Triglava spraviš po spolzkih skalah in koreninah nazaj na Pokljuko.
Srečko in Marjeta odlična družba sta, vsem ostalim pa hvala za vzpodbudo, septembra pa morda ... 8)
:D

rad bi napisal še nekaj besed o obutvi. Odločitev kaj obuti na takšno pot ni lahka. Celotno pot sem opravil v istih copatah, znamka ni pomembna. So pa precej težki z debelim, bolj ko ne trdim podplatom in dokaj vroči in 110 km asfalta v njih ni bilo preveč udobno. Vendar ko smo s Pokljuke zavili med skale so mi vse trpljenje na asfaltu poplačali. Če sem prej preklinjal njihov debel podplat so na kamenju in skalah pokazali maksimalno udobje in po tolikih km, ter utrujenih nogah je bilo prav super. S seboj sem imel tudi par rezervnih nogavic in levo sem preobul že po 40km v Kamniku, desno pa šele na koči na Planiki. Na poti sem pridelal le en žulj na peti desne noge, povsem drugače kot na Koroških 100, ko jih je bilo osem. Še dobro, da so tisti copati strgani in ni bilo skušnjave :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA